این روزا تاپیک پشتیبانی زیاد شده که چرا جواب نمیدن
من خودم شدیدا با این قضیه موافق و یه شکایت از پشتیبانی دارم
من دیروز صبح تیکت زدم خیلی هم مهم بوده یکی انتقاد و یکی پیشنهاد
اما کیه که بررسی کنه ! ! !
انتقادم این بود که طرفو زدم منو بسته به فوش اما منتظرم اکانتشو ببندن که برم رو شهراش با منجنیق اما اینجوری که اینا دارن پیش میرن طرف انقدری دفاع میگیره و وقت نیرو سازی هم داره واسه خودش
میترسم با این پیگیری پشتیبانی طرف انقدر وقت داره که همر بسازه فارمم کنه
و این هم پیشنهاد که چند وقتیه داریم روش کار میکنیم اما کسی پیگیری نمیکنه
سلام خسته نباشین
لطفا یه ایکن هم برای قفل گزارشها توی قسمت لظکرکشی بزارین تا بتونیم گزارش مورد نظر رو قفل کنیم تا اگه حذف تمامی مورد(گزارشها) رو زدیم موارد انتخابی که قفل کردیم رو بتونیم مشاهده کنیم چون توی امار غارتهای بالا خیلی سخت میشه اگه بخوایم دونه دونه گزارشهارو چک کنیم
ممنون
این نظر من تنها نیست همه دوستان با نظر من موافقن
اینجوری بگم که من شدیدا از پشتیبانی شکایت دارم واسه اینکه به تیکتهای من رسیدگی نمیکنن و وقتشونو برای تیکتهای بی ربط و بازیکنایی که فرمن دنبال بستن اکانتای بازیکنای برتر میگردن صرف میکنن
حالا اگه یه فارم بیاد یه تیکت یه شکایت از من بزنه پشتیبانی در عرض 3 دقیقه اکانت منو میبنده هیچ به طرف مدال 1 دستمال هم میدن
امیدوارم تاپیکمو حذف نکنن
من خودم شدیدا با این قضیه موافق و یه شکایت از پشتیبانی دارم
من دیروز صبح تیکت زدم خیلی هم مهم بوده یکی انتقاد و یکی پیشنهاد
اما کیه که بررسی کنه ! ! !
انتقادم این بود که طرفو زدم منو بسته به فوش اما منتظرم اکانتشو ببندن که برم رو شهراش با منجنیق اما اینجوری که اینا دارن پیش میرن طرف انقدری دفاع میگیره و وقت نیرو سازی هم داره واسه خودش
میترسم با این پیگیری پشتیبانی طرف انقدر وقت داره که همر بسازه فارمم کنه
و این هم پیشنهاد که چند وقتیه داریم روش کار میکنیم اما کسی پیگیری نمیکنه
سلام خسته نباشین
لطفا یه ایکن هم برای قفل گزارشها توی قسمت لظکرکشی بزارین تا بتونیم گزارش مورد نظر رو قفل کنیم تا اگه حذف تمامی مورد(گزارشها) رو زدیم موارد انتخابی که قفل کردیم رو بتونیم مشاهده کنیم چون توی امار غارتهای بالا خیلی سخت میشه اگه بخوایم دونه دونه گزارشهارو چک کنیم
ممنون
این نظر من تنها نیست همه دوستان با نظر من موافقن
اینجوری بگم که من شدیدا از پشتیبانی شکایت دارم واسه اینکه به تیکتهای من رسیدگی نمیکنن و وقتشونو برای تیکتهای بی ربط و بازیکنایی که فرمن دنبال بستن اکانتای بازیکنای برتر میگردن صرف میکنن
حالا اگه یه فارم بیاد یه تیکت یه شکایت از من بزنه پشتیبانی در عرض 3 دقیقه اکانت منو میبنده هیچ به طرف مدال 1 دستمال هم میدن
امیدوارم تاپیکمو حذف نکنن