سلام به همه
آقا دیروز راجع به سرور قهرمانان یه تاپیک نوشتم که آیا دعوتنامش ارسال شده چند نفر گفتن آره برا ما اومده و هرکی میتونه بیاد دعوتنامه به ایمیلش چند روز پیش ارسال شده و ...
نزدیک بود از غصه دق کنم که چرا پس دعوتنامه برای من ارسال نشده؟؟
نگو که اینایی که اون حرفو زدن همش بیخود بود و دعوتنامههنوز ارسال نشده
سندش::
دعوتنامه ی سرور قهرمانان
با سلام
ببخشید دعوتنامه ی سرور قهرمانان ارسال شده؟؟
1393/03/08 11:34:57
* : صالحی
با سلام و احترام
خیر کاربر گرامی; سرور قهرمان 93/4/14 راه اندازی می شود و از طریق ایمیل خدمت قهرمانان هر سرور به اضافه بازیکنان منتخب دیگری که توسط واحد نظارت بررسی شده اند و در سرور قهرمانان حضور خواهند داشت اطلاع رسانی خواهد شد .
سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 تا 300 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود.
ارادتمند
واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
آقا دیروز راجع به سرور قهرمانان یه تاپیک نوشتم که آیا دعوتنامش ارسال شده چند نفر گفتن آره برا ما اومده و هرکی میتونه بیاد دعوتنامه به ایمیلش چند روز پیش ارسال شده و ...
نزدیک بود از غصه دق کنم که چرا پس دعوتنامه برای من ارسال نشده؟؟
نگو که اینایی که اون حرفو زدن همش بیخود بود و دعوتنامههنوز ارسال نشده
سندش::
دعوتنامه ی سرور قهرمانان
با سلام
ببخشید دعوتنامه ی سرور قهرمانان ارسال شده؟؟
1393/03/08 11:34:57
* : صالحی
با سلام و احترام
خیر کاربر گرامی; سرور قهرمان 93/4/14 راه اندازی می شود و از طریق ایمیل خدمت قهرمانان هر سرور به اضافه بازیکنان منتخب دیگری که توسط واحد نظارت بررسی شده اند و در سرور قهرمانان حضور خواهند داشت اطلاع رسانی خواهد شد .
سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 تا 300 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود.
ارادتمند
واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
این مطلب در 1393/03/08 18:18:50 نوشته شده است و در 1393/03/08 18:19:49 ویرایش شده است .