سلام و خسته نیاشید کاش میشد یا بهتر بگم چرا تو این بازی یه سیستمی وجود نداره که با با ارسال یه عدد به شماره مرکزی بازی در سامانه پیامکی عصر پادشاهان عضو شد و تا حداقل چند روز قبل از شروع سرور از طریق پیامک زمان شروع سرور یادآوری شود.واقعا چرا؟؟؟
نظرسنجی
باشه
نباشه
این مطلب در 1393/02/20 01:13:44 نوشته شده است و در 1393/02/20 01:31:23 ویرایش شده است .
سلام و خسته نیاشید کاش میشد یا بهتر بگم چرا تو این بازی یه سیستمی وجود نداره که با با ارسال یه عدد به شماره مرکزی بازی در سامانه پیامکی عصر پادشاهان عضو شد و تا حداقل چند روز قبل از شروع سرور از طریق پیامک زمان شروع سرور یادآوری شود.واقعا چرا؟؟؟:?::?::?:
پیشنهادش که خوبه.برای کسایی خوبه که جندتادرمیون بازی میکنن.اینطوری جانمیمونن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
اره خوب پیشنهاد خوبیه ولی یکمی خیلی طول میکشه تا این سیستمو راه اندازی کنن ...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]kabous69[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
پیشنهادش که خوبه.برای کسایی خوبه که جندتادرمیون بازی میکنن.اینطوری جانمیمونن[/div][/quote]
داش کجاش طول میکشه.اگه بخوان انجام بدن سه سوت یه پنل پیامک میخرن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]kabous69[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
پیشنهادش که خوبه.برای کسایی خوبه که جندتادرمیون بازی میکنن.اینطوری جانمیمونن[/div][/quote]
اره خوب پیشنهاد خوبیه ولی یکمی خیلی طول میکشه تا این سیستمو راه اندازی کنن ...[/div][/quote]
داش کجاش طول میکشه.اگه بخوان انجام بدن سه سوت یه پنل پیامک میخرن.:mrgreen:
سلام و خسته نیاشید کاش میشد یا بهتر بگم چرا تو این بازی یه سیستمی وجود نداره که با با ارسال یه عدد به شماره مرکزی بازی در سامانه پیامکی عصر پادشاهان عضو شد و تا حداقل چند روز قبل از شروع سرور از طریق پیامک زمان شروع سرور یادآوری شود.واقعا چرا؟؟؟
تو اکانت مرکزی به جای ایمیل ، موبایل رو برای هویت اکانت انتخاب کن اون وقت بهت پیامک میده ... البته خودم تاحالا امتحان نکردم ولی به ایمیل میده حتما به موبایل هم پیامک میده دیگه ...
فرقی نداره خودم هردوشونو زدم
[quote][div][b]soosooll[/b][/div][div][quote][div][b]kasra1393[/b][/div][div]سلام و خسته نیاشید کاش میشد یا بهتر بگم چرا تو این بازی یه سیستمی وجود نداره که با با ارسال یه عدد به شماره مرکزی بازی در سامانه پیامکی عصر پادشاهان عضو شد و تا حداقل چند روز قبل از شروع سرور از طریق پیامک زمان شروع سرور یادآوری شود.واقعا چرا؟؟؟:?::?::?:[/div][/quote]
تو اکانت مرکزی به جای ایمیل ، موبایل رو برای هویت اکانت انتخاب کن اون وقت بهت پیامک میده ... البته خودم تاحالا امتحان نکردم ولی به ایمیل میده حتما به موبایل هم پیامک میده دیگه ...[/div][/quote]
داش کجاش طول میکشه.اگه بخوان انجام بدن سه سوت یه پنل پیامک میخرن.
خوب همین خریدنش هم کلی طول میکشه دیگه
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]kabous69[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
اره خوب پیشنهاد خوبیه ولی یکمی خیلی طول میکشه تا این سیستمو راه اندازی کنن ...[/div][/quote]
داش کجاش طول میکشه.اگه بخوان انجام بدن سه سوت یه پنل پیامک میخرن.:mrgreen:[/div][/quote]
خوب همین خریدنش هم کلی طول میکشه دیگه:mrgreen:
تو اکانت مرکزی به جای ایمیل ، موبایل رو برای هویت اکانت انتخاب کن اون وقت بهت پیامک میده ... البته خودم تاحالا امتحان نکردم ولی به ایمیل میده حتما به موبایل هم پیامک میده دیگه ...
فرق میکنه که میگن احزار هویت از طریق موبایل دیگه ،، یعنی وقتی بخواد اعلامیه ای بده یا بخوای رمزتو عوض کنی به موبایل ارسال میشه ...
اعلامیه نه به من که چیزی ارسال نمیشه
[quote][div][b]soosooll[/b][/div][div][quote][div][b]13471381[/b][/div][div][quote][div][b]soosooll[/b][/div][div][quote][div][b]kasra1393[/b][/div][div]سلام و خسته نیاشید کاش میشد یا بهتر بگم چرا تو این بازی یه سیستمی وجود نداره که با با ارسال یه عدد به شماره مرکزی بازی در سامانه پیامکی عصر پادشاهان عضو شد و تا حداقل چند روز قبل از شروع سرور از طریق پیامک زمان شروع سرور یادآوری شود.واقعا چرا؟؟؟:?::?::?:[/div][/quote]
تو اکانت مرکزی به جای ایمیل ، موبایل رو برای هویت اکانت انتخاب کن اون وقت بهت پیامک میده ... البته خودم تاحالا امتحان نکردم ولی به ایمیل میده حتما به موبایل هم پیامک میده دیگه ...[/div][/quote]
[/div][/quote]
فرق میکنه که میگن احزار هویت از طریق موبایل دیگه ،، یعنی وقتی بخواد اعلامیه ای بده یا بخوای رمزتو عوض کنی به موبایل ارسال میشه ...[/div][/quote]
فرق میکنه که میگن احزار هویت از طریق موبایل دیگه ،، یعنی وقتی بخواد اعلامیه ای بده یا بخوای رمزتو عوض کنی به موبایل ارسال میشه ...
[quote][div][b]13471381[/b][/div][div][quote][div][b]soosooll[/b][/div][div][quote][div][b]13471381[/b][/div][div][quote][div][b]soosooll[/b][/div][div][quote][div][b]kasra1393[/b][/div][div]سلام و خسته نیاشید کاش میشد یا بهتر بگم چرا تو این بازی یه سیستمی وجود نداره که با با ارسال یه عدد به شماره مرکزی بازی در سامانه پیامکی عصر پادشاهان عضو شد و تا حداقل چند روز قبل از شروع سرور از طریق پیامک زمان شروع سرور یادآوری شود.واقعا چرا؟؟؟:?::?::?:[/div][/quote]
[/div][/quote]
فرق میکنه که میگن احزار هویت از طریق موبایل دیگه ،، یعنی وقتی بخواد اعلامیه ای بده یا بخوای رمزتو عوض کنی به موبایل ارسال میشه ...[/div][/quote]
اعلامیه نه به من که چیزی ارسال نمیشه[/div][/quote]
[quote][div][b]soosooll[/b][/div][div][quote][div][b]13471381[/b][/div][div][quote][div][b]soosooll[/b][/div][div][quote][div][b]kasra1393[/b][/div][div]سلام و خسته نیاشید کاش میشد یا بهتر بگم چرا تو این بازی یه سیستمی وجود نداره که با با ارسال یه عدد به شماره مرکزی بازی در سامانه پیامکی عصر پادشاهان عضو شد و تا حداقل چند روز قبل از شروع سرور از طریق پیامک زمان شروع سرور یادآوری شود.واقعا چرا؟؟؟:?::?::?:[/div][/quote]
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.