وار نشدن به بازی سرور24 اعصابم خورد شد
طرف هایی شیراز یا بوشهر هست پیام بده
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
وارد نشدن تو بازی 1393/03/19 20:45:07
وار نشدن به بازی سرور24 اعصابم خورد شد
طرف هایی شیراز یا بوشهر هست پیام بده
|
|
1393/03/19 20:48:25
احتمالا مشکل از سیتمتونه.
کش و کوکی رو پاک کنید. از مرورگر دیگه وبروز استفاده کنید اگر نرفت به پشتیبانی خبر بدید. بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1393/03/19 21:08:26
احتمالا از کوکی ها باشه واسه منم پیش اومد کوکی های یک هفته اخیر رو حذف کردم تا اومد بالا
fяїέηđs
|
|
1393/03/19 21:13:55
باید چیکار کنم طرف هایی شیراز یا بوشهر هست پیام بده
|
|
1393/03/19 22:17:08
اگه از مرورگر chrome استفاده میکنی برو تو قسمت Setting بعد دنبال clear browsing data بگرد و در نهایت تیک مربوط به Cookies and other site and plug-in data رو بزن زمانشم خودت تعیین کن که اگه وارد نیستی ولش کن بزن روی clear browsinhg data و تمام
fяїέηđs
|
1393/03/20 14:34:28
۱- اگر از پروکسی خاصی استفاده مینمایید، آن را غیر فعال نمایید و از اینترنت مستقیم استفاده نمایید.
۲- حتماً چک نمایید که در مرورگر شما گزینه Cookie فعال باشد. ۳- حتماً cache و cookieهای مرورگر خودتان را یک بار خالی نمایید. ۴- اگر روی مرورگرتان اکستنشنی دارید که کوکیهای مرورگر را مدیریت و یا نظارت میکند، آنها را غیرفعال و یا تنظیم صحیح بفرمایید. ۵- در مواردی هم دیدهشده است که به دلیل تنظیمات اشتباه آنتیویروس و یا فایروال کاربران، کوکیها در مرورگر کاربر بهدرستی ثبت نمیشوند و به همین خاطر کاربران در لاگین به اشکال میخورند. ۶- در ضمن برخی از کاربران شرکتهای ارائهدهنده اینترنت مثل شاتل در روزهای گذشته بهصورت مقطعی مشکل در باز کردن بازی داشتند که با پیگیریهای ما با شرکتهای شاتل و پارس آنلاین و... مشکل در حال برطرف شدن است و در بسیاری از نقاط برطرف شده است. احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
منوی کاربری
|
||