روز دوستان بخیر
با توجه به اینکه از پنج شنبه 5تیر کنکور برگزار میشه گفتم یک تایپیک برای این قشر جامعه هم بزنیم
اگه از دوستان کنکوری کسی بازی میکنه( ) بگه
به امید موفقیت همشون
آهای کسی که تو هر سرور چندتا اکانت داری.
همه چیزم آرشیو کنی پولش برکت نداره.
از ما گفتن بود.
روز دوستان بخیر
با توجه به اینکه از پنج شنبه 5تیر کنکور برگزار میشه گفتم یک تایپیک برای این قشر جامعه هم بزنیم
اگه از دوستان کنکوری کسی بازی میکنه( :| ) بگه
به امید موفقیت همشون
خب اول خودم
من کنکوریم ( )
یه خاطره هم بگم
جمعه صبح بود ساعت 5 صبح بلند شدم که یه سر به اکانت بزنم بعد پاشم برم آزمون قلم چی بدم دیدم یکی زده یکی از شهرهارو صاف کرده هرچی هم دلش میخواسته برداشته از طرفی جانشینم همه نیرو های پایتختم رو فرستاده بود غارت مجبور شدم وایسم تا همه برگردن بعد که همه اومدن با تمام قوا فرستادم حمله.
نیگا کردم دیدم ساعت 8:40 و از اونجایی که آزمون 8 شروع میشه با کمال ناامیدی به سمت حوزه ره سپار شدم
وقتی رسیدم مراقب گفت وقت عمومی تموم شده اگه میخوای آزمون بدی فقط اختصاصی بهت میدم
ما هم گفتیم باشه بده
عصر که جوابش اومد نفر 14 کشورشده بودم.
تو اختصاصی نفر 8 کشور و تو عمومی ( سفید دادم ) نفر 400 و کلا نفر 14 کشور.شب مشاورم بهم زنگ زد و پرسید چرا عمومی سفید دادی؟ منم گفتم داشتم درس میخوندم انقدر تو عمق درس رفته بودم نفهمیدم وقت آزمون گذشته و یه ذره دیر رسیدم و عمومی رو بهم ندادن بزنم. مشاور بد بختم باور کرد وگفت باحوزه تماس میگیره و میگه از این به بعد هر وقت اومدم بهم سوال هارو بدن !!
بچه ها برام دعاکنید پنج شنبه .....
استرس دارم
آهای کسی که تو هر سرور چندتا اکانت داری.
همه چیزم آرشیو کنی پولش برکت نداره.
از ما گفتن بود.
خب اول خودم
من کنکوریم ( :cry: :cry: )
یه خاطره هم بگم
جمعه صبح بود ساعت 5 صبح بلند شدم که یه سر به اکانت بزنم بعد پاشم برم آزمون قلم چی بدم دیدم یکی زده یکی از شهرهارو صاف کرده هرچی هم دلش میخواسته برداشته از طرفی جانشینم همه نیرو های پایتختم رو فرستاده بود غارت مجبور شدم وایسم تا همه برگردن بعد که همه اومدن با تمام قوا فرستادم حمله.
نیگا کردم دیدم ساعت 8:40 و از اونجایی که آزمون 8 شروع میشه با کمال ناامیدی به سمت حوزه ره سپار شدم
وقتی رسیدم مراقب گفت وقت عمومی تموم شده اگه میخوای آزمون بدی فقط اختصاصی بهت میدم
ما هم گفتیم باشه بده
عصر که جوابش اومد نفر 14 کشورشده بودم. :geek:
تو اختصاصی نفر 8 کشور و تو عمومی ( سفید دادم ) نفر 400 و کلا نفر 14 کشور.شب مشاورم بهم زنگ زد و پرسید چرا عمومی سفید دادی؟ منم گفتم داشتم درس میخوندم انقدر تو عمق درس رفته بودم نفهمیدم وقت آزمون گذشته و یه ذره دیر رسیدم و عمومی رو بهم ندادن بزنم. مشاور بد بختم باور کرد وگفت باحوزه تماس میگیره و میگه از این به بعد هر وقت اومدم بهم سوال هارو بدن !!
بچه ها برام دعاکنید پنج شنبه .....
استرس دارم :cry: :cry: :cry:
اره فنی بودم ولی تو کنکور فرق کسی که دو رقمی میشه با کسی که شبانه میاره اینه که اون دروس عمومی رو نمیزنه ولی من تمام دروس رو میزنم ( ریاضی . فیزیک . شیمی . زبان . عربی و ... )
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]dragon born[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]من پارسال 28 مرداد کنکور داشتم بازی هم میکردم [/div][/quote]
28 مرداد؟ :shock:
کنکور که اوایل تیره!
چندم شدی؟[/div][/quote]
2 رقمی شد :mrgreen:[/div][/quote]
حتما فنی بوده[/div][/quote]
اره فنی بودم ولی تو کنکور فرق کسی که دو رقمی میشه با کسی که شبانه میاره اینه که اون دروس عمومی رو نمیزنه ولی من تمام دروس رو میزنم ( ریاضی . فیزیک . شیمی . زبان . عربی و ... )
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.