من گندمم منفى مى خوره چه کنم؟؟
چه چیزى باعثش مى شه؟
چه چیزى باعثش مى شه؟
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
گندم منفى 1393/03/20 09:07:13
من گندمم منفى مى خوره چه کنم؟؟
چه چیزى باعثش مى شه؟ |
|
1393/03/20 09:10:51
داداش بخاطر سربازاته که بیشتر از گندمت شده یا باید ارتقا بدی گندمتو یا سربازتو جابه جا کنی یا بفرستی برای دوستات یا اینکه وایستی ونیروهاتو ببینی که میمرن به نظرمارتقا بده اگر منفیه و گندم نداری نیروتوبفرست برای یکی از نزدیکات که فارم نیست بعد گندم خوب شد بک بده رتبه یکه غارته
![]() رتبه هجومیش اندازه نفر آخر گیم ![]() این برامن عجیبه یا کلا عجیبه؟ ![]() احترام مختص مولتی بازاست |
|
1393/03/20 09:32:58
اخه همشون محافظه |
|
1393/03/20 11:14:43
تعداد نون خورای شهرت بیشتر از میزان تولید ندمت هست گندمزار یا فاز تکمیلی ویا نانوایی را ارتقا بده یا اینکه تعداد سربازای شهرتو کم کن Bermoda
شاهزادگان پارسی |
1393/03/20 14:49:29
برای افزایش تولیدات گندم و رفع مشکل؛ موارد زیر به شما پیشنهاد می شود و امیدوارم که بتواند کمکتان کند:
1- افزایش سطح منبع گندم 2- ساخت و ارتقا فاز تکمیلی در ساختمان مزرعه 3- ساخت و ارتقا آسیاب در ساختمان مزرعه ( توجه داشته باشید که این بخش از سطح 10 مزرعه فعال می شود. ) 4- ساخت و ارتقا ساختمان نانوایی 5- ساخت و ارتقا بخش شیرینی پزی در ساختمان نانوایی ( توجه داشته باشید که این بخش از سطح 5 نانوایی فعال می شود. ) 6- تسخیر آبادی های گندم و اعزام نیروی متخصص متناسب با نوع آبادی، جهت افزایش تولید گندم 7- فعال کردن قابلیت ویژه افزایش تولید گندم 8- غارت گندم از شهر های متروکه یا شهر های سایر بازیکن ها؛ جهت تامین گندم مورد نیاز. 9- اعزام نیروهای شهر مورد نظر به سایر شهرها بعنوان محافظ جهت کاهش میزان گندم خور. احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
منوی کاربری
|
||