سلام،من الان میخوام با دوستم وبچه های اتحادکه جمعیت کمتری نسبت به من دارن، تعویض نیروی متخصص بکنم،چرا نمیشه؟یعنی من باید چیکارکنم؟یک چهارم بازی دراین سرور 9چه موقع میشه؟؟؟؟بابا اینجوری دیگه خیلی قانون بدیه
این قانونی که گذاشتید خیلی خوبه،حداقل من میگم که نیروی متخصص را ازاین قانون مستسنی بشید،فقط نشه منابع ارسال کنیم
آخه دراول بازی اگه فرض کنیم که حتی نیروی متخصص از شهر کوچک به شهر بزرگتر ارسال شود،هیچ فایده ای نداره،چون بایدبه آبادی ارسال شود،ودر اول بازی کسی نمیتونه آبادی تسخیر کند
منتظر جواب کارشناس بازی هستم،ممنون
منظور شما از جمعیت کم ،دراین سرور،حداقل جمعیت چقدر است،که جمعیت کوچک بشمار میاید؟
این قانونی که گذاشتید خیلی خوبه،حداقل من میگم که نیروی متخصص را ازاین قانون مستسنی بشید،فقط نشه منابع ارسال کنیم
آخه دراول بازی اگه فرض کنیم که حتی نیروی متخصص از شهر کوچک به شهر بزرگتر ارسال شود،هیچ فایده ای نداره،چون بایدبه آبادی ارسال شود،ودر اول بازی کسی نمیتونه آبادی تسخیر کند
منتظر جواب کارشناس بازی هستم،ممنون
منظور شما از جمعیت کم ،دراین سرور،حداقل جمعیت چقدر است،که جمعیت کوچک بشمار میاید؟
نظرسنجی
- فعال
- غیر فعال
این مطلب در 1391/11/01 19:37:20 نوشته شده است و در 1391/11/01 19:49:41 ویرایش شده است .