سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is *
شما چی میگید همه چیز به پوله ینی؟یا حرفم لازمه؟
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is mother
شما چی میگید همه چیز به پوله ینی؟یا حرفم لازمه؟:|
سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is *
خوب به سرور هم خیلی ربت داره
.
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is mother
شما چی میگید همه چیز به پوله ینی؟یا حرفم لازمه؟:|[/div][/quote]
به نظر منم همه چیز با پول نیست راحت میشه بدون پولم بازی کرد ولی باید یکه بخری چون باز کم میاری اگر سرور های کلاسیک بازی کنی
از اولین سروری که اومدم سرور10 بود کلاسیک بازی نکردم.فقط سرور10 بود که بعد 5روز که بازی کردم سرور11 اومد
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]به نظر منم همه چیز با پول نیست راحت میشه بدون پولم بازی کرد ولی باید یکه بخری چون باز کم میاری اگر سرور های کلاسیک بازی کنی[/div][/quote]
از اولین سروری که اومدم سرور10 بود کلاسیک بازی نکردم.فقط سرور10 بود که بعد 5روز که بازی کردم سرور11 اومد:D
من الان خودم با هزار بدبختی با سه روز تاخیر اومدم تو سرور 25 حدود 2000 سکه مصرف کردم که الان رتبم رسیده به 250 ولی منطفش خیلی عالیه همه فارمن
.
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is mother
خوب به سرور هم خیلی ربت داره [/div][/quote]
من الان خودم با هزار بدبختی با سه روز تاخیر اومدم تو سرور 25 حدود 2000 سکه مصرف کردم که الان رتبم رسیده به 250 ولی منطفش خیلی عالیه همه فارمن :P
من الان خودم با هزار بدبختی با سه روز تاخیر اومدم تو سرور 25 حدود 2000 سکه مصرف کردم که الان رتبم رسیده به 250 ولی منطفش خیلی عالیه همه فارمن
2کیلو سکه؟ یا خدا ما برای سرور بعدی 3کیلو سکه میخوایم خرج کنیم تا اخر سرور بریم.میجویی سکه را؟
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is mother
من الان خودم با هزار بدبختی با سه روز تاخیر اومدم تو سرور 25 حدود 2000 سکه مصرف کردم که الان رتبم رسیده به 250 ولی منطفش خیلی عالیه همه فارمن :P[/div][/quote]
2کیلو سکه؟:shock: یا خدا ما برای سرور بعدی 3کیلو سکه میخوایم خرج کنیم تا اخر سرور بریم.میجویی سکه را؟:)
2کیلو سکه؟ یا خدا ما برای سرور بعدی 3کیلو سکه میخوایم خرج کنیم تا اخر سرور بریم.میجویی سکه را؟
نه مهندس تموم نشده هنوز سکه هس
الان 7 تا شهر دارم
45 تا قهرمان ( 5 تا شوالیه + 15 نیزه دار + 15 کمان +5 شمشیری )
بعدش من فقط سکه خرج میکنم اصلا نمیرم ببینمم چقدر مونده ( سکه ها رو دولپی میخورم )
.
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is mother
من الان خودم با هزار بدبختی با سه روز تاخیر اومدم تو سرور 25 حدود 2000 سکه مصرف کردم که الان رتبم رسیده به 250 ولی منطفش خیلی عالیه همه فارمن :P[/div][/quote]
2کیلو سکه؟:shock: یا خدا ما برای سرور بعدی 3کیلو سکه میخوایم خرج کنیم تا اخر سرور بریم.میجویی سکه را؟:)[/div][/quote]
نه مهندس تموم نشده هنوز سکه هس :D
الان 7 تا شهر دارم
45 تا قهرمان ( 5 تا شوالیه + 15 نیزه دار + 15 کمان +5 شمشیری )
بعدش من فقط سکه خرج میکنم اصلا نمیرم ببینمم چقدر مونده ( سکه ها رو دولپی میخورم ) :mrgreen::mrgreen:
تجربه بالا داشته باشی با 100 سکه هم میتونی بیای زیر 100
من سرور 21 تا الان که 5 ماه از شروع سرور گذشته با 300 سکه رتبه 91 هستم
تازه سرور 14 دی شرو شده من 1 بهمن شروع کردم
پیر شدیم ولی بزرگ نـــه
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is mother
[quote][div][b]mohsen rafiee[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]سلام.تا حالا فک میکردم همه چیز به پوله اما الان فهمیدم نه باو این خبرا نیست.سرور26 با 3روز تاخیر شروع کردم بدون خرج سکه و سکه های پاداشو فقط زدم برای 40درصد و دوافزونه ها الان میبینم که بد کار نکردم.منابعم 24کیلوئه و رتبه 400 اسمم love is mother
[/div][/quote]
اره کلاسیک خلوت تره تایمشم زیاده میشه رسید خوب کار کردی;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.