وار نشدن به بازی سرور24 اعصابم خورد شد 

طرف هایی شیراز یا بوشهر هست پیام بده
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
وارد نشدن تو بازی 1393/03/19 20:45:07
وار نشدن به بازی سرور24 اعصابم خورد شد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() طرف هایی شیراز یا بوشهر هست پیام بده
|
|
1393/03/19 20:48:25
احتمالا مشکل از سیتمتونه.
کش و کوکی رو پاک کنید. از مرورگر دیگه وبروز استفاده کنید اگر نرفت به پشتیبانی خبر بدید. ![]() ![]() بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ ![]() یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1393/03/19 21:08:26
احتمالا از کوکی ها باشه واسه منم پیش اومد کوکی های یک هفته اخیر رو حذف کردم تا اومد بالا
fяїέηđs
|
|
1393/03/19 21:13:55
باید چیکار کنم طرف هایی شیراز یا بوشهر هست پیام بده
|
|
1393/03/19 22:17:08
اگه از مرورگر chrome استفاده میکنی برو تو قسمت Setting بعد دنبال clear browsing data بگرد و در نهایت تیک مربوط به Cookies and other site and plug-in data رو بزن زمانشم خودت تعیین کن که اگه وارد نیستی ولش کن بزن روی clear browsinhg data و تمام
fяїέηđs
|
1393/03/20 14:34:28
۱- اگر از پروکسی خاصی استفاده مینمایید، آن را غیر فعال نمایید و از اینترنت مستقیم استفاده نمایید.
۲- حتماً چک نمایید که در مرورگر شما گزینه Cookie فعال باشد. ۳- حتماً cache و cookieهای مرورگر خودتان را یک بار خالی نمایید. ۴- اگر روی مرورگرتان اکستنشنی دارید که کوکیهای مرورگر را مدیریت و یا نظارت میکند، آنها را غیرفعال و یا تنظیم صحیح بفرمایید. ۵- در مواردی هم دیدهشده است که به دلیل تنظیمات اشتباه آنتیویروس و یا فایروال کاربران، کوکیها در مرورگر کاربر بهدرستی ثبت نمیشوند و به همین خاطر کاربران در لاگین به اشکال میخورند. ۶- در ضمن برخی از کاربران شرکتهای ارائهدهنده اینترنت مثل شاتل در روزهای گذشته بهصورت مقطعی مشکل در باز کردن بازی داشتند که با پیگیریهای ما با شرکتهای شاتل و پارس آنلاین و... مشکل در حال برطرف شدن است و در بسیاری از نقاط برطرف شده است. احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
منوی کاربری
|
||