من والا تو کار پشتیبانی عزیز عصر پادشاهان موندم!!!یه مدت تعداد لشکر کشی هارو میکنن 100 تا تا بازیکنا دست از فارم جمعیت پایین زدن دست بردارن و بزنن تو پر هم نیرو تو شهراشون بیکار نباشه بعد دوباره میان شهر متروکه رو به بازی اضافه میکنن کاملا مخالف با سیاست قبلیشونه و با این تعداد بالایی هم که تو سرور هست و منابع بیکرانی که میده بازیکنا دیگه به همدیگه کاری ندارن و میریزن سر شهر های متروکه حد اقل یه سیاست رو پیش ببرین نه اینکه از این شاخه بپرین اون شاخه و یه انتقاد خیلی مهم چرا قبل از انجام تغییرات تو بازی از بازیکنا نظر نمیخواین و نظر سنجی نمیزارین؟ما داریم بازی میکنیم بهتره قبل از هر چی اول یه نظر سنجی انجام بدین ببینین چند درصد موافقا و چند درصد مخالف همه دارن نیمه پر لیوان رو میبینن و به طرف دیگه قضیه نگاه نمیکنن!وقتی که این شهر ها اومده تو بازی یعنی فارم رفتش تو افساید کسی دیگه به همسایش کاری نداره و وقتی جوایز اومد مشکل اول پیش میاد هر کی تو شهراش 1 میل نیرو داره!دیگه به جز گینگیز به هیچکسی زورمون نمیرسه حتی یه اکانت 500 جمعیتی!
من والا تو کار پشتیبانی عزیز عصر پادشاهان موندم!!!یه مدت تعداد لشکر کشی هارو میکنن 100 تا تا بازیکنا دست از فارم جمعیت پایین زدن دست بردارن و بزنن تو پر هم نیرو تو شهراشون بیکار نباشه بعد دوباره میان شهر متروکه رو به بازی اضافه میکنن کاملا مخالف با سیاست قبلیشونه و با این تعداد بالایی هم که تو سرور هست و منابع بیکرانی که میده بازیکنا دیگه به همدیگه کاری ندارن و میریزن سر شهر های متروکه حد اقل یه سیاست رو پیش ببرین نه اینکه از این شاخه بپرین اون شاخه و یه انتقاد خیلی مهم چرا قبل از انجام تغییرات تو بازی از بازیکنا نظر نمیخواین و نظر سنجی نمیزارین؟ما داریم بازی میکنیم بهتره قبل از هر چی اول یه نظر سنجی انجام بدین ببینین چند درصد موافقا و چند درصد مخالف همه دارن نیمه پر لیوان رو میبینن و به طرف دیگه قضیه نگاه نمیکنن!وقتی که این شهر ها اومده تو بازی یعنی فارم رفتش تو افساید کسی دیگه به همسایش کاری نداره و وقتی جوایز اومد مشکل اول پیش میاد هر کی تو شهراش 1 میل نیرو داره!دیگه به جز گینگیز به هیچکسی زورمون نمیرسه حتی یه اکانت 500 جمعیتی!
به نظر من خیلیم خوب شده.
شما فکر کن شهر متروک هم همسایته فارمش کن
چه فایده شما فارمش کنی بقیه استفاده کنن.باید طوری میشد اه یه نفر فارمش کرد فقط خودش بتونه استفاده کنه مث آبادی.
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][b]به نظر من خیلیم خوب شده.
شما فکر کن شهر متروک هم همسایته;)[/b]
[b]فارمش کن[/b]:ugeek:[/div][/quote]
چه فایده شما فارمش کنی بقیه استفاده کنن.باید طوری میشد اه یه نفر فارمش کرد فقط خودش بتونه استفاده کنه مث آبادی.
به نظر من خیلیم خوب شده.
اون موقع یکی شبانه همه رو میزد به اسم خودش.
[quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][b]به نظر من خیلیم خوب شده.
چه فایده شما فارمش کنی بقیه استفاده کنن.باید طوری میشد اه یه نفر فارمش کرد فقط خودش بتونه استفاده کنه مث آبادی.[/div][/quote]
به نظر من خیلیم خوب شده.
خوشمله.میتونستی دف بزاری تا ببینی کی اتک میده.ولی الان به این شهرای متروک نمیشه دف داد و همش مرده خوریه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][b]به نظر من خیلیم خوب شده.
چه فایده شما فارمش کنی بقیه استفاده کنن.باید طوری میشد اه یه نفر فارمش کرد فقط خودش بتونه استفاده کنه مث آبادی.[/div][/quote]
اون موقع یکی شبانه همه رو میزد به اسم خودش.[/div][/quote]
خوشمله.میتونستی دف بزاری تا ببینی کی اتک میده.ولی الان به این شهرای متروک نمیشه دف داد و همش مرده خوریه
به نظر من خیلیم خوب شده.
تسخیر که فعال بشه مشکل فارم دزدی هم حل میشه
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]sara29[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][b]به نظر من خیلیم خوب شده.
تسخیر که فعال بشه مشکل فارم دزدی هم حل میشه
یکی از مزایای شهر متروکه جلوگیری از مولتی بازیه.....
این شهرهای متروکه شده خاری تو چش بعضی از بازیکنان مولتی باز. میرفتن از مولتی غارت میکردن, حالا با این شهرها همه میتونن غارت
داشته باشند و به صرفه نیست برای اکانت مولتی هزینه بکنن
این شهرهای متروکه شده خاری تو چش بعضی از بازیکنان مولتی باز. میرفتن از مولتی غارت میکردن, حالا با این شهرها همه میتونن غارت
داشته باشند و به صرفه نیست برای اکانت مولتی هزینه بکنن ;)
آره حرفت درسته !
اما یعنی دیگه غارتگری ی کار معمولی میشه فقط کافیه وقت داشته باشی لیستو بزنی ...
و بازن اصطبل و سربازخونه شهر های متروکه بدون دف منبعشو برمیداری و حال میکنی یعنی دگ تلفات هم نمیدی
اون لذتی که فارمت دیوار میچینه و نیروهات یهو دیفال میشن برداشته شده
وخته رفتنه
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]یکی از مزایای شهر متروکه جلوگیری از مولتی بازیه.....
داشته باشند و به صرفه نیست برای اکانت مولتی هزینه بکنن ;)[/div][/quote]
آره حرفت درسته !
و بازن اصطبل و سربازخونه شهر های متروکه بدون دف منبعشو برمیداری و حال میکنی یعنی دگ تلفات هم نمیدی :mrgreen:
اون لذتی که فارمت دیوار میچینه و نیروهات یهو دیفال میشن برداشته شده :lol:
آره حرفت درسته !
و بازن اصطبل و سربازخونه شهر های متروکه بدون دف منبعشو برمیداری و حال میکنی یعنی دگ تلفات هم نمیدی
اون لذتی که فارمت دیوار میچینه و نیروهات یهو دیفال میشن برداشته شده
متوجه منظورت نمیشم؟؟؟
همه سعی میکنن که تلفات ندن شما برعکس کارمیکنی؟؟
برای فارم کردن یه اکانت انقدر فحش و نفرین برامون میومد که آدم کلا افسردگی میگرفت. ولی حالا با خیال آسوده غارت میکنیم
در ضمن مسئولین با این اقدام یه جوری مسیر بازی به موضوع اصلیش سوق دادن که همون جنگ با گینگیزها ست.
این مطلب در 1393/03/01 16:41:28 نوشته شده است و در 1393/03/01 16:42:56 ویرایش شده است .
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]یکی از مزایای شهر متروکه جلوگیری از مولتی بازیه.....
داشته باشند و به صرفه نیست برای اکانت مولتی هزینه بکنن ;)[/div][/quote]
آره حرفت درسته !
و بازن اصطبل و سربازخونه شهر های متروکه بدون دف منبعشو برمیداری و حال میکنی یعنی دگ تلفات هم نمیدی :mrgreen:
اون لذتی که فارمت دیوار میچینه و نیروهات یهو دیفال میشن برداشته شده :lol:[/div][/quote]
متوجه منظورت نمیشم؟؟؟
همه سعی میکنن که تلفات ندن شما برعکس کارمیکنی؟؟
برای فارم کردن یه اکانت انقدر فحش و نفرین برامون میومد که آدم کلا افسردگی میگرفت. ولی حالا با خیال آسوده غارت میکنیم
در ضمن مسئولین با این اقدام یه جوری مسیر بازی به موضوع اصلیش سوق دادن که همون جنگ با گینگیزها ست.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.