سلام به همگی. یه سوال داشتم از مدیر . تو جمع میپرسم تو جمع هم جواب میخوام. کاری به خصوصیو این چیزا ندارم. چند روزیه اکثر پست هایی که میزارم بی دلیل پاک میشن وو نمونشم امروز تایپیکم بدون دلیل پاک شد. باز مدیر قبلی یه تایپیکو پاک میکرد 1 ساعت قبلش پیام میداد که تایپیکتون مشکل داره. یا اصلاح کنید با پاکش میکنم. نه دیگه هر چی نوشتیم پاک بشه اونم بدون دلیل
عنوان: پاسخ به: س
ارسال شده توسط grobs در 1393/04/02 13:31:09
ممد گریم در اومد جون ماردت بزن عدمو
سلام به همگی. یه سوال داشتم از مدیر . تو جمع میپرسم تو جمع هم جواب میخوام. کاری به خصوصیو این چیزا ندارم. چند روزیه اکثر پست هایی که میزارم بی دلیل پاک میشن وو نمونشم امروز تایپیکم بدون دلیل پاک شد. باز مدیر قبلی یه تایپیکو پاک میکرد 1 ساعت قبلش پیام میداد که تایپیکتون مشکل داره. یا اصلاح کنید با پاکش میکنم. نه دیگه هر چی نوشتیم پاک بشه اونم بدون دلیل :shock:
سلام به همگی. یه سوال داشتم از مدیر . تو جمع میپرسم تو جمع هم جواب میخوام. کاری به خصوصیو این چیزا ندارم. چند روزیه اکثر پست هایی که میزارم بی دلیل پاک میشن وو نمونشم امروز تایپیکم بدون دلیل پاک شد. باز مدیر قبلی یه تایپیکو پاک میکرد 1 ساعت قبلش پیام میداد که تایپیکتون مشکل داره. یا اصلاح کنید با پاکش میکنم. نه دیگه هر چی نوشتیم پاک بشه اونم بدون دلیل
منم جدیدن پستام کمو بیش پاک میشن.
یه نمونشو برای مدیر فرستادم گفت من پاک نکردم خودت عدم زدی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]سلام به همگی. یه سوال داشتم از مدیر . تو جمع میپرسم تو جمع هم جواب میخوام. کاری به خصوصیو این چیزا ندارم. چند روزیه اکثر پست هایی که میزارم بی دلیل پاک میشن وو نمونشم امروز تایپیکم بدون دلیل پاک شد. باز مدیر قبلی یه تایپیکو پاک میکرد 1 ساعت قبلش پیام میداد که تایپیکتون مشکل داره. یا اصلاح کنید با پاکش میکنم. نه دیگه هر چی نوشتیم پاک بشه اونم بدون دلیل :shock:[/div][/quote]
منم جدیدن پستام کمو بیش پاک میشن.
یه نمونشو برای مدیر فرستادم گفت من پاک نکردم خودت عدم زدی :| :shock:
نظر خودمو گفتم بخاطر نظرم که نباید مسدود کنن
باید انتقاد پذیر باشن
یه بار منم همین حرکتو زدم رو پشتیبانی اکانتمو 7 روز بستن اعتراض کردم بن دایم شد خیلی انتقادپذیرن
پس یه کاری کن
من عدم میزنم توام این نقل قول هارو عدم بزن تا منم با انتقاد پذیر بودنشون اشنا نکردن
باو حیفه لایکام میپره
پس بگو
مشکلت در اصل همون لایکه . وگر نه یه چند تا پست که ارزششو نداره
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]مدیر جدید اصن باش حال نمیکنم:ugeek:[/div][/quote]
و هم اکنون مسدودی جواد الکابو:mrgreen:[/div][/quote]
نظر خودمو گفتم بخاطر نظرم که نباید مسدود کنن:ugeek:
باید انتقاد پذیر باشن:ugeek::mrgreen:[/div][/quote]
یه بار منم همین حرکتو زدم رو پشتیبانی:mrgreen: اکانتمو 7 روز بستن:lol: اعتراض کردم بن دایم شد :mrgreen::lol: خیلی انتقادپذیرن:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
پس یه کاری کن
من عدم میزنم توام این نقل قول هارو عدم بزن تا منم با انتقاد پذیر بودنشون اشنا نکردن:mrgreen:[/div][/quote]
باو حیفه لایکام میپره:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
پس بگو
مشکلت در اصل همون لایکه . وگر نه یه چند تا پست که ارزششو نداره :D
قوانین انجمن بارها و بارها به همه کاربران انجمن تاکید شده است.
بارها تذکر به موارد تخلف داده می شود ولی هیچ تاثیری در عملکرد کاربران دیده نمی شود.
حتی گاهی اوقات هم با اکانت های مولتی جو انجمن را تخریب می کنند.
سوال من از کابران این است که در برخورد با این افراد باید چه اقدامی را انجام داد؟
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
بارها تذکر به موارد تخلف داده می شود ولی هیچ تاثیری در عملکرد کاربران دیده نمی شود.
سوال من از کابران این است که در برخورد با این افراد باید چه اقدامی را انجام داد؟
باید اخطار داد بعد پستو پاک کرد نه اینکه زارتی نصف پستاه طرف پاک بشه و دلیلشم کسی ندونه ?
اخطار ؟؟؟
داداش شما وقتی میای اون تاپیک ریدکال ایرانیان رو میزنی تا اکانت ریدکال بچه ها رو هـک کنی باید مدیر یه مدتی مسدودت کنه تا یه زهر چشمی از بقیه هم بگیره که البته این کارو نکردن. خودت خوب میدونی دلیل پاک شدن اینجور تاپیک ها رو . نیازی به تذکر نیست
این مطلب در 1393/03/19 18:38:57 نوشته شده است و در 1393/03/19 18:39:11 ویرایش شده است .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]قوانین انجمن بارها و بارها به همه کاربران انجمن تاکید شده است.
[/div][/quote]
باید اخطار داد بعد پستو پاک کرد نه اینکه زارتی نصف پستاه طرف پاک بشه و دلیلشم کسی ندونه :?:?[/div][/quote]
اخطار ؟؟؟
داداش شما وقتی میای اون تاپیک ریدکال ایرانیان رو میزنی تا اکانت ریدکال بچه ها رو هـک کنی باید مدیر یه مدتی مسدودت کنه تا یه زهر چشمی از بقیه هم بگیره که البته این کارو نکردن. خودت خوب میدونی دلیل پاک شدن اینجور تاپیک ها رو . نیازی به تذکر نیست
همین که تاپیک حذف میشه بهتره
طرف خودش میفهمه که تاپیکش مشکل داره
اینطوری انجمن خلوت تر میشه
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]قوانین انجمن بارها و بارها به همه کاربران انجمن تاکید شده است.
[/div][/quote]
همین که تاپیک حذف میشه بهتره
طرف خودش میفهمه که تاپیکش مشکل داره
اینطوری انجمن خلوت تر میشه
میشه به طور کامل بعد از چند بار تذکر مسدود کرد ولی اگر مسدود های 1 هفته ای و 2 هفته ای بشن بهتر هست به نظرم...
یعنی مثلا بعد از چندین بار تذکر اون اکانت 1 تا 2 هفته مسدود بشه مطمئنا کمتر پیش میاد دوباره تکرار بشه
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]قوانین انجمن بارها و بارها به همه کاربران انجمن تاکید شده است.
[/div][/quote]
میشه به طور کامل بعد از چند بار تذکر مسدود کرد ولی اگر مسدود های 1 هفته ای و 2 هفته ای بشن بهتر هست به نظرم...
یعنی مثلا بعد از چندین بار تذکر اون اکانت 1 تا 2 هفته مسدود بشه مطمئنا کمتر پیش میاد دوباره تکرار بشه :idea:
باید اخطار داد بعد پستو پاک کرد نه اینکه زارتی نصف پستاه طرف پاک بشه و دلیلشم کسی ندونه ?
اخطار ؟؟؟
عزیز شما خیلی نیوچتری این حرفو میزنی یا از کل فضای مجازی چیزی حالیت نیس اخه 4 تا اکانت قلب و نقره بچه های اینجا چه به درد من میخوره که من بخوام هـک کنمش !! عزیز شما نه منو دیدی نه میشناسی که بخوای در موردم حرف بزنی. پست بعدیت چرت و پرت بیاد که چیزی ک خبرشو نداری 4 تا تپل بارت میکنم دیگه نتونی سرتو بلند کنی جلو کسی شما ناراحتی استفاده نکن همین 4 تا نیوچتری مثل شما از هیچی اطلاع ندارن میان حرف مفت میزنن جلو بقیه خودتم ننداز وسط تایپیک من
ممد توهین نکن من خودم یه ایدی اینه دارمسرور هم دارم رند خداوند خانواده انهایی را که این محیط را که باعث اختلاق در اخلاق جامعه میشد فیلتر کردند را بیامرزد وجدانن الان یه حرف سیاسی بزنیم فردا کینگز ارا هم فیلتره ادامه===>
این مطلب در 1393/03/19 18:58:49 نوشته شده است و در 1393/03/19 19:00:48 ویرایش شده است .
XD
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]قوانین انجمن بارها و بارها به همه کاربران انجمن تاکید شده است.
[/div][/quote]
باید اخطار داد بعد پستو پاک کرد نه اینکه زارتی نصف پستاه طرف پاک بشه و دلیلشم کسی ندونه :?:?[/div][/quote]
اخطار ؟؟؟
داداش شما وقتی میای اون تاپیک ریدکال ایرانیان رو میزنی تا اکانت ریدکال بچه ها رو هـک کنی باید مدیر یه مدتی مسدودت کنه تا یه زهر چشمی از بقیه هم بگیره که البته این کارو نکردن. خودت خوب میدونی دلیل پاک شدن اینجور تاپیک ها رو . نیازی به تذکر نیست [/div][/quote]
عزیز شما خیلی نیوچتری این حرفو میزنی:lol: یا از کل فضای مجازی چیزی حالیت نیس:lol: اخه 4 تا اکانت قلب و نقره بچه های اینجا چه به درد من میخوره که من بخوام هـک کنمش !! عزیز شما نه منو دیدی نه میشناسی که بخوای در موردم حرف بزنی. پست بعدیت چرت و پرت بیاد که چیزی ک خبرشو نداری 4 تا تپل بارت میکنم دیگه نتونی سرتو بلند کنی جلو کسی:lol: شما ناراحتی استفاده نکن :lol: همین 4 تا نیوچتری مثل شما از هیچی اطلاع ندارن میان حرف مفت میزنن جلو بقیه;);) خودتم ننداز وسط تایپیک من[/div][/quote]
ممد توهین نکن من خودم یه ایدی اینه دارم:Dسرور هم دارم رند:| خداوند خانواده انهایی را که این محیط را که باعث اختلاق در اخلاق جامعه میشد فیلتر کردند را بیامرزد:D وجدانن الان یه حرف سیاسی بزنیم فردا کینگز ارا هم فیلتره:mrgreen: ادامه===>
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.