درود میخواستم بدونم چگونه هست که توی سرور 8 که من هستم و چند مدت هم بیشتر راه اندازی نشده افراد این همه قدرت پیدا کردن و این همه شهر حتی 5 تا 8 شهر زدن ؟ چگونه همین چیزی امکان داره ؟ ممنون میشم یکی پاسخ بده
[b]کورش بزرگ(درود خداوند بر روان پاکش) : هرگز سلطنت خود را بر هیچ ملت تحمیل نخواهم کرد و هر ملت آزاد است ، که مرا به سلط
درود میخواستم بدونم چگونه هست که توی سرور 8 که من هستم و چند مدت هم بیشتر راه اندازی نشده افراد این همه قدرت پیدا کردن و این همه شهر حتی 5 تا 8 شهر زدن ؟ چگونه همین چیزی امکان داره ؟ ممنون میشم یکی پاسخ بده
سکه های طلای ابتدای بازی...وقت گذاشتن بازی [دوال ] یا حتی خرید سکه ..در موردشهر های معولا معبد به 10 میرسونن و هر روز1800 تا تمدن اضافه میکنن ..یه جورایی سرور 8 اکتریت پاپ بازن
وخته رفتنه
سکه های طلای ابتدای بازی...وقت گذاشتن بازی [دوال ] یا حتی خرید سکه ..در موردشهر های معولا معبد به 10 میرسونن و هر روز1800 تا تمدن اضافه میکنن ..یه جورایی سرور 8 اکتریت پاپ بازن :D
سکه های طلای ابتدای بازی...وقت گذاشتن بازی [دوال ] یا حتی خرید سکه ..در موردشهر های معولا معبد به 10 میرسونن و هر روز1800 تا تمدن اضافه میکنن ..یه جورایی سرور 8 اکتریت پاپ بازن
[/quote]
اخه من تقریبا 24 ساعت نشستم پشت بازی ولی اونها همون روز اول هم جمعیت و هم تعداد شهرشون بالا هست نکنه * چیزی میشه ما خبر نداریم ؟
[b]کورش بزرگ(درود خداوند بر روان پاکش) : هرگز سلطنت خود را بر هیچ ملت تحمیل نخواهم کرد و هر ملت آزاد است ، که مرا به سلط
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]سکه های طلای ابتدای بازی...وقت گذاشتن بازی [دوال ] یا حتی خرید سکه ..در موردشهر های معولا معبد به 10 میرسونن و هر روز1800 تا تمدن اضافه میکنن ..یه جورایی سرور 8 اکتریت پاپ بازن :D[/div][/quote]
اخه من تقریبا 24 ساعت نشستم پشت بازی ولی اونها همون روز اول هم جمعیت و هم تعداد شهرشون بالا هست نکنه تقلب چیزی میشه ما خبر نداریم ؟ :D
نه سکه نه چیزی فقط نوع بازی.این سرور کامل بازی کن تا سرور بعد رو راحت تر بتونی بازی کنی.اینطوری به صورت تجربی یاد میگیری
داش بگو از اتحادتون یه اتحاد ما حمله نکن
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]نه سکه نه چیزی فقط نوع بازی.این سرور کامل بازی کن تا سرور بعد رو راحت تر بتونی بازی کنی.اینطوری به صورت تجربی یاد میگیری[/div][/quote]
نه سکه نه چیزی فقط نوع بازی.این سرور کامل بازی کن تا سرور بعد رو راحت تر بتونی بازی کنی.اینطوری به صورت تجربی یاد میگیری
اینارو تو بازی خصوصی کن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]نه سکه نه چیزی فقط نوع بازی.این سرور کامل بازی کن تا سرور بعد رو راحت تر بتونی بازی کنی.اینطوری به صورت تجربی یاد میگیری[/div][/quote]
داش بگو از اتحادتون یه اتحاد ما حمله نکن [/div][/quote]
اینارو تو بازی خصوصی کن.
24 ساعت نشستم که منابع رو بالا ببرم که بتونم شهر جدید بزنم ولی الان وقت بازی کردنم رو کمتر کردم
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]24 ساعت نشستی...چیکار کردی ...[/div][/quote]
24 ساعت نشستم که منابع رو بالا ببرم که بتونم شهر جدید بزنم ولی الان وقت بازی کردنم رو کمتر کردم :D
داداش شما سابقه ی بازی کردنتون بیشتر هست ولی اخه این جوری که من میبینم اقا اونها 8 شهر دارن ما تازه یه شهر داریم پس اگه ما بشیم 2 شهر ایشون میشن چند شهر ؟؟؟؟
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]نه سکه نه چیزی فقط نوع بازی.این سرور کامل بازی کن تا سرور بعد رو راحت تر بتونی بازی کنی.اینطوری به صورت تجربی یاد میگیری[/div][/quote]
داداش شما سابقه ی بازی کردنتون بیشتر هست ولی اخه این جوری که من میبینم اقا اونها 8 شهر دارن ما تازه یه شهر داریم پس اگه ما بشیم 2 شهر ایشون میشن چند شهر ؟؟؟؟ :lol:
داداش شما سابقه ی بازی کردنتون بیشتر هست ولی اخه این جوری که من میبینم اقا اونها 8 شهر دارن ما تازه یه شهر داریم پس اگه ما بشیم 2 شهر ایشون میشن چند شهر ؟؟؟؟
نفرات اول تقریبا هر روز یا هر دوروز شهر جدید میزنن.
ولی من خودم تجربه بدون سکه هر 4 روز یک شهر رو دارم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]haj esmaeil[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]نه سکه نه چیزی فقط نوع بازی.این سرور کامل بازی کن تا سرور بعد رو راحت تر بتونی بازی کنی.اینطوری به صورت تجربی یاد میگیری[/div][/quote]
داداش شما سابقه ی بازی کردنتون بیشتر هست ولی اخه این جوری که من میبینم اقا اونها 8 شهر دارن ما تازه یه شهر داریم پس اگه ما بشیم 2 شهر ایشون میشن چند شهر ؟؟؟؟ :lol:[/div][/quote]
نفرات اول تقریبا هر روز یا هر دوروز شهر جدید میزنن.
ولی من خودم تجربه بدون سکه هر 4 روز یک شهر رو دارم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.