سلام. منو فردی جانشین خودش کرده اما هر چی میگردم گزینه ای نیست واسه وارد شدن به شهرش باید چیکار کنم.؟
اول باید تایید کنی
[quote][div][b]zamin-sabz[/b][/div][div]سلام. منو فردی جانشین خودش کرده اما هر چی میگردم گزینه ای نیست واسه وارد شدن به شهرش باید چیکار کنم.؟[/div][/quote]
اول باید تایید کنی
سلام. منو فردی جانشین خودش کرده اما هر چی میگردم گزینه ای نیست واسه وارد شدن به شهرش باید چیکار کنم.؟
اول باید تایید کنی
تایید کردم. بعد تایید منظورم بود
[quote][div][b]lordbaz[/b][/div][div][quote][div][b]zamin-sabz[/b][/div][div]سلام. منو فردی جانشین خودش کرده اما هر چی میگردم گزینه ای نیست واسه وارد شدن به شهرش باید چیکار کنم.؟[/div][/quote]
اول باید تایید کنی
[/div][/quote]
اول باید تایید کنی
پایین سمت راست روی اسم شهرتون کلیک کنید.روی اسم بازیکن کلیک کنید.بعدش هم روی اسم شهرش کلیک کنید.
وارد میشه.
توی سرور های قرون وسطا هم از طریق منوی کشویی سمت چپ این کارو انجام بدید.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]zamin-sabz[/b][/div][div][quote][div][b]lordbaz[/b][/div][div][quote][div][b]zamin-sabz[/b][/div][div]سلام. منو فردی جانشین خودش کرده اما هر چی میگردم گزینه ای نیست واسه وارد شدن به شهرش باید چیکار کنم.؟[/div][/quote]
اول باید تایید کنی
[/div][/quote]
تایید کردم. بعد تایید منظورم بود[/div][/quote]
پایین سمت راست روی اسم شهرتون کلیک کنید.روی اسم بازیکن کلیک کنید.بعدش هم روی اسم شهرش کلیک کنید.
وارد میشه.
توی سرور های قرون وسطا هم از طریق منوی کشویی سمت چپ این کارو انجام بدید.
تو صفحه اصلی بازی رو اسم شهرت کلیک کن قسمت پایین که اسم شهرتو نوشته روش بزن صفحه ایی تقریبا به شکل مستطیل باز میشه و ...
اگه منظورم رو نفهمیدی بهم بگو
In the name of god
تو صفحه اصلی بازی رو اسم شهرت کلیک کن قسمت پایین که اسم شهرتو نوشته روش بزن صفحه ایی تقریبا به شکل مستطیل باز میشه و ...
اگه منظورم رو نفهمیدی بهم بگو;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.