داداش من از اول بازی تصمیم داشتم 6تا همر بسازم توی 6شهرمیدونی آخرش چی شد؟26تا شهر تا الان زدم 10تا پارکینگ با تولید گندم بالا فقط به خاطر اون 6تا شهر که از اونا 4تا شهر تولید گندمشون 350000در ساعته که میشه 700000نیرو توی هر کدوم نگهداری کرد که فعلا تا خرخره پر هستن موندم اگه آمار نیروها همینطور بره بالا چیکارشون کنم که به تصمیم نهایی رسیدم خب از چند روز دیگه حملات شروع میشه بسه دیگه چقدر باید گندم بدیم بخورن اینارو باید فرستاد جنگ تا طعم گرسنگی رو بچشن
fяїέηđs
داداش من از اول بازی تصمیم داشتم 6تا همر بسازم توی 6شهر:Dمیدونی آخرش چی شد؟26تا شهر تا الان زدم 10تا پارکینگ با تولید گندم بالا فقط به خاطر اون 6تا شهر که از اونا 4تا شهر تولید گندمشون 350000در ساعته که میشه 700000نیرو توی هر کدوم نگهداری کرد که فعلا تا خرخره پر هستن موندم اگه آمار نیروها همینطور بره بالا چیکارشون کنم که به تصمیم نهایی رسیدم خب از چند روز دیگه حملات شروع میشه بسه دیگه چقدر باید گندم بدیم بخورن اینارو باید فرستاد جنگ تا طعم گرسنگی رو بچشن:lol:
برای افزایش تولیدات گندم و رفع مشکل؛ موارد زیر به شما پیشنهاد می شود و امیدوارم که بتواند کمکتان کند:
1- افزایش سطح منبع گندم
2- ساخت و ارتقا فاز تکمیلی در ساختمان مزرعه
3- ساخت و ارتقا آسیاب در ساختمان مزرعه ( توجه داشته باشید که این بخش از سطح 10 مزرعه فعال می شود. )
4- ساخت و ارتقا ساختمان نانوایی
5- ساخت و ارتقا بخش شیرینی پزی در ساختمان نانوایی ( توجه داشته باشید که این بخش از سطح 5 نانوایی فعال می شود. )
6- تسخیر آبادی های گندم و اعزام نیروی متخصص متناسب با نوع آبادی، جهت افزایش تولید گندم
7- فعال کردن قابلیت ویژه افزایش تولید گندم
8- غارت گندم از شهر های متروکه یا شهر های سایر بازیکن ها؛ جهت تامین گندم مورد نیاز.
9- اعزام نیروهای شهر مورد نظر به سایر شهرها بعنوان محافظ جهت کاهش میزان گندم خور.
10- تعدیل منبع گندم هم کمک خواهد کرد.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
برای افزایش تولیدات گندم و رفع مشکل؛ موارد زیر به شما پیشنهاد می شود و امیدوارم که بتواند کمکتان کند:
1- افزایش سطح منبع گندم
2- ساخت و ارتقا فاز تکمیلی در ساختمان مزرعه
3- ساخت و ارتقا آسیاب در ساختمان مزرعه ( توجه داشته باشید که این بخش از سطح 10 مزرعه فعال می شود. )
4- ساخت و ارتقا ساختمان نانوایی
5- ساخت و ارتقا بخش شیرینی پزی در ساختمان نانوایی ( توجه داشته باشید که این بخش از سطح 5 نانوایی فعال می شود. )
6- تسخیر آبادی های گندم و اعزام نیروی متخصص متناسب با نوع آبادی، جهت افزایش تولید گندم
7- فعال کردن قابلیت ویژه افزایش تولید گندم
8- غارت گندم از شهر های متروکه یا شهر های سایر بازیکن ها؛ جهت تامین گندم مورد نیاز.
9- اعزام نیروهای شهر مورد نظر به سایر شهرها بعنوان محافظ جهت کاهش میزان گندم خور.
10- تعدیل منبع گندم هم کمک خواهد کرد.
فک نکنم رسوندن گندم 100000 نفر کار سختی باشه.خود تولید مزرعه با نانوایی و چند تا ابادی گندم زیاد هم میاد.
داداش این چیه من بایک ابادی دوگندمه بانیروی5میل تامین میشد
اینجاتادلت بخوادحرفه ای هست
آدم بیکار
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]فک نکنم رسوندن گندم 100000 نفر کار سختی باشه.خود تولید مزرعه با نانوایی و چند تا ابادی گندم زیاد هم میاد.[/div][/quote]
داداش این چیه من بایک ابادی دوگندمه بانیروی5میل تامین میشد :D
اینجاتادلت بخوادحرفه ای هست
ما که حرفه ای نیستیم ولی تجربست یه مورد هست که خیلیا نمیدونن اونم این که از هر شهر میشه 3 تا ابادی رو تصرف کرد به این صورت که خود همون شهر میتونه 2 ابادی رو در اختیار داشته باشه و ابادی 3وم رو با شهر دیگه بگیری مثلا شما با شهر 1 ات 2 تا ابادی میزنی بعد میری با شهر 2 ات یه ابادی دیگه میگیری به جای اینکه نیرو متخصصت رو از شهر 2 بفرستی از شهر 1 میفرستی تو اون ابادی 3وم و فقط برا 3 تا ابادی جواب میده بیشتر نمیشه این مطلب برا تازه واردا هستش حرفه ای ها خودشون استادن جسارت نشه
ما که حرفه ای نیستیم ولی تجربست یه مورد هست که خیلیا نمیدونن اونم این که از هر شهر میشه 3 تا ابادی رو تصرف کرد به این صورت که خود همون شهر میتونه 2 ابادی رو در اختیار داشته باشه و ابادی 3وم رو با شهر دیگه بگیری مثلا شما با شهر 1 ات 2 تا ابادی میزنی بعد میری با شهر 2 ات یه ابادی دیگه میگیری به جای اینکه نیرو متخصصت رو از شهر 2 بفرستی از شهر 1 میفرستی تو اون ابادی 3وم و فقط برا 3 تا ابادی جواب میده بیشتر نمیشه این مطلب برا تازه واردا هستش حرفه ای ها خودشون استادن جسارت نشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.