سلام خسته نباشید.
تو صف ساخت سربازخونه و اصطبل یه بخش هم به نام سرعت اضافه شده و نشون میده سرباز های که تو صف هستن چند ایکسن.
خودتون برید بنگرید.
میدونم چیزی نبود نزنید حالا.
سلام خسته نباشید.
تو صف ساخت سربازخونه و اصطبل یه بخش هم به نام سرعت اضافه شده و نشون میده سرباز های که تو صف هستن چند ایکسن.
خودتون برید بنگرید.8-)
میدونم چیزی نبود نزنید حالا.:?
"باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست" @کوروش کبیر@
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]the panther[/b][/div][div]منظورشون از این کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ :| :|[/div][/quote]
مگه باید منظوری داشته باشن؟ :shock: :oops:[/div][/quote]
نه،منظورم اینه که به چه درد میخوره؟ :?: :?:
ینی سرعت ساخت معمولی 2 ایکس ینی سرعت دو برابر 3 ایکس ینی سه برابر.
[quote][div][b]the panther[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]افزایش اطلاعات:ugeek:[/div][/quote]
الان 1x یعنی چی آقای اطلاعات؟ [/div][/quote]
ینی سرعت ساخت معمولی 2 ایکس ینی سرعت دو برابر 3 ایکس ینی سه برابر.
یعنی داری عقب میمونی میشی جهان سوم سکه بزن به بدن سه ایکسش کن
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[quote][div][b]the panther[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]افزایش اطلاعات:ugeek:[/div][/quote]
الان 1x یعنی چی آقای اطلاعات؟ [/div][/quote]
یعنی داری عقب میمونی میشی جهان سوم سکه بزن به بدن سه ایکسش کن :mrgreen:
یه چیز دیگه تو نقشه یه شهری رو میزنم بیاد تو مقصد های دلخواه میره تو اردوگاه ولی بخش نوشتن تعداد نیرو و ثبتش نمیاد.واسه شما هم اینجوریه یا مشکل از منه؟
یه چیز دیگه تو نقشه یه شهری رو میزنم بیاد تو مقصد های دلخواه میره تو اردوگاه ولی بخش نوشتن تعداد نیرو و ثبتش نمیاد.واسه شما هم اینجوریه یا مشکل از منه؟:shock:
یه چیز دیگه تو نقشه یه شهری رو میزنم بیاد تو مقصد های دلخواه میره تو اردوگاه ولی بخش نوشتن تعداد نیرو و ثبتش نمیاد.واسه شما هم اینجوریه یا مشکل از منه؟
با چه مرورگر ی میری
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]یه چیز دیگه تو نقشه یه شهری رو میزنم بیاد تو مقصد های دلخواه میره تو اردوگاه ولی بخش نوشتن تعداد نیرو و ثبتش نمیاد.واسه شما هم اینجوریه یا مشکل از منه؟:shock:[/div][/quote]
با چه مرورگر ی میری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.