سلام دوباره خدمت همه دوستای گلم ،متاسفانه افرادی پیدا شدن و به تاپیکای من نظرایی دادن که یکم ناراحت شدم و با اینکه من هنوز دوتا تاپیک ندادم منو از دادن تاپیکا منصرف دارن می کنن
سوال: به نظر شما به کارم ادامه بدم یا نه؟
نظرسنجی
ادامه بده
ادامه نده
ممن لایک نمی خوام ارزشش رو نداره بخندین شاد شین
قربون همتون
سلام دوباره خدمت همه دوستای گلم ،متاسفانه افرادی پیدا شدن و به تاپیکای من نظرایی دادن که یکم ناراحت شدم و با اینکه من هنوز دوتا تاپیک ندادم منو از دادن تاپیکا منصرف دارن می کنن :cry:
از دوستان خواهش میکنم فقط بگن ادامه بدم یا ندم (فقط یکی از گزینه های نظر سنجی رو انتخاب کنن)
دیدی میزنی تو ذوق ادم باسه همین کاراته بچه ها گفتن ادامه نده الان یا باید می گفتی ممنون از راهنماییتون یا هم تشکر می کردی
و اینکه من خودم تو نظر سنجی نظرم رو گفتم
این مطلب در 1393/03/30 20:33:37 نوشته شده است و در 1393/03/30 20:33:50 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]از دوستان خواهش میکنم فقط بگن ادامه بدم یا ندم (فقط یکی از گزینه های نظر سنجی رو انتخاب کنن)[/div][/quote]
دیدی میزنی تو ذوق ادم باسه همین کاراته بچه ها گفتن ادامه نده الان یا باید می گفتی ممنون از راهنماییتون یا هم تشکر می کردی
و اینکه من خودم تو نظر سنجی نظرم رو گفتم
سلام دوباره خدمت همه دوستای گلم ،متاسفانه افرادی پیدا شدن و به تاپیکای من نظرایی دادن که یکم ناراحت شدم و با اینکه من هنوز دوتا تاپیک ندادم منو از دادن تاپیکا منصرف دارن می کنن
دوست عزیز و گرامی بچه های انجمن یکی دوتاشون خیلی تند هستند.
شما به دل نگیر پهلوون به تاپیکات ادامه بده.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]سلام دوباره خدمت همه دوستای گلم ،متاسفانه افرادی پیدا شدن و به تاپیکای من نظرایی دادن که یکم ناراحت شدم و با اینکه من هنوز دوتا تاپیک ندادم منو از دادن تاپیکا منصرف دارن می کنن :cry:
سوال: به نظر شما به کارم ادامه بدم یا نه؟[/div][/quote]
دوست عزیز و گرامی بچه های انجمن یکی دوتاشون خیلی تند هستند.
شما به دل نگیر پهلوون به تاپیکات ادامه بده.
یکی از تند های انجمن اومد ادامه بده.
به حرف کسی هم گوش نده.
چقدر غیر مستقیم بود همه فهمیدن اقایی که تند رفتار می کنه کیه
In the name of god
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]یکی از تند های انجمن اومد ادامه بده.
به حرف کسی هم گوش نده. [/div][/quote]
چقدر غیر مستقیم بود همه فهمیدن اقایی که تند رفتار می کنه کیه:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.