عمو جان منظورم این نبود
مثلا یک شهر تو همسایگیم هستش میخام ببینم کسی از بچه های اتحادم قبلا بهش حمله زده یا نه فارم هستش یا نه؟؟؟
دوستانی که در سرور 32 بازی میکنن اگه پلیر لازم داشتن در خدمتیم نامه بدین افتخارات:ارشیو 2 کلید طلا 5 کلید نقره
[quote][div][b]ahmaddorta[/b][/div][div]خخخخ[/div][/quote]
عمو جان منظورم این نبود
مثلا یک شهر تو همسایگیم هستش میخام ببینم کسی از بچه های اتحادم قبلا بهش حمله زده یا نه فارم هستش یا نه؟؟؟
عمو جان منظورم این نبود
خب جاسوسی بزن.با با یک سرباز بهش حمله کن ببین چی میشه
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]hooo20[/b][/div][div][quote][div][b]ahmaddorta[/b][/div][div]خخخخ[/div][/quote]
عمو جان منظورم این نبود
[/div][/quote]
عمو جان منظورم این نبود
اومدی طرف فارم نبود
جمعیت دهکدش از من بیشاره
دوستانی که در سرور 32 بازی میکنن اگه پلیر لازم داشتن در خدمتیم نامه بدین افتخارات:ارشیو 2 کلید طلا 5 کلید نقره
[quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]hooo20[/b][/div][div][quote][div][b]ahmaddorta[/b][/div][div]خخخخ[/div][/quote]
عمو جان منظورم این نبود
[/div][/quote]
خب جاسوسی بزن.با با یک سرباز بهش حمله کن ببین چی میشه[/div][/quote]
اومدی طرف فارم نبود
جمعیت دهکدش از من بیشاره
عمو جان منظورم این نبود
اومدی طرف فارم نبود
جمعیت دهکدش از من بیشاره
یه همچین قابلیتی مثل تراویـن این بازی نداره.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hooo20[/b][/div][div][quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]hooo20[/b][/div][div][quote][div][b]ahmaddorta[/b][/div][div]خخخخ[/div][/quote]
عمو جان منظورم این نبود
[/div][/quote]
خب جاسوسی بزن.با با یک سرباز بهش حمله کن ببین چی میشه[/div][/quote]
اومدی طرف فارم نبود
جمعیت دهکدش از من بیشاره[/div][/quote]
یه همچین قابلیتی مثل تراویـن این بازی نداره.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.