dani-06
دوستان با نوشتن اسم دیگران که تحت حمایت مثلا نفره اوله سرور هستم چیزی درست نمیشه
نمونش خودم به هیچ عنوان توضیحات کسی رو که میخام بهش اتک بدم نمیخونم و ترسی هم ندارم که تحت حمایت چه کسی هست
فوقش میخان بزنن فارممون کنن بریم به زندگیمون برسیم دیگه
حرفت درست داداش ولی یک عده هم هستن که میخوان بازی کنن و دنبال درگیری نیستن
درضمن علاوه بر نوشتن این که تحت حمایته چه شخصی هست اون شخص هم بهتره اسم ایشون رو بنویشه رو پروفایلش...
من خودم به کسی که 10 نفر به طور مستمر غارتش میکردن کمک کردم و حتی با یکی از اون 10 نفر درگیر شدم...
تا 0 نکردمش ولش نکردم یارو رو...کلی هم تلفات دادم...
اون شخصی که ازت حمایت میکنه باید کاملا حمایتت کنه نه اینکه حاضر نباشه 1 دونه سربازشو از دست بده به خاطرت...
این مطلب در 1393/02/20 19:49:16 نوشته شده است و در 1393/02/20 19:50:15 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]dani-06[/b][/div][div];) دوستان با نوشتن اسم دیگران که تحت حمایت مثلا نفره اوله سرور هستم چیزی درست نمیشه
نمونش خودم به هیچ عنوان توضیحات کسی رو که میخام بهش اتک بدم نمیخونم و ترسی هم ندارم که تحت حمایت چه کسی هست
;) فوقش میخان بزنن فارممون کنن بریم به زندگیمون برسیم دیگه[/div][/quote]
حرفت درست داداش ولی یک عده هم هستن که میخوان بازی کنن و دنبال درگیری نیستن:roll:
درضمن علاوه بر نوشتن این که تحت حمایته چه شخصی هست اون شخص هم بهتره اسم ایشون رو بنویشه رو پروفایلش...
من خودم به کسی که 10 نفر به طور مستمر غارتش میکردن کمک کردم و حتی با یکی از اون 10 نفر درگیر شدم...
تا 0 نکردمش ولش نکردم یارو رو...کلی هم تلفات دادم...
اون شخصی که ازت حمایت میکنه باید کاملا حمایتت کنه نه اینکه حاضر نباشه 1 دونه سربازشو از دست بده به خاطرت...