با سلام خدمت شما مدیر محترم انجمن
میشود از شما خواهش کنم که ایده هایی را که برای بازی دارید و در حال ساخت است را بگویید و بگویید حدودا کی تمام میشود؟
با تشکر
دوست آن باشد که گیرد دست دوست
افسوس ان که دیگر نباشد هیچ دوست...
**
اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میشود از شما خواهش کنم که ایده هایی را که برای بازی دارید و در حال ساخت است را بگویید و بگویید حدودا کی تمام میشود؟
با تشکر
با تشکر
بله اگه میشه جواب بدید
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]با سلام خدمت شما مدیر محترم انجمن
با تشکر[/div][/quote]
بله اگه میشه جواب بدید
با تشکر
قابلیتهای جدید و کارهایی که در این مدت انجام شده و برخی از اونها در حال گسترش هستند و به موقعش اعلام میشوند رو کارشناس بازی در این پست اعلام کرده بودند.
بخشهای در دست اقدام برای آینده هم به در زمانهای مقتضی اطلاع رسانی خواهند شد.
با آرزوی موفقیت برای تمام بازیکنان و کاربران انجمن عصرپادشاهان
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]با سلام خدمت شما مدیر محترم انجمن
با تشکر[/div][/quote]
قابلیتهای جدید و کارهایی که در این مدت انجام شده و برخی از اونها در حال گسترش هستند و به موقعش اعلام میشوند رو کارشناس بازی در این [url=http://forum.kingsera.ir/posts/view/1359/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA?page=1&sk=%D8%B9%D8%B5%D8%B1%20%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86&sp=25#t_6]پست [/url]اعلام کرده بودند.
بخشهای در دست اقدام برای آینده هم به در زمانهای مقتضی اطلاع رسانی خواهند شد.
با آرزوی موفقیت برای تمام بازیکنان و کاربران انجمن عصرپادشاهان
آگه نبرد تن به تن هم بزارن خیلی عالی میشه عین تیکن.مخلوط استراتژیک با سبک اول شخص
داداش تو کشوری که سرعتش اینترنتش پایینه و مردم با بخش ملتی پلیر بازی ها بیگانه اند....شما میخوای نبرد اول شخص تن به تن بزاری!؟؟!؟!؟
این مطلب در 1391/11/06 12:49:28 نوشته شده است و در 1391/11/06 12:49:38 ویرایش شده است .
[quote][div][b]num1[/b][/div][div]آگه نبرد تن به تن هم بزارن خیلی عالی میشه عین تیکن.مخلوط استراتژیک با سبک اول شخص[/div][/quote]
داداش تو کشوری که سرعتش اینترنتش پایینه و مردم با بخش ملتی پلیر بازی ها بیگانه اند....شما میخوای نبرد اول شخص تن به تن بزاری:D:D:D!؟؟!؟!؟
اگه برای دیوار بعد از این که به سطح 10رسید یه فاز تکمیلی با عنوان دروازه براش بزارن خیلی عالی میشه
دروازه...پس قبل از سطح ۱۰ دیوار مردم از کجا میان تو شهر...نکنه پرواز میکنن!؟؟!؟
[quote][div][b]mojtaba2000[/b][/div][div]اگه برای دیوار بعد از این که به سطح 10رسید یه فاز تکمیلی با عنوان دروازه براش بزارن خیلی عالی میشه
:mrgreen:[/div][/quote]
دروازه...پس قبل از سطح ۱۰ دیوار مردم از کجا میان تو شهر...نکنه پرواز میکنن!؟؟!؟:D:D:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.