اول با تعداد جاسوس زیاد جاسوسی کن بعد تو شبیه ساز نیروهای خودت رو با نیروهای اون نبرد بده ببین چی میشه.
برای تهاجم خوب شمشیرزن و شوالیه در قدم بعدی کماندار و نیزه دار (کاربردشون واس دفا خوبه)و دژکوب باید داشته باشه.
دژکوب تاثیر زیادی داره ولی حداقل 1000 تا.
البته میتونی با توجه به جمعیت کلی فرد جمعیت شهر مورد نظر و اتحادش و سابقه ی خود فرد تصمیم های اولیه رو گرفت.
اول با تعداد جاسوس زیاد جاسوسی کن بعد تو شبیه ساز نیروهای خودت رو با نیروهای اون نبرد بده ببین چی میشه.
برای تهاجم خوب شمشیرزن و شوالیه در قدم بعدی کماندار و نیزه دار (کاربردشون واس دفا خوبه)و دژکوب باید داشته باشه.
البته میتونی با توجه به جمعیت کلی فرد جمعیت شهر مورد نظر و اتحادش و سابقه ی خود فرد تصمیم های اولیه رو گرفت.
در ادامه مطلب دوست عزیزمون اگه سطح دفاعی وهجومی نیروهات بالا ببری می تونی نیروهای بیشتری از دشمن نابود کنی ولی شما اگه بخوای از اون شهر غارت کنی نیروهای کمتری کشته می شند ولی اگه بخواهی نبرد بکنی نیروهاتا اخرین نفر می جنگند .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]اول با تعداد جاسوس زیاد جاسوسی کن بعد تو شبیه ساز نیروهای خودت رو با نیروهای اون نبرد بده ببین چی میشه.
در ادامه مطلب دوست عزیزمون اگه سطح دفاعی وهجومی نیروهات بالا ببری می تونی نیروهای بیشتری از دشمن نابود کنی ولی شما اگه بخوای از اون شهر غارت کنی نیروهای کمتری کشته می شند ولی اگه بخواهی نبرد بکنی نیروهاتا اخرین نفر می جنگند .
البته میتونی با توجه به جمعیت کلی فرد جمعیت شهر مورد نظر و اتحادش و سابقه ی خود فرد تصمیم های اولیه رو گرفت.[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.