والا منم در به در دنبال نا محدودم ولی یک قیمتایی میدن انگار
خصوصا مخابرات
خدا کنه تابستون حل بشه مگرنه
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
والا منم در به در دنبال نا محدودم ولی یک قیمتایی میدن انگار:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
خصوصا مخابرات:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
خدا کنه تابستون حل بشه مگرنه:x:x:x:x:x:x:x:x:x
خصوصا مخابرات
من از آسیاتک قیمت گرفتم گفتن که 512 سه ماهه 177 تومن.1 مگ سه ماهه 250 تومن.خواستم ببینم بقیه شرکتا مث شاتل و پارس آنلاین و ... چیکاره ان.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]والا منم در به در دنبال نا محدودم ولی یک قیمتایی میدن انگار:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
خدا کنه تابستون حل بشه مگرنه:x:x:x:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
من از آسیاتک قیمت گرفتم گفتن که 512 سه ماهه 177 تومن.1 مگ سه ماهه 250 تومن.خواستم ببینم بقیه شرکتا مث شاتل و پارس آنلاین و ... چیکاره ان.
خصوصا مخابرات
به نظر من صبر کن تا اغاز تابستون....منم همین کارو میکنم ببینم چه تغیری ایجاد میشه خـدا کنه ارزون بشه...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]والا منم در به در دنبال نا محدودم ولی یک قیمتایی میدن انگار:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
من از آسیاتک قیمت گرفتم گفتن که 512 سه ماهه 177 تومن.1 مگ سه ماهه 250 تومن.خواستم ببینم بقیه شرکتا مث شاتل و پارس آنلاین و ... چیکاره ان.[/div][/quote]
به نظر من صبر کن تا اغاز تابستون....منم همین کارو میکنم ببینم چه تغیری ایجاد میشه:roll: خـدا کنه ارزون بشه...
خصوصا مخابرات
به نظر من صبر کن تا اغاز تابستون....منم همین کارو میکنم ببینم چه تغیری ایجاد میشه خـدا کنه ارزون بشه...
خب نمیشه که تازه اول تابستون بریم سراغ خرید نت که.از وسطای خرداد شروع کنیم ببینیم چه خبره توی شرکتا.
آقا کسی اطلاعات نداره؟؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]والا منم در به در دنبال نا محدودم ولی یک قیمتایی میدن انگار:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
من از آسیاتک قیمت گرفتم گفتن که 512 سه ماهه 177 تومن.1 مگ سه ماهه 250 تومن.خواستم ببینم بقیه شرکتا مث شاتل و پارس آنلاین و ... چیکاره ان.[/div][/quote]
به نظر من صبر کن تا اغاز تابستون....منم همین کارو میکنم ببینم چه تغیری ایجاد میشه:roll: خـدا کنه ارزون بشه...[/div][/quote]
خب نمیشه که تازه اول تابستون بریم سراغ خرید نت که.از وسطای خرداد شروع کنیم ببینیم چه خبره توی شرکتا.
آقا کسی اطلاعات نداره؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.