سلام دوباره من ایده دارم واسه پول ساز کردن این بازی هم واسه شما هم شرکت کننده گان واسه سکه یه سقفی بزارید بعد تقسیم کنید تو بازی تا شرکت کنندگان با هم و با شما خرید وفروش کنند ..........توضیحات بیشتر بعد جواب مرسی
نظرسنجی
موافق
مخالف
سلام دوباره من ایده دارم واسه پول ساز کردن این بازی هم واسه شما هم شرکت کننده گان واسه سکه یه سقفی بزارید بعد تقسیم کنید تو بازی تا شرکت کنندگان با هم و با شما خرید وفروش کنند ..........توضیحات بیشتر بعد جواب مرسی
هر چیزی خط قرمزی داره و خط قرمز این بازی ســـــــــــــــکـــــــــــه هستش...
امکان نداره ...
هیچ تغیری ایجاد نمیشه در این مورد
در ضمن شما میتونید بعد از ازاد سازی گنجینه ها هم سکه بدست بیارید (( اگر درست بازی کنید ))...
راهنما رو 100% مطالعه کنید...
این مطلب در 1393/02/21 19:00:34 نوشته شده است و در 1393/02/21 19:02:18 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
امکان نداره ...
هیچ تغیری ایجاد نمیشه در این مورد:roll:
در ضمن شما میتونید بعد از ازاد سازی گنجینه ها هم سکه بدست بیارید (( اگر درست بازی کنید ))...
امکان نداره ...
هیچ تغیری ایجاد نمیشه در این مورد
حق با اونه
حالا همه بیاین وسط مسخره بازی
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]هر چیزی خط قرمزی داره و خط قرمز این بازی ســـــــــــــــکـــــــــــه هستش...
امکان نداره ...
هیچ تغیری ایجاد نمیشه در این مورد:roll:
راهنما رو 100% مطالعه کنید...[/div][/quote]
حق با اونه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.