sohe bs
من با 7000 تا نیزه دار و 3000 تا شمیر زن سطح 20 به یه ادم ضعیف حمله کردم که 500 تا نیزه دار داشت نیروهای من حدود 400 تاش مرد و واسه اونم 480 تا این یعنی چی چرا نیروهای من که همه سطحه 20 بودن باید با طرف که از من خیلی ضعیف تر بوده تقریبا به یه اندازه تلفات بده؟ تو خیلی از جنگهایه دیگمم این اتفاق افتاده انگار که اصلا سطحه تحقیق تاثیر چندانی رو قدرت نیروها نداره!
اگر میخواهید که دقیق برررسی کنیم باید کد لشکرکشی را برای من پیام خصوصی بزنید تا خبرش را بهتون بدم. یعنی بگید در فلان سرور با این کدلشکرکشی.
من بعد توضیح اش را همینجا بهتون خواهم داد.
موفق و پیروز باشید
+
انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+
راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+
وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+
پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
[quote][div][b]sohe bs[/b][/div][div]من با 7000 تا نیزه دار و 3000 تا شمیر زن سطح 20 به یه ادم ضعیف حمله کردم که 500 تا نیزه دار داشت نیروهای من حدود 400 تاش مرد و واسه اونم 480 تا این یعنی چی چرا نیروهای من که همه سطحه 20 بودن باید با طرف که از من خیلی ضعیف تر بوده تقریبا به یه اندازه تلفات بده؟ تو خیلی از جنگهایه دیگمم این اتفاق افتاده انگار که اصلا سطحه تحقیق تاثیر چندانی رو قدرت نیروها نداره!:evil:[/div][/quote]
اگر میخواهید که دقیق برررسی کنیم باید کد لشکرکشی را برای من پیام خصوصی بزنید تا خبرش را بهتون بدم. یعنی بگید در فلان سرور با این کدلشکرکشی.
من بعد توضیح اش را همینجا بهتون خواهم داد.