به نظر من بدون پول دادن هم میشه پیشرفت کرد...فقط حوصله میخواد.به ازای هر سروری که بازی کرده باشی همون اول مشاور بهت تعدادی سکه میده که با اونا میشه یه کارایی انجام داد
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
به نظر من بدون پول دادن هم میشه پیشرفت کرد...فقط حوصله میخواد.به ازای هر سروری که بازی کرده باشی همون اول مشاور بهت تعدادی سکه میده که با اونا میشه یه کارایی انجام داد
هر ساعت 7 تومن میزنم
ولی اگر بخوام تروپ بازی کنم
هر سال 3 تومن
داداش خالی بندی هات زیاده ها
والا خرپولشم حال نداره بشینه ساعتی 7 تومن سکه بزنه.اگه حساب کنی کلی پول میشه در روز و در ماه و در ماه ها.
از خالی بندیت بکاه برادر
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]matot021[/b][/div][div]هر ساعت 7 تومن میزنم
ولی اگر بخوام تروپ بازی کنم
هر سال 3 تومن[/div][/quote]
داداش خالی بندی هات زیاده ها :oops:
والا خرپولشم حال نداره بشینه ساعتی 7 تومن سکه بزنه.اگه حساب کنی کلی پول میشه در روز و در ماه و در ماه ها.
از خالی بندیت بکاه برادر :|
من سرور کلاسیک رو بخاطر این دوست دارم روند بازی کنده و زمان طولانیه اگه بازی بلد باشی با تروپ و روزی 5 ساعت انی هم رتبه ی خوبی میشی هم سکه زیاد تمیخواد فقط 40% و با دو افزونه تا اخر بازی و چند تا تعدیل برای منابع که 3 روز به بالا طول میکشه
همه رفتن ...............
خودت موندی و خدایه خودت
من سرور کلاسیک رو بخاطر این دوست دارم روند بازی کنده و زمان طولانیه اگه بازی بلد باشی با تروپ و روزی 5 ساعت انی هم رتبه ی خوبی میشی هم سکه زیاد تمیخواد فقط 40% و با دو افزونه تا اخر بازی و چند تا تعدیل برای منابع که 3 روز به بالا طول میکشه
ما که یکی برامون جای پول سکه زده به اندازه موهای سرتون سکه دارم تو اکانت مرکزی
ولی بی استفاده
اره علی خودم دیدم شاخ دراوردم ولی تابستون رو بشین بازی کن وجدانن با اون سکه ها جز 10 نفر برتر سرور میشی
همه رفتن ...............
خودت موندی و خدایه خودت
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]ما که یکی برامون جای پول سکه زده به اندازه موهای سرتون سکه دارم تو اکانت مرکزی
ولی بی استفاده:roll::roll::roll::roll:[/div][/quote]
اره علی خودم دیدم شاخ دراوردم ولی تابستون رو بشین بازی کن وجدانن با اون سکه ها جز 10 نفر برتر سرور میشی ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.