مثلا وقتی مدیر انجمن یا کارشناس بازی یه چیز مهمی رو مینویسه همه لایک میکنن چرا چون ننوشته چقدر لایک داره به خاطر همین همه لایک میکنن ولی مثلا وقتی من یه پست مهم مینویسم به خاطر اینکه ازتون جلو نزنم لایک نمیکنید
چقدر حال میده یه دفعه مدیر انجمن پنل لایک هاشو فعال کن میبینی 150000 لایک خورده
پس حالا please like
samer 01
مثلا وقتی مدیر انجمن یا کارشناس بازی یه چیز مهمی رو مینویسه همه لایک میکنن چرا چون ننوشته چقدر لایک داره به خاطر همین همه لایک میکنن ولی مثلا وقتی من یه پست مهم مینویسم به خاطر اینکه ازتون جلو نزنم لایک نمیکنید:lol:
چقدر حال میده یه دفعه مدیر انجمن پنل لایک هاشو فعال کن میبینی 150000 لایک خورده:lol:
پس حالا please like :mrgreen:
گلم اینجا تعداد کسایی که به معنای واقعی کلمه "لایک " میکنن به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه...یعنی کسانی که پستی که واقعا قشنگ باشه و از نظرشون جالب باشه رو بلایکن
یکیش غول قرمزه یکی هادی (داره خراب میشه البته ) یکی این هانی و ساغر( که نه کاملا ولی بازم خوبن) یکی اون رهام که واقعا لایکش لایک بود حتی اگر چیزی مخالف نظرش هم بود و جالب بود لایک میکرد و یه سری مثل صالح و ...
و البته عزیزانی مثل عالمی و سپهر و زهرا
######
گلم اینجا تعداد کسایی که به معنای واقعی کلمه "لایک " میکنن به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه...یعنی کسانی که پستی که واقعا قشنگ باشه و از نظرشون جالب باشه رو بلایکن
یکیش غول قرمزه یکی هادی (داره خراب میشه البته :D ) یکی این هانی و ساغر( که نه کاملا ولی بازم خوبن) یکی اون رهام که واقعا لایکش لایک بود حتی اگر چیزی مخالف نظرش هم بود و جالب بود لایک میکرد و یه سری مثل صالح و ...
و البته عزیزانی مثل عالمی و سپهر و زهرا :D
خخخخ آره من خودم موندم چطور این تاپیک رو در اون زمان ندیدم
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تاریخ تاپیک :icon_2: :idea:[/div][/quote]
تاپیک که قدیمیه ولی بحث جالبی بود بهش پرداخته نشد :D[/div][/quote]
خخخخ آره من خودم موندم چطور این تاپیک رو در اون زمان ندیدم :!::!:
الان شما به این امضای من دقت کن
انصافا لایک مدیرا از همه صادقانه تره
.
.
.
الکی مصلن خواستم بگم این عکس واقعیه
عکس رو کارشناس بازی بهم داد
######
الان شما به این امضای من دقت کن
انصافا لایک مدیرا از همه صادقانه تره
.
.
.
الکی مصلن خواستم بگم این عکس واقعیه :icon_10:
عکس رو کارشناس بازی بهم داد :|
یکیش غول قرمزه یکی هادی (داره خراب میشه البته ) یکی این هانی و ساغر( که نه کاملا ولی بازم خوبن) یکی اون رهام که واقعا لایکش لایک بود حتی اگر چیزی مخالف نظرش هم بود و جالب بود لایک میکرد و یه سری مثل صالح و ...
ریا نشه ولی منم خوب لایک میکنم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]گلم اینجا تعداد کسایی که به معنای واقعی کلمه "لایک " میکنن به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه...یعنی کسانی که پستی که واقعا قشنگ باشه و از نظرشون جالب باشه رو بلایکن
یکیش غول قرمزه یکی هادی (داره خراب میشه البته :D ) یکی این هانی و ساغر( که نه کاملا ولی بازم خوبن) یکی اون رهام که واقعا لایکش لایک بود حتی اگر چیزی مخالف نظرش هم بود و جالب بود لایک میکرد و یه سری مثل صالح و ...
و البته عزیزانی مثل عالمی و سپهر و زهرا :D[/div][/quote]
ریا نشه ولی منم خوب لایک میکنم :icon_10:
ریا نشه ولی منم خوب لایک میکنم
اوه اوه ریا شدددد ریا شددد
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
او[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]گلم اینجا تعداد کسایی که به معنای واقعی کلمه "لایک " میکنن به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه...یعنی کسانی که پستی که واقعا قشنگ باشه و از نظرشون جالب باشه رو بلایکن
و البته عزیزانی مثل عالمی و سپهر و زهرا :D[/div][/quote]
ریا نشه ولی منم خوب لایک میکنم :icon_10:[/div][/quote]اوه اوه ریا شدددد ریا شددد :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.