میدونم که این تاپیک تکراریه و قبلا نوشته شده ولی ازتون میخوام بپرسم که اگه من تو سرور 27، 145 طلا داشته باشم چی کار میتونم بکنم؟برای اینکه بهتر شود شهرم
Never Say No
میدونم که این تاپیک تکراریه و قبلا نوشته شده ولی ازتون میخوام بپرسم که اگه من تو سرور 27، 145 طلا داشته باشم چی کار میتونم بکنم؟برای اینکه بهتر شود شهرم:?::?::?::?: :arrow::arrow::arrow::twisted::twisted:
میدونم که این تاپیک تکراریه و قبلا نوشته شده ولی ازتون میخوام بپرسم که اگه من تو سرور 27، 145 طلا داشته باشم چی کار میتونم بکنم؟برای اینکه بهتر شود شهرم
بهتره برای دو افزونه استفاده کنی یا 40 درصد منابع .خرید و ارتقا آنی نزن که هدر میره
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]alilili[/b][/div][div]میدونم که این تاپیک تکراریه و قبلا نوشته شده ولی ازتون میخوام بپرسم که اگه من تو سرور 27، 145 طلا داشته باشم چی کار میتونم بکنم؟برای اینکه بهتر شود شهرم:?::?::?::?: :arrow::arrow::arrow::twisted::twisted:[/div][/quote]
بهتره برای دو افزونه استفاده کنی یا 40 درصد منابع .خرید و ارتقا آنی نزن که هدر میره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.