مدال های هفته اول سرور 26( لطفا همه شرکت کنن تاپیک موقتی)
1393/02/19 23:32:14
درود بر همه دوستان عزیز
نیم ساعت باقی مونده تا مدال های هفته اول بازی رویت بشه.
این پست اگر حمایت نشه حذفش میکنم.
چند تا موضوع:
اول حدس میزنید من چند غارت باشم با گزارش هایی که تو هفته گزشته دادم؟
روش غارتم توضیح بدم؟( این نکته میدونم به کام خیلیا خوش نمیاد)
میخواستم موضوع دومو بیان کنم امشب حتی اگر به قیمت بن شدن و یا فارم شدن اکانت تموم بشه ولی خوب شاید بعضی از دوستان ناراحت بشن برای همین گفتم اگر این پست حمایت بشه بعضی حرفا رو میگم اگر نشه خوب نمیگم
هدفم از این پست نشون دادن شایعاتو حرفو حدیث هایی که از سرور 22 و پست هایی که گزاشتن چه بر علیه من و چه طرفداری از من هست.
دوست دار همتون و کوچیک همتون آژمان همای
نظرسنجی
این تاپیک ادامه داشته باش
ادامه نداشته باشه
این مطلب در 1393/02/19 23:32:14 نوشته شده است و در 1393/02/19 23:35:58 ویرایش شده است .
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
درود بر همه دوستان عزیز
نیم ساعت باقی مونده تا مدال های هفته اول بازی رویت بشه.
این پست اگر حمایت نشه حذفش میکنم.
چند تا موضوع:
اول حدس میزنید من چند غارت باشم با گزارش هایی که تو هفته گزشته دادم؟
روش غارتم توضیح بدم؟( این نکته میدونم به کام خیلیا خوش نمیاد)
میخواستم موضوع دومو بیان کنم امشب حتی اگر به قیمت بن شدن و یا فارم شدن اکانت تموم بشه ولی خوب شاید بعضی از دوستان ناراحت بشن برای همین گفتم اگر این پست حمایت بشه بعضی حرفا رو میگم اگر نشه خوب نمیگم:mrgreen:
هدفم از این پست نشون دادن شایعاتو حرفو حدیث هایی که از سرور 22 و پست هایی که گزاشتن چه بر علیه من و چه طرفداری از من هست.
دوست دار همتون و کوچیک همتون آژمان همای
سرور 26 شنبه شروع شد
من از روز یکشنبه شب دو سه ساعت قبل از اتمام دوره حمایت اکانتو تحویل گرفتم. از دوشنبه تا 4شنبه روی اکانت کار کردم 5شنبه و جمعه شاید دو ساعتم رو اکانت نبودم.
روز اول شروع کردم به غارت و دیدم غارتم رسید به مرز 2میلیون خوب این مقدار چیز بسیار کمی بود برای داشتن یه رتبه غارت . تو چه کنیم وچه نکنیم گیر کرده بودیم که متوجه شدیم تو نقشه شهرهای زیادی هست که تو جمعیت 170-180 موندن و هرچی نگاه میکنیم میبینیم تکون نمیخوره جمعیتشون. فهمیدم اینا مولتی های اقایون هستند!
دیگه شده بود کارم که تو نقشه مدام بگردم و این مولتی هارو پیدا کنم. به محض اینکه صاحب اکانت از حمایت درش میاورد که غارتش کنه من زودتر از خودش ترتیبشو داده بودم.
تعداد این مولتی ها به قدری بود که ظرف یک روز غارت من، غارتم از 2 میل رسید به 15 میل غارت!!! درست بعد از 24 ساعت تمام اکانت هایی که ازشون بیشتر از یک میل غارت زده بودم حذف شدن!!!! بازم هر اکانتی که از حمایت در میاد با من مواجهه.
در نهایت رتبه هفته اول من با 20 میل غارت شد رتبه 7! اسم اکانت ye ashena hastam و این گواهی اینه که نفرات اول غارت چطور غارت میکنن!
موضوع مهمی که اینجا مطرح میشه نحوه ساخت این مـولتی اکانتهاست.
تنها با داشتن یه نرم افزار تغییر ای پی میشه تمام سرورو پر از مـولتی کرد و کافیه که تا اخر سرور فقط همین مولتیا رو غارت کنی. نه تلفاتی نه چیزی هر هفته هم مدالو رتبه میاری!
این وسط دوستانی که پیام دادنو تهدید کردن دوستانی که گزارش دادن منو بهپشتیبانی دوستانی که با اک های 10 و 15 جمعیتی پیام دادن و میخواستند منو تحریک کنن و...نهایت تشکرو میکنم و دیدن که هیچ فایده ای نداشت چون نکته دیگه اینه که تو این نوع بازی کردن هیچ کاری از دست پشتیبانی بر نمیاد! من به طور کاملا قانونی به یه اکانت حمله زدم و تو هر حمله حدود یک میل غارت کردم!ای پی ها فرق میکنه! منابعی ردوبدل نشده و هیچ یک از قوانین نقض نشده.
به قول یکی از دوستان با این روش ببینیم میتونیم یه ازرا تو سرور بعد گیر بیاریم!!!
دوستان من نه مـولتی داشتم و نه خواهم داشت و همیشه غارت و بازیم سالم بوده ولی بازم به قول یکی دیگه از دوستان افتخارو میخوام چیکار کنم! بعد از سرور 22 که مارو مولتی بازو نوبه و... کردن دیدم حق با این دوستمونه تا وقتی این روش بازی وجود داره افتخار کیلویی چند!! دوستان قضاوت با شما
این مطلب در 1393/02/20 08:12:22 نوشته شده است و در 1393/02/20 08:18:52 ویرایش شده است .
ایدی ریدکال 7626478
سرور 26 شنبه شروع شد
من از روز یکشنبه شب دو سه ساعت قبل از اتمام دوره حمایت اکانتو تحویل گرفتم. از دوشنبه تا 4شنبه روی اکانت کار کردم 5شنبه و جمعه شاید دو ساعتم رو اکانت نبودم.
روز اول شروع کردم به غارت و دیدم غارتم رسید به مرز 2میلیون خوب این مقدار چیز بسیار کمی بود برای داشتن یه رتبه غارت . تو چه کنیم وچه نکنیم گیر کرده بودیم که متوجه شدیم تو نقشه شهرهای زیادی هست که تو جمعیت 170-180 موندن و هرچی نگاه میکنیم میبینیم تکون نمیخوره جمعیتشون. فهمیدم اینا مولتی های اقایون هستند!
دیگه شده بود کارم که تو نقشه مدام بگردم و این مولتی هارو پیدا کنم. به محض اینکه صاحب اکانت از حمایت درش میاورد که غارتش کنه من زودتر از خودش ترتیبشو داده بودم.
تعداد این مولتی ها به قدری بود که ظرف یک روز غارت من، غارتم از 2 میل رسید به 15 میل غارت!!! درست بعد از 24 ساعت تمام اکانت هایی که ازشون بیشتر از یک میل غارت زده بودم حذف شدن!!!! بازم هر اکانتی که از حمایت در میاد با من مواجهه.
در نهایت رتبه هفته اول من با 20 میل غارت شد رتبه 7! اسم اکانت ye ashena hastam و این گواهی اینه که نفرات اول غارت چطور غارت میکنن!
موضوع مهمی که اینجا مطرح میشه نحوه ساخت این مـولتی اکانتهاست.
تنها با داشتن یه نرم افزار تغییر ای پی میشه تمام سرورو پر از مـولتی کرد و کافیه که تا اخر سرور فقط همین مولتیا رو غارت کنی. نه تلفاتی نه چیزی هر هفته هم مدالو رتبه میاری!
این وسط دوستانی که پیام دادنو تهدید کردن دوستانی که گزارش دادن منو بهپشتیبانی دوستانی که با اک های 10 و 15 جمعیتی پیام دادن و میخواستند منو تحریک کنن و...نهایت تشکرو میکنم و دیدن که هیچ فایده ای نداشت چون نکته دیگه اینه که تو این نوع بازی کردن هیچ کاری از دست پشتیبانی بر نمیاد! من به طور کاملا قانونی به یه اکانت حمله زدم و تو هر حمله حدود یک میل غارت کردم!ای پی ها فرق میکنه! منابعی ردوبدل نشده و هیچ یک از قوانین نقض نشده.
به قول یکی از دوستان با این روش ببینیم میتونیم یه ازرا تو سرور بعد گیر بیاریم!!!
دوستان من نه مـولتی داشتم و نه خواهم داشت و همیشه غارت و بازیم سالم بوده ولی بازم به قول یکی دیگه از دوستان افتخارو میخوام چیکار کنم! بعد از سرور 22 که مارو مولتی بازو نوبه و... کردن دیدم حق با این دوستمونه تا وقتی این روش بازی وجود داره افتخار کیلویی چند!!
[b]دوستان قضاوت با شما[/b]
این روشا که دیگه قدیمی شده داداش گلم .
از خودم میپرسیدی تا روشای مختلف رو یادت بدم
میان میگن رکورد میزنیم و از این حرفا . رکورد زدیم و از این حرفا .
میگن بیاین رو اکانت ما تا خودتون ببینید ما مولتی نمیزنیم . اما غافل از اینکه این روشی این دوستمون گفتن یکی از روشایی هست که کوچکترین شکی به کار شما نمیشه .
خلاصه هیچی تو این بازی شیرین تر ولذت بخش تر از مولتی نیست من که عاشقشم در حد تیم ملی.
اما خوب یه چند سروره دارم خودمو عادت میدم به بی مولتی بازی کردن . واقعا عذاب اوره
رهام بگو بینم این بنده خدا رو از کجا دیدی که میگی نصف منه ؟
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
این روشا که دیگه قدیمی شده داداش گلم .
از خودم میپرسیدی تا روشای مختلف رو یادت بدم :D
میان میگن رکورد میزنیم و از این حرفا . رکورد زدیم و از این حرفا .
میگن بیاین رو اکانت ما تا خودتون ببینید ما مولتی نمیزنیم . اما غافل از اینکه این روشی این دوستمون گفتن یکی از روشایی هست که کوچکترین شکی به کار شما نمیشه .
خلاصه هیچی تو این بازی شیرین تر ولذت بخش تر از مولتی نیست :lol: من که عاشقشم در حد تیم ملی.
اما خوب یه چند سروره دارم خودمو عادت میدم به بی مولتی بازی کردن . واقعا عذاب اوره :lol:
رهام بگو بینم این بنده خدا رو از کجا دیدی که میگی نصف منه ؟ :D
بله روش های زیادی هست.نمیخواستم کاسبی اقایونو خراب کنم!فقط میخواستم خودمو از اتحام نجات بدم.
نصف که خوبه ما نصف هیچ کسم نیستیم که ادعایی داشته باشیم.
ین اکانت هم به فروش میرسه. دوستان هرکی در توانش هست وقت و حوصله بازی داره بهم پیام بده زود تا بهش انتقال بدم.
کارشناس بازی هم ازشون استدعا دارم تو این موضوع شرکت کنن و بگن.... نمیدونم یه چیزی بگن ما دلمون خوش باشه این همه الکی داستان به هم نبافتیم
این مطلب در 1393/02/20 08:21:09 نوشته شده است و در 1393/02/20 08:27:11 ویرایش شده است .
ایدی ریدکال 7626478
بله روش های زیادی هست.نمیخواستم کاسبی اقایونو خراب کنم!فقط میخواستم خودمو از اتحام نجات بدم.
نصف که خوبه ما نصف هیچ کسم نیستیم که ادعایی داشته باشیم.
ین اکانت هم به فروش میرسه. دوستان هرکی در توانش هست وقت و حوصله بازی داره بهم پیام بده زود تا بهش انتقال بدم.
[b]
کارشناس بازی هم ازشون استدعا دارم تو این موضوع شرکت کنن و بگن.... نمیدونم یه چیزی بگن ما دلمون خوش باشه این همه الکی داستان به هم نبافتیم[/b]
رهام اول صبحی خیلی داری حرف میزنی ها.
ایت این دوست منم نکن که باهات برخورد میشه حواستو جمع کن
در مورد غارت هم دیدی بگی به اکانت نفر اول سر میزنی ضایع هست گفتی به اکانت نفر دوم سر میزدی؟
پسر چقدر تو چاخانی
:lol:
رهام اول صبحی خیلی داری حرف میزنی ها. :D
ایت این دوست منم نکن که باهات برخورد میشه حواستو جمع کن :mrgreen:
در مورد غارت هم دیدی بگی به اکانت نفر اول سر میزنی ضایع هست گفتی به اکانت نفر دوم سر میزدی؟ :lol:
پسر چقدر تو چاخانی:lol:
حاجی 35 میل زده بود خب گفتم تو نمیری 1 غارتو زدیم دیگه
قسمت نبود
میخوای اسم اکانت بده از روش بهت پیام بدم نگی خالی میبنده
هادی اینارو بیخیال
یه عکس از خودم بزارم تو انجمن نظر سنجی بزارم درموردش؟فقط بگما باید حمایت بکنید از تاپیک
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
من رو پشتیبان خودت بدون عزیزم :D
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div]حاجی 35 میل زده بود خب گفتم تو نمیری 1 غارتو زدیم دیگه:D
قسمت نبود
هادی اینارو بیخیال
یه عکس از خودم بزارم تو انجمن نظر سنجی بزارم درموردش؟:Dفقط بگما باید حمایت بکنید از تاپیک:mrgreen:[/div][/quote]
جون داداش من اون وقت تا حالا میگفتم اینایی میزاری عکسای خودته . بعدا مقایسه کردم دیدم که به هم هم خونی نداره .
بزار عکستو منم اون زلف پریشونت رو ببینم . بلکه دلمونو بردی دیگه اذیتت نکردیم .
elham_22
حاجی 35 میل زده بود خب گفتم تو نمیری 1 غارتو زدیم دیگه
قسمت نبود
هادی اینارو بیخیال
یه عکس از خودم بزارم تو انجمن نظر سنجی بزارم درموردش؟فقط بگما باید حمایت بکنید از تاپیک
جون داداش من اون وقت تا حالا میگفتم اینایی میزاری عکسای خودته . بعدا مقایسه کردم دیدم که به هم هم خونی نداره . :lol:
بزار عکستو منم اون زلف پریشونت رو ببینم . بلکه دلمونو بردی دیگه اذیتت نکردیم . :mrgreen:
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div]حاجی 35 میل زده بود خب گفتم تو نمیری 1 غارتو زدیم دیگه:D
قسمت نبود
هادی اینارو بیخیال
یه عکس از خودم بزارم تو انجمن نظر سنجی بزارم درموردش؟:Dفقط بگما باید حمایت بکنید از تاپیک:mrgreen:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.