سلام دوستان می خوام کار هایی که شمایا کسانی که زحمت میکشندتا شما بتونید بییایید انجمن عصر پادشاهان بگم.
بسم الله.
1 اگه بخوای وارد انجمن بشی مهم ترین مسله قطع نبودن نت هست یعنی اگه نت وصل نباشه شما نمی تونید وارد بشید به انجمن.
2برق اگه شما برق نداشته باشیدنمی تونیدوارد انجمن بشیدباید برق داشته باشید تا بتونید وارد بشید.
3حجم نت داشته باشید تابتونید وارد بشید.
4رایانه یالب تاپ شما ایرادی نباشه مثلا خراب باشه.
5شما جایی باشید که دسترسی به نت ندارید مثل وسط بیابون.
6وقت داشته باشید یعنی وق اینو داشته باشید تا بتونید بییایید انجمن مثلا کلاس درسی یا ورزشی داشته باشید که نتونیدی بیایید انجمن.
7 درانجمن مسدود نباید یعنی مدیرشما رو مسدود کرده باشه.
9کاربری باشه که بتونید با هاش حرف بزنید.
10تازه همه ی اینکارو رو اگه بشه شاید خودتون حوصله نداشته باشید که اصلابییایید انجمن .
حالا ادامه .
شماره 1قطع بودن نت.
1حالا اگه نت قطع باشه و کسانی که دراند زحمت میکشند نت وصل بشه یک روز مریض بشندیا خسته باشند یا به هر دلیلی نتونند نتوصل کنند شما تو انجمن نیستید.
شماره2برق
1اگه برق قطع باشه چند تا علت داره یکیش پرداخت نکردن قبض برق.
2خراب یا کنده شدن یکی از دکل های برق .
شماره3حجم داشتن.
1اگر شما حجم نداشته باشیدمجبوریداز * پول پرداخت کنید تا بتونیدحجم یا زمان بخرید.اگه * قططع باشه چی میشه شما نمی تونید وصل بشید یاحساب شما خالی باشه. یابانک ها نتونند خدماتشون به مشتریان بدند چی؟؟؟ شما نمی تونید وارد انجمن بشید.
شماره4خرابی رایانه
اگه رایانه خراب بشه مجبوری برید درست کنیدحالا اگه اون کسی که درستش میکنه اگه رفته باشه مثلا تعطیلات شما نمی تونید وارد انجمن بشید.
شماره 5
زیاد توضیح نمی واد چون دیگه ممکن هر جاباشید ودسترسی نداشته باشید.
شماره 6 وقت آزاد
1یعنی وقت ازاد داشته باشیدسرکلاس درس باشید.
2سرکلاس ورزشی باشید.
3مسافرت باشید.
4تو بیابون باشید.
و...... خیلی چیز های دیگر.
شماره 7 مسدود بودن
اگه شما مسدود باششید می تونید وارد انجمن بشید. توضیح زیادی نمی خواد.
شماره8 کاربر
کسی باشه که بتونیدبا هاش حرف بزنید که این کاربر هم دوباره تمام کارهای بالا باید انجام بشه تا بتونید با هاش حرف بزنید.
شماره9حوصله
حوصله خیلی مهم هستش اگه حوصله نداشته باشیداصلا نمی تونید بییایید مثلا سرتون درد کنه یا خسته باشید.
تمام اینهارو گفتم تا بدونیدتا چقدرکار هاروباید انجام بدهید تا بتونیدبیایید انجمن پس این جمله رو یادتون باشه.
قدر اینهمه نعمت بدونید
ممنون و تشکر.
بسم الله.
1 اگه بخوای وارد انجمن بشی مهم ترین مسله قطع نبودن نت هست یعنی اگه نت وصل نباشه شما نمی تونید وارد بشید به انجمن.
2برق اگه شما برق نداشته باشیدنمی تونیدوارد انجمن بشیدباید برق داشته باشید تا بتونید وارد بشید.
3حجم نت داشته باشید تابتونید وارد بشید.
4رایانه یالب تاپ شما ایرادی نباشه مثلا خراب باشه.
5شما جایی باشید که دسترسی به نت ندارید مثل وسط بیابون.
6وقت داشته باشید یعنی وق اینو داشته باشید تا بتونید بییایید انجمن مثلا کلاس درسی یا ورزشی داشته باشید که نتونیدی بیایید انجمن.
7 درانجمن مسدود نباید یعنی مدیرشما رو مسدود کرده باشه.
9کاربری باشه که بتونید با هاش حرف بزنید.
10تازه همه ی اینکارو رو اگه بشه شاید خودتون حوصله نداشته باشید که اصلابییایید انجمن .
حالا ادامه .
شماره 1قطع بودن نت.
1حالا اگه نت قطع باشه و کسانی که دراند زحمت میکشند نت وصل بشه یک روز مریض بشندیا خسته باشند یا به هر دلیلی نتونند نتوصل کنند شما تو انجمن نیستید.
شماره2برق
1اگه برق قطع باشه چند تا علت داره یکیش پرداخت نکردن قبض برق.
2خراب یا کنده شدن یکی از دکل های برق .
شماره3حجم داشتن.
1اگر شما حجم نداشته باشیدمجبوریداز * پول پرداخت کنید تا بتونیدحجم یا زمان بخرید.اگه * قططع باشه چی میشه شما نمی تونید وصل بشید یاحساب شما خالی باشه. یابانک ها نتونند خدماتشون به مشتریان بدند چی؟؟؟ شما نمی تونید وارد انجمن بشید.
شماره4خرابی رایانه
اگه رایانه خراب بشه مجبوری برید درست کنیدحالا اگه اون کسی که درستش میکنه اگه رفته باشه مثلا تعطیلات شما نمی تونید وارد انجمن بشید.
شماره 5
زیاد توضیح نمی واد چون دیگه ممکن هر جاباشید ودسترسی نداشته باشید.
شماره 6 وقت آزاد
1یعنی وقت ازاد داشته باشیدسرکلاس درس باشید.
2سرکلاس ورزشی باشید.
3مسافرت باشید.
4تو بیابون باشید.
و...... خیلی چیز های دیگر.
شماره 7 مسدود بودن
اگه شما مسدود باششید می تونید وارد انجمن بشید. توضیح زیادی نمی خواد.
شماره8 کاربر
کسی باشه که بتونیدبا هاش حرف بزنید که این کاربر هم دوباره تمام کارهای بالا باید انجام بشه تا بتونید با هاش حرف بزنید.
شماره9حوصله
حوصله خیلی مهم هستش اگه حوصله نداشته باشیداصلا نمی تونید بییایید مثلا سرتون درد کنه یا خسته باشید.
تمام اینهارو گفتم تا بدونیدتا چقدرکار هاروباید انجام بدهید تا بتونیدبیایید انجمن پس این جمله رو یادتون باشه.
قدر اینهمه نعمت بدونید
ممنون و تشکر.
نظرسنجی
- عالی بود
- تا حالا بهش فکر نکردم
- ول کن بابا اصلا مهم نیست
این مطلب در 1393/03/30 17:25:37 نوشته شده است و در 1393/03/30 17:31:51 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.