سلام به همه .
مجددا خبرای جالبی از حملات هست که من براتون اینجا کد هاش رو میزارم .
مثل اینکه یه سری از دوستان از رفتن تو دیوار واقعا خوششون میاد
267400091df29
26740168920a2
26740048c661b
باز هم حملات جدیدی در راهه که ایشالله کد هاش رو براتون میزارم .
اینم شد اکانت چهارمی که رفت دیوار.
نبود؟
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
سلام به همه .
مجددا خبرای جالبی از حملات هست که من براتون اینجا کد هاش رو میزارم .
مثل اینکه یه سری از دوستان از رفتن تو دیوار واقعا خوششون میاد :lol::lol:
267400091df29
26740168920a2
26740048c661b
باز هم حملات جدیدی در راهه که ایشالله کد هاش رو براتون میزارم .
اینم شد اکانت چهارمی که رفت دیوار.
نبود؟:lol::lol::lol:
سره یه بحث کوچیک ؟
هادی جان از شما بعیده
نمیدونم گارنا بودی یا نبودی میتونی بری از دوستای جون جونیت بپرسی چطور مثل برگ درخت فحش میداد .
الانم رفته * و قراره حاجی بشه .
والا این مدلیش رو ندیده بودیم . ما اگه به کسی فحش هم بدیم فردا روزی بخوایم بریم یه جایی مثل * حتما یه حلالیت ازش میطلبیم .
یارو پول داره فکر کرده دیگه همه چی حله .
حالا ایناش به کنار خوشم میاد هنوز ادب نشده . بزار این بلاخره ادب میشه . این سرور که من و دوستان درست بازی نکردیم این داره میترکه . اگه درست چسبیده بودیم به بازی که الان رو هوا بود
هادی همیشه مراقب اطرافیانت باش که به واسطه اونا تو هم بد نام نشی.
فدایی داری
سره یه بحث کوچیک ؟
هادی جان از شما بعیده
نمیدونم گارنا بودی یا نبودی میتونی بری از دوستای جون جونیت بپرسی چطور مثل برگ درخت فحش میداد .
الانم رفته مکه و قراره حاجی بشه . :lol:
والا این مدلیش رو ندیده بودیم . ما اگه به کسی فحش هم بدیم فردا روزی بخوایم بریم یه جایی مثل مکه حتما یه حلالیت ازش میطلبیم .
یارو پول داره فکر کرده دیگه همه چی حله . :lol: :lol:
حالا ایناش به کنار خوشم میاد هنوز ادب نشده . بزار این بلاخره ادب میشه . این سرور که من و دوستان درست بازی نکردیم این داره میترکه . اگه درست چسبیده بودیم به بازی که الان رو هوا بود:lol::lol:
فدایی داری
بحثی پیش نمیومد اگه کسی برا پول دم تکون نمیداد .
خودتم میدونی هادی و مطمعنم در جریان هستی.
از وقتی این بنده خدا سکه های زیاد زیاد دید رو اکانتش به کل خودشو باخت و خودشو به همه چی فروخت .
خودت میدونی الان همه کاره اون اکانت محمد یزدیه و محمد ارواح فقط یه نماد الکیه اونجا که مثلا اره اکانت مال اونه .
وقتی کسی خودشو و دوستاشو به پول و سکه میفروشه همینم باید بشه . قضایا مفصل هستن . اگه در جریان همه چیز نیستی یه سر بیا گارنا یا تو خصوصی بگو تا همه چیو برات تعریف کنم .
از وقتی این بنده خدا سکه های زیاد زیاد دید رو اکانتش به کل خودشو باخت و خودشو به همه چی فروخت .
خودت میدونی الان همه کاره اون اکانت محمد یزدیه و محمد ارواح فقط یه نماد الکیه اونجا که مثلا اره اکانت مال اونه .
وقتی کسی خودشو و دوستاشو به پول و سکه میفروشه همینم باید بشه . قضایا مفصل هستن . اگه در جریان همه چیز نیستی یه سر بیا گارنا یا تو خصوصی بگو تا همه چیو برات تعریف کنم .
لووووووووووووول گلابی تو گارنا بودیم که ممد فحشت داد رفتی 5تا حمله گذاشتی گفتی ممد ارواح من باید 5تاشهر اولتو صفرکنم و خب چی حمله هات فیگ بود ، هنوز ممد یزدی .....داشت که چندتا اک خرید و زد پرست کرد
بعدشم من بخاطر سکه و ....نیست که رفتم پیش ممد یزدی از هر کی دوست داری بپرس من از سرور11 با ممد رفیق بووووودم و هنوزم هستم.پشت مرد همیشه حرف هست حالا هی بشین حرف بزن تا .... بیب بیب
این مطلب در 1393/03/30 10:42:02 نوشته شده است و در 1393/03/30 10:43:07 ویرایش شده است .
Amin Arvah
[quote][div][b]magas[/b][/div][div]بحثی پیش نمیومد اگه کسی برا پول دم تکون نمیداد .
[/div][/quote]
لووووووووووووول گلابی تو گارنا بودیم که ممد فحشت داد رفتی 5تا حمله گذاشتی گفتی ممد ارواح من باید 5تاشهر اولتو صفرکنم و خب چی حمله هات فیگ بود ، هنوز ممد یزدی .....داشت که چندتا اک خرید و زد پرست کرد;)
بعدشم من بخاطر سکه و ....نیست که رفتم پیش ممد یزدی از هر کی دوست داری بپرس من از سرور11 با ممد رفیق بووووودم و هنوزم هستم.پشت مرد همیشه حرف هست حالا هی بشین حرف بزن تا .... ;)بیب بیب:idea:
همینه دیگه . بیشتر از اینا هم ازت انتظاری نیست
ادمی که روش حمله میزارن و میاد فحش میده دیگه از سگ کمتره
اونم با این همه ادعا
میگم که محمد ارواح تو از سرور 22 نشون دادی برا پول چیکارا میکنی
نیازی هست جلو همه بیان کنم . عزیزم هیچ چیزی جز رو سیاهی برات نمونده .
حالا کی گلابیه ؟
:lol:
همینه دیگه . بیشتر از اینا هم ازت انتظاری نیست :lol:
ادمی که روش حمله میزارن و میاد فحش میده دیگه از سگ کمتره ;)
اونم با این همه ادعا:lol:
میگم که محمد ارواح تو از سرور 22 نشون دادی برا پول چیکارا میکنی;)
حالا کی گلابیه ؟:lol:
همینه دیگه . بیشتر از اینا هم ازت انتظاری نیست
ادمی که روش حمله میزارن و میاد فحش میده دیگه از سگ کمتره
اونم با این همه ادعا
میگم که محمد ارواح تو از سرور 22 نشون دادی برا پول چیکارا میکنی
حالا کی گلابیه ؟
لووووووووول محمد گفت اگه کنسل کنی ...ودیگه خودت بقیشو میدونی ....
پشمک وقتی که هیچ اکانتی که اندازه اکانت من اونقدر دزکوب و منجنیق نداشت چطوری میخواستی بزنی؟
خب دیگه خیلی پورو شدی همون باید میفرستادمش برای alireza3332 تا آدم بشی
توکه عرضه آرشیو کردن نداشتی ولی خب اونا راحت آرشیو میکنن
حالا فهمیدی گلابی کیه؟
این مطلب در 1393/03/30 11:13:52 نوشته شده است و در 1393/03/30 11:28:01 ویرایش شده است .
Amin Arvah
[quote][div][b]magas[/b][/div][div]:lol:
همینه دیگه . بیشتر از اینا هم ازت انتظاری نیست :lol:
ادمی که روش حمله میزارن و میاد فحش میده دیگه از سگ کمتره ;)
اونم با این همه ادعا:lol:
میگم که محمد ارواح تو از سرور 22 نشون دادی برا پول چیکارا میکنی;)
حالا کی گلابیه ؟:lol:[/div][/quote]
لووووووووول محمد گفت اگه کنسل کنی ...:Dودیگه خودت بقیشو میدونی ....:lol::lol:
پشمک وقتی که هیچ اکانتی که اندازه اکانت من اونقدر دزکوب و منجنیق نداشت چطوری میخواستی بزنی؟:lol:
خب دیگه خیلی پورو شدی همون باید میفرستادمش برای alireza3332 تا آدم بشی:lol:
توکه عرضه آرشیو کردن نداشتی:lol::lol::lol: ولی خب اونا راحت آرشیو میکنن;)
حالا فهمیدی گلابی کیه؟:lol:
سره یه بحث کوچیک ؟
هادی جان از شما بعیده
والا این مدلیش رو ندیده بودیم . ما اگه به کسی فحش هم بدیم فردا روزی بخوایم بریم یه جایی مثل * حتما یه حلالیت ازش میطلبیم .
حالا ایناش به کنار خوشم میاد هنوز ادب نشده . بزار این بلاخره ادب میشه . این سرور که من و دوستان درست بازی نکردیم این داره میترکه . اگه درست چسبیده بودیم به بازی که الان رو هوا بود
فدایی داری
والا فک نکنم این پولا 1 درصدم برا ممد یزدی چیزی باشه تنها کسی که این وسط ضرر کرد شما بودی چون در هر صورت تلفات سنگینی دادی بخوای نخوای کاریه که شده و اکانتت درسته همه رو دیوار کرده ولی به قیمت رفتن سربازایه مولتیایه خودت با رفیقات نگو که بی مولتی بازی میکنی خندم میگیره خوده حنانتون بهم گفت بازی بلد نیستی عشق مولتی خالی کردنی
دمت گرم حال کردم
Amin Arvah
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]سره یه بحث کوچیک ؟
هادی جان از شما بعیده
والا این مدلیش رو ندیده بودیم . ما اگه به کسی فحش هم بدیم فردا روزی بخوایم بریم یه جایی مثل مکه حتما یه حلالیت ازش میطلبیم .
حالا ایناش به کنار خوشم میاد هنوز ادب نشده . بزار این بلاخره ادب میشه . این سرور که من و دوستان درست بازی نکردیم این داره میترکه . اگه درست چسبیده بودیم به بازی که الان رو هوا بود:lol::lol:
فدایی داری[/div][/quote]
والا فک نکنم این پولا 1 درصدم برا ممد یزدی چیزی باشه:lol: تنها کسی که این وسط ضرر کرد شما بودی:lol: چون در هر صورت تلفات سنگینی دادی:lol: بخوای نخوای کاریه که شده و اکانتت درسته همه رو دیوار کرده ولی به قیمت رفتن سربازایه مولتیایه خودت با رفیقات:lol: نگو که بی مولتی بازی میکنی خندم میگیره:lol: خوده حنانتون بهم گفت بازی بلد نیستی عشق مولتی خالی کردنی:lol:[/div][/quote]
دمت گرم حال کردم:lol::lol:;)
سره یه بحث کوچیک ؟
هادی جان از شما بعیده
فدایی داری
والا فک نکنم این پولا 1 درصدم برا ممد یزدی چیزی باشه تنها کسی که این وسط ضرر کرد شما بودی چون در هر صورت تلفات سنگینی دادی بخوای نخوای کاریه که شده و اکانتت درسته همه رو دیوار کرده ولی به قیمت رفتن سربازایه مولتیایه خودت با رفیقات نگو که بی مولتی بازی میکنی خندم میگیره خوده حنانتون بهم گفت بازی بلد نیستی عشق مولتی خالی کردنی
دمت گرم حال کردم
این حنانشون میخواد حرف بزنه لنکنت داره یهو وسط حرف میگه مممممممد دهنت سرویس باو سرور 11 یه یارو برا ممد یزدی شاخ بازی در اورد ممد 11 تا اکانتو سرش خالی کرد
اینا فکرکردن محمد یزدی یه بازیکن معمولی هست
Amin Arvah
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]amin_efati[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]سره یه بحث کوچیک ؟
هادی جان از شما بعیده
فدایی داری[/div][/quote]
والا فک نکنم این پولا 1 درصدم برا ممد یزدی چیزی باشه:lol: تنها کسی که این وسط ضرر کرد شما بودی:lol: چون در هر صورت تلفات سنگینی دادی:lol: بخوای نخوای کاریه که شده و اکانتت درسته همه رو دیوار کرده ولی به قیمت رفتن سربازایه مولتیایه خودت با رفیقات:lol: نگو که بی مولتی بازی میکنی خندم میگیره:lol: خوده حنانتون بهم گفت بازی بلد نیستی عشق مولتی خالی کردنی:lol:[/div][/quote]
دمت گرم حال کردم:lol::lol:;)[/div][/quote]
این حنانشون میخواد حرف بزنه لنکنت داره :roll: یهو وسط حرف میگه مممممممد دهنت سرویس :lol: باو سرور 11 یه یارو برا ممد یزدی شاخ بازی در اورد ممد 11 تا اکانتو سرش خالی کرد:lol:[/div][/quote]
اینا فکرکردن محمد یزدی یه بازیکن معمولی هست:lol::lol::lol:
چشم محمد فتیده برات ادامه میدم .
یادت رفته تا من فیک گذاشتم تو یه دفعه رنگت پرید و کفتی هادی ......
تو همون ادمی هستی که فرشاد با یه اکانت 4 شهره روت فیک میزاره کلا خودتو گم میکنی
باور کن اگه اندازه الان من حمله روت بود اکانتتو حذف ممیکردی از ترس
در مورد سرور 22 اشاره کردی.
اخی نازی یادم هست هنوز خوابیده بودی. من از جانشینی رو اکانتت بودم . یوزر و پسورد رو هم نداده بودی. رمز انتقال گنیجینه رو هم بلد نبودی .
کتیبه رو زدیم با اکانتت و تا خود صبح رو اکانت بودم و حوسم بود که موردی پیش نیاد . تا ساعت 10 صبح که تو رمز رو رسوندی.
بهت زنگ زدم گفتم کتیبه رو زدیم با اکانتت یه دفعه دست و پات شل شد میگفتی هادی تو رو به قران راست میگی. هادی تو رو خدا اذیتم نکن
یادته از شدت ذوق صدات در نمیومد؟
حالا برا من کلاس میزاری بچه ؟
به قول احسان ابادانی وقتی با بچه سال هم بازی بشی عاقبتش همینه دیگه .
ادامه داستان رو لازم دوسنتی تا بیان کنم و به قسمتهای خوب خوبش برسیم
:lol: چشم محمد فتیده برات ادامه میدم .
یادت رفته تا من فیک گذاشتم تو یه دفعه رنگت پرید و کفتی هادی ......
تو همون ادمی هستی که فرشاد با یه اکانت 4 شهره روت فیک میزاره کلا خودتو گم میکنی:lol:
باور کن اگه اندازه الان من حمله روت بود اکانتتو حذف ممیکردی از ترس:lol:
در مورد سرور 22 اشاره کردی.
اخی نازی یادم هست هنوز خوابیده بودی. من از جانشینی رو اکانتت بودم . یوزر و پسورد رو هم نداده بودی. رمز انتقال گنیجینه رو هم بلد نبودی .
کتیبه رو زدیم با اکانتت و تا خود صبح رو اکانت بودم و حوسم بود که موردی پیش نیاد . تا ساعت 10 صبح که تو رمز رو رسوندی.
بهت زنگ زدم گفتم کتیبه رو زدیم با اکانتت یه دفعه دست و پات شل شد میگفتی هادی تو رو به قران راست میگی. هادی تو رو خدا اذیتم نکن :lol:
یادته از شدت ذوق صدات در نمیومد؟:lol:
حالا برا من کلاس میزاری بچه ؟
به قول احسان ابادانی وقتی با بچه سال هم بازی بشی عاقبتش همینه دیگه .
ادامه داستان رو لازم دوسنتی تا بیان کنم و به قسمتهای خوب خوبش برسیم :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.