تعدادی مشاور را با لشکریانی عطیم به سوی شهر های گنگیز ها روانه میکنی...
وخته رفتنه
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]برای تسخیر شهر وکتیبه.راهنما رو بخونید[/div][/quote]
واسه کتیبه به چه درد میخوره؟[/div][/quote]
مشاور نباشه چی میشه؟
برای کتیبه؟ در این صورت کتیبه را فتح نمیکنی و درصورتی که خزانه رو خراب کرده باشی...کتیبه به شهر دیگری انتقال پیدا میکنه...
وخته رفتنه
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]برای تسخیر شهر وکتیبه.راهنما رو بخونید[/div][/quote]
تعدادی مشاور را با لشکریانی عطیم به سوی شهر های گنگیز ها روانه میکنی...[/div][/quote]
مشاور نباشه چی میشه؟[/div][/quote]
برای کتیبه؟ در این صورت کتیبه را فتح نمیکنی و درصورتی که خزانه رو خراب کرده باشی...کتیبه به شهر دیگری انتقال پیدا میکنه...
مشاور نباشه چی میشه؟
ممنون
به شهره دیگه گینگز دیگه
بعععله...
وخته رفتنه
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]برای تسخیر شهر وکتیبه.راهنما رو بخونید[/div][/quote]
تعدادی مشاور را با لشکریانی عطیم به سوی شهر های گنگیز ها روانه میکنی...[/div][/quote]
مشاور نباشه چی میشه؟[/div][/quote]
برای کتیبه؟ در این صورت کتیبه را فتح نمیکنی و درصورتی که خزانه رو خراب کرده باشی...کتیبه به شهر دیگری انتقال پیدا میکنه...[/div][/quote]
ممنون
به شهره دیگه گینگز دیگه[/div][/quote]
بعععله...
داداش کسیایی میرن دنبال کتیبه که پول خرج کنن من یکی که واسه این چیزا پول نمیدم
فقط جنبه سرگرمی آشنا شدن بارفیقای خوبی مث شماس
پس بیخود منابع خرج مشاورنکنین
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
داداش کسیایی میرن دنبال کتیبه که پول خرج کنن من یکی که واسه این چیزا پول نمیدم
فقط جنبه سرگرمی آشنا شدن بارفیقای خوبی مث شماس
پس بیخود منابع خرج مشاورنکنین:mrgreen:
اگه بخوای بری دنبال کتیبه باید رگباری سکه بخری
بنظر من باید از اول تا آخرسرور سکه داشته باشی
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]nopm[/b][/div][div]مثلا چه قدر پول خرج کنی یعنی چه قدر سکه بگیری ؟[/div][/quote]
اگه بخوای بری دنبال کتیبه باید رگباری سکه بخری
بنظر من باید از اول تا آخرسرور سکه داشته باشی:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.