مطمئنا باید درامدی داشته باشه تا ارزششو داشته باشه دامین تغیر بدی...ولی وقتی هر 2 روز یک بار یک دامینو تغیر بدی 100% خسته میشه ادم...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]من یک سایتی دارم فیلتر شده و الان رو دامین 14 هستش :oops:
ادرس بدم مسدود میشم :D[/div][/quote]
وبسایت منم همینطور...انقدر بستنش و دامنه تغیر دادم خسته شدم ولش کردم:|[/div][/quote]
مال من 14 تا تبلیغات داره
ارزش داره دامین بخری [/div][/quote]
مطمئنا باید درامدی داشته باشه تا ارزششو داشته باشه دامین تغیر بدی...ولی وقتی هر 2 روز یک بار یک دامینو تغیر بدی 100% خسته میشه ادم...
مال من دو هفته بعضی وقتا یک هفته ای فیلتر میشه
همه تبلیغاتش هم ف یلترشکن هست
سایت زیرنویس هستش
این مطلب در 1393/02/22 14:34:17 نوشته شده است و در 1393/02/22 14:34:39 ویرایش شده است .
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]من یک سایتی دارم فیلتر شده و الان رو دامین 14 هستش :oops:
ادرس بدم مسدود میشم :D[/div][/quote]
وبسایت منم همینطور...انقدر بستنش و دامنه تغیر دادم خسته شدم ولش کردم:|[/div][/quote]
مال من 14 تا تبلیغات داره
ارزش داره دامین بخری [/div][/quote]
مطمئنا باید درامدی داشته باشه تا ارزششو داشته باشه دامین تغیر بدی...ولی وقتی هر 2 روز یک بار یک دامینو تغیر بدی 100% خسته میشه ادم...[/div][/quote]
مال من دو هفته بعضی وقتا یک هفته ای فیلتر میشه
همه تبلیغاتش هم ف یلترشکن هست 8-)
سایت زیرنویس هستش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.