آقا احتمالا همه دیدید که بعضیا میخوان عکس بزارن لینکش میکنن
من از طرف برخی کاربرا از مدیر عزیز میخوام یه قابلیت بزارن که بشه عکس آپ کرد میدونم هاست قوی تری میخوام اما اینجوری خیلی بهتر میشه اگه اینکارو کنن که خیلی توپ میشه موافقا نظر بدن
لطفا تاپیک رو بالا نگه دارید تا نتیجه بگیره ممنونم
Admin
من از طرف برخی کاربرا از مدیر عزیز میخوام یه قابلیت بزارن که بشه عکس آپ کرد میدونم هاست قوی تری میخوام اما اینجوری خیلی بهتر میشه اگه اینکارو کنن که خیلی توپ میشه موافقا نظر بدن
اصلا هاست نمیخواد.
یه جوری با پیکو فایل کنار بیان و لینکشو بزارن بالای انجمن تا کاربرا استفاده کنن.
کد های لینک و کد اضافه کردن عکس و کلیپ آپارات رو تو ادیتور اذافه کنن همه چی حل میشه و این مشکل رفع میشه.
من یادمه لینک دادن رو برداشتن و گفتن دلیلش اینه که لینک دادن به سایت مستحجن که دلیل قانع کننده نبود به نظر من. باید اضافه بشه اینا اگه تونستین تلاش کنید و صحبت کنید تا اضافه کنن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]آقا احتمالا همه دیدید که بعضیا میخوان عکس بزارن لینکش میکنن
لطفا تاپیک رو بالا نگه دارید تا نتیجه بگیره ممنونم[/div][/quote]
اصلا هاست نمیخواد.
یه جوری با پیکو فایل کنار بیان و لینکشو بزارن بالای انجمن تا کاربرا استفاده کنن.
کد های لینک و کد اضافه کردن عکس و کلیپ آپارات رو تو ادیتور اذافه کنن همه چی حل میشه و این مشکل رفع میشه.
من یادمه لینک دادن رو برداشتن و گفتن دلیلش اینه که لینک دادن به سایت مستحجن که دلیل قانع کننده نبود به نظر من. باید اضافه بشه اینا اگه تونستین تلاش کنید و صحبت کنید تا اضافه کنن.
قبلا هم خدمت همه کاربران توضیح دادم که اگر درخواستی و یا پیشنهادی در خصوص انجمن دارند، از طریق پیام خصوصی این مورد را مطرح کنند و از اعلام عمومی خودداری کنند.
لذا این نوشته قفل می شود.
در ضمن من این پیشنهاد را نیز بررسی خواهم کرد.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
قبلا هم خدمت همه کاربران توضیح دادم که اگر درخواستی و یا پیشنهادی در خصوص انجمن دارند، از طریق پیام خصوصی این مورد را مطرح کنند و از اعلام عمومی خودداری کنند.
لذا این نوشته قفل می شود.
در ضمن من این پیشنهاد را نیز بررسی خواهم کرد.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.