تو قسمت تنظیمات شهرها و یک شهر رو به عنوان پایتخت تعین کنید...
کلا هیچ فایده ای نداره
یا اینکه فایده داره ولی من نمیدونم
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]mohamad021reza[/b][/div][div]چجوری است و چه فایده ای دارد ؟[/div][/quote]
تو قسمت تنظیمات شهرها و یک شهر رو به عنوان پایتخت تعین کنید...
کلا هیچ فایده ای نداره:|
یا اینکه فایده داره ولی من نمیدونم:!:
اون شهری رو که پایتخت باشه رو نمیشه تسخیر کرد
کلن چیز مهمی نی.
درسته ولی خوب تسخیر شهری وجود نداره
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اون شهری رو که پایتخت باشه رو نمیشه تسخیر کرد
کلن چیز مهمی نی.[/div][/quote]
درسته ولی خوب تسخیر شهری وجود نداره:roll:
پایتخت جالبه ولی فعلا ارزشی نداره چون تسخیر فعال نیست
ولی سرور 4 از طریق همین پایتخت جای کتیبه مشخص شد
چون طرف شهر 9 کتیبه داشت شهر 9 هم پایتختش بود
hiiiiis jangjo khabide
چون طرف شهر 9 کتیبه داشت شهر 9 هم پایتختش بود :mrgreen:
چون طرف شهر 9 کتیبه داشت شهر 9 هم پایتختش بود
اینطوری ک همه میتونستن کتیبه رو بزنن
شهرا زیاد بود یادش بخیر خواب نداشتم به هر شهرش دف میدادم اونم 5 تا بعد هرکی بهش حمله میکرد من میفهمیدم
و بازیکنای بزرگ که دونه دونه از دور خارج میشدن
بعد زنگ زدن ارمین گفتم کتیبه رو بفرست شهر ایران پول نصف نصف نمیتونی نگه داری
بهش بر خورد منم گوشیمو خاموش کرده بودم بعدا بهم گفتم 20 بار بهت زنگ زدم خاموش بودی
کاری ندارم بعد این که شهرش مشخص شد کدومه من همر فرستادم رفت دقیق یادمه 4 صبح فرستادم نزدیکای 7 رسید
بعد دیدم زد ساختمونای دیگه ای خراب شد
کشته هم خیلی گرفتم دیگه گفتم من زدم
چون همین شهر موونده بود که جمعیتش زیاد بود بعد دیدم تو خزانه زده سهند2 کتیبه رو زده باورتون میشه انقدر بی خواب بودم که نمیدونستم اکانت همر اسمش چی بود رفتم تو امار دیدم من نیستم
سهند رو سرچ کردم دیدم زده کتیبه رو دیشب زدم اما سرور مشکل داشته تو خزانه هنوز ثبت نشده
هیچی دیگه صبح ساعت 11 بود فکر کنم رسید دسته سهند 1 ساعت بعد هم رسید دسته تا اوکه
دوباره نقشه چیدم که اونم بزنیم که اتحاد ها یکی شدن و اتحادم ادغام شد ولی قضیه محک پیش اومد و کشیدیم عقب در ضمن من به تااوکه با منجنیف نیم ساعت فاصله داشتم خیلی نزدیک بودیم اما خوب نشد دیگه
اخرای سرور هم خودمو زدن فکر کنم اولین کسی که کتیبه نداشته ولی تعداد حمله ها بهش زیاد بوده من بودم 130 تا تو سرور 4 روم حمله بود که نزدیک 6 میلیون بود و همه ازدم دیوار شدhttp://s4.kingsera.ir/theend.php#tabs-3
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]پایتخت جالبه ولی فعلا ارزشی نداره چون تسخیر فعال نیست
چون طرف شهر 9 کتیبه داشت شهر 9 هم پایتختش بود :mrgreen:[/div][/quote]
اینطوری ک همه میتونستن کتیبه رو بزنن
[/div][/quote]
شهرا زیاد بود یادش بخیر خواب نداشتم به هر شهرش دف میدادم اونم 5 تا بعد هرکی بهش حمله میکرد من میفهمیدم
و بازیکنای بزرگ که دونه دونه از دور خارج میشدن
بعد زنگ زدن ارمین گفتم کتیبه رو بفرست شهر ایران پول نصف نصف نمیتونی نگه داری
بهش بر خورد منم گوشیمو خاموش کرده بودم بعدا بهم گفتم 20 بار بهت زنگ زدم خاموش بودی :mrgreen:
کاری ندارم بعد این که شهرش مشخص شد کدومه من همر فرستادم رفت دقیق یادمه 4 صبح فرستادم نزدیکای 7 رسید
بعد دیدم زد ساختمونای دیگه ای خراب شد
کشته هم خیلی گرفتم دیگه گفتم من زدم
چون همین شهر موونده بود که جمعیتش زیاد بود بعد دیدم تو خزانه زده سهند2 کتیبه رو زده باورتون میشه انقدر بی خواب بودم که نمیدونستم اکانت همر اسمش چی بود رفتم تو امار دیدم من نیستم
سهند رو سرچ کردم دیدم زده کتیبه رو دیشب زدم اما سرور مشکل داشته تو خزانه هنوز ثبت نشده
هیچی دیگه صبح ساعت 11 بود فکر کنم رسید دسته سهند 1 ساعت بعد هم رسید دسته تا اوکه
دوباره نقشه چیدم که اونم بزنیم که اتحاد ها یکی شدن و اتحادم ادغام شد ولی قضیه محک پیش اومد و کشیدیم عقب در ضمن من به تااوکه با منجنیف نیم ساعت فاصله داشتم خیلی نزدیک بودیم اما خوب نشد دیگه
اخرای سرور هم خودمو زدن فکر کنم اولین کسی که کتیبه نداشته ولی تعداد حمله ها بهش زیاد بوده من بودم 130 تا تو سرور 4 روم حمله بود که نزدیک 6 میلیون بود:mrgreen: و همه ازدم دیوار شدhttp://s4.kingsera.ir/theend.php#tabs-3
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.