سلام , من ببرین در سرور 27 هستم
از دیشب تا حالا نمی تونم وارد اکانت سرور بیست و هفتم بشم اما می تونم وارد بقیه ی سرور ها بشم فقط به سرور27 نمی تونم وارد شم لطفا کمک یا رسیدگی کنید
نمی دونم باید چیکار کنم
خستم خسته
سلام , من ببرین در سرور 27 هستم
از دیشب تا حالا نمی تونم وارد اکانت سرور بیست و هفتم بشم اما می تونم وارد بقیه ی سرور ها بشم فقط به سرور27 نمی تونم وارد شم لطفا کمک یا رسیدگی کنید
مشکل ورود کاربران با یکی از این راه کارها معمولا برطرف می شود:
1- اگر از پروکسی خاصی استفاده می نمایید، آنرا غیر فعال نمایید و از اینترنت مستقیم استفاده نمایید.
2- حتما چک نمایید که در مرورگر شما گزینه Cookie فعال باشد.
3- حتما cache و cookie های مرورگر خودتان را یکبار خالی نمایید.
4- اگر روی مرورگرتان اکتنشنی دارید که کوکی های مرورگر را مدیریت و یا نظارت می کند، آنها را غیر فعال و یا تنظیم صحیح بفرمایید.
5- در مواردی هم دیده شده است که به دلیل تنظیمات اشتباه آنتی ویروس و یا فایروال کاربران، کوکی ها در مرورگر کاربر به درستی ثبت نمیشوند و به همین خاطر کاربران در لاگین به اشکال می خورند.
6- در ضمن برخی از کاربران شرکت های ارائه دهنده اینترنت مثل شاتل در روزهای گذشته به صورت مقطعی مشکل در باز کردن بازی داشتند که با پیگیری های ما با شرکت های شاتل و پارس آنلاین و . . . مشکل در حال برطرف شدن است و در بسیاری از نقاط برطرف شده است.
موفق و پیروز باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
مشکل ورود کاربران با یکی از این راه کارها معمولا برطرف می شود:
1- اگر از پروکسی خاصی استفاده می نمایید، آنرا غیر فعال نمایید و از اینترنت مستقیم استفاده نمایید.
2- حتما چک نمایید که در مرورگر شما گزینه Cookie فعال باشد.
3- حتما cache و cookie های مرورگر خودتان را یکبار خالی نمایید.
4- اگر روی مرورگرتان اکتنشنی دارید که کوکی های مرورگر را مدیریت و یا نظارت می کند، آنها را غیر فعال و یا تنظیم صحیح بفرمایید.
5- در مواردی هم دیده شده است که به دلیل تنظیمات اشتباه آنتی ویروس و یا فایروال کاربران، کوکی ها در مرورگر کاربر به درستی ثبت نمیشوند و به همین خاطر کاربران در لاگین به اشکال می خورند.
6- در ضمن برخی از کاربران شرکت های ارائه دهنده اینترنت مثل شاتل در روزهای گذشته به صورت مقطعی مشکل در باز کردن بازی داشتند که با پیگیری های ما با شرکت های شاتل و پارس آنلاین و . . . مشکل در حال برطرف شدن است و در بسیاری از نقاط برطرف شده است.
موفق و پیروز باشید
بهشون گفتم ولی 2 یا 3 روز طول می کشه جواب بدن
اینجوری اگه درست نشه از بازی خیلی عقب می افتم
می شه خودتون یه بررسییی بکنین ؟
من در این خصوص اطلاع دقیق ندارم و باید با پشتیبانی هماهنگ کنید.
پاسخ فنی مربوطه را قبلا از تیم پشتیبانی دریافت کرده ام.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]ببرین[/b][/div][div]بهشون گفتم ولی 2 یا 3 روز طول می کشه جواب بدن
اینجوری اگه درست نشه از بازی خیلی عقب می افتم :cry:
می شه خودتون یه بررسییی بکنین ؟[/div][/quote]
من در این خصوص اطلاع دقیق ندارم و باید با پشتیبانی هماهنگ کنید.
پاسخ فنی مربوطه را قبلا از تیم پشتیبانی دریافت کرده ام.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.