lordalibazri
تا جایی که من اطلاع دارم در اوایل ثبت نام احتمالا به اون صورت به آی پی ها توجه نمیشه اما مطمئن باش وقتی بازی کنین چون هر دو از آی پی یک س یستم استفاده می کنین به مشکل می خورین.ولی بهترین کار اینه که با هم بازی کنین...
حرف شما کاملا اشتباست...یک همچین مشکلی هم ما داریم و پشتیبانی گفتش که باید 2 اکانت داشته باشید چون نمیتونید از 1 آی پی با 2 یا 1 دستگاه((گوشی یا کامپیوتر یا لپ تاپ)) همزمان وارد اکانت بشید...برای این مورد هم شما باید به پشتیبانی بگید تا یک تعهد نامه بهتون بفرسته بعد از پر کردن اون تعهد نامه و پس فرستادنش میتونید 2 اکانت مستقل داشته باشید بدون هیچ مشکلی ...
(( هیچ ارتباطی نباید داشته باشن 2 اکانت با هم یعنی نه نیرویی و نه منابعی نباید به هم بفرستید ...))
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][b]تا جایی که من اطلاع دارم در اوایل ثبت نام احتمالا به اون صورت به آی پی ها توجه نمیشه اما مطمئن باش وقتی بازی کنین چون هر دو از آی پی یک س یستم استفاده می کنین به مشکل می خورین.ولی بهترین کار اینه که با هم بازی کنین...[/b][/div][/quote]
حرف شما کاملا اشتباست...یک همچین مشکلی هم ما داریم و پشتیبانی گفتش که باید 2 اکانت داشته باشید چون نمیتونید از 1 آی پی با 2 یا 1 دستگاه((گوشی یا کامپیوتر یا لپ تاپ)) همزمان وارد اکانت بشید...برای این مورد هم شما باید به پشتیبانی بگید تا یک تعهد نامه بهتون بفرسته بعد از پر کردن اون تعهد نامه و پس فرستادنش میتونید 2 اکانت مستقل داشته باشید بدون هیچ مشکلی ...
(( هیچ ارتباطی نباید داشته باشن 2 اکانت با هم یعنی نه نیرویی و نه منابعی نباید به هم بفرستید ...))