شهر 4 رو برای جانشینم ساختم. شهر ساخته شده ولی تو کادر سمت چپ نیومده که واردش بشم. کلید f9 هم زدم چند بارم اف و ان شدم درست نشد.برای احداث شهر سوم هم همین مشکل وجود داشت که بعد یک ربع برطرف شد ولی الان بیشتر طول کشیده! کسی تجربه ایداره عایا؟
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
شهر 4 رو برای جانشینم ساختم. شهر ساخته شده ولی تو کادر سمت چپ نیومده که واردش بشم. کلید f9 هم زدم چند بارم اف و ان شدم درست نشد.برای احداث شهر سوم هم همین مشکل وجود داشت که بعد یک ربع برطرف شد ولی الان بیشتر طول کشیده! کسی تجربه ایداره عایا؟:ugeek:
حل شد.باز تیکت دادم به پشتیبانی
شهر سه بعد از 15 دقیقه درست شد شهر 4 بعد از یک ساعت! خدا به داد شهرای بعدی برسه
شهرای 10 به بعد رو دیگه نمیبینی چون سرور تموم میشه تا اونا رویت شن.
[quote][div][b]azhman[/b][/div][div]حل شد.باز تیکت دادم به پشتیبانی
شهر سه بعد از 15 دقیقه درست شد شهر 4 بعد از یک ساعت! خدا به داد شهرای بعدی برسه[/div][/quote]
شهرای 10 به بعد رو دیگه نمیبینی چون سرور تموم میشه تا اونا رویت شن.:mrgreen:
نه باو ده هم رد میکنه... من الان دوتا شهر دیگه هم میتونم بزنم تا فردا.ولی منابعو سکه دارم فقط سه ایکس پر میکنم.فکر کنم ده رو رد کنه
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]azhman[/b][/div][div]حل شد.باز تیکت دادم به پشتیبانی
شهر سه بعد از 15 دقیقه درست شد شهر 4 بعد از یک ساعت! خدا به داد شهرای بعدی برسه[/div][/quote]
شهرای 10 به بعد رو دیگه نمیبینی چون سرور تموم میشه تا اونا رویت شن.:mrgreen:[/div][/quote]
نه باو ده هم رد میکنه... من الان دوتا شهر دیگه هم میتونم بزنم تا فردا.ولی منابعو سکه دارم فقط سه ایکس پر میکنم.فکر کنم ده رو رد کنه:geek:
نه باو ده هم رد میکنه... من الان دوتا شهر دیگه هم میتونم بزنم تا فردا.ولی منابعو سکه دارم فقط سه ایکس پر میکنم.فکر کنم ده رو رد کنه
منظورم یه چیز دیگه بود.
[quote][div][b]azhman[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]azhman[/b][/div][div]حل شد.باز تیکت دادم به پشتیبانی
شهرای 10 به بعد رو دیگه نمیبینی چون سرور تموم میشه تا اونا رویت شن.:mrgreen:[/div][/quote]
نه باو ده هم رد میکنه... من الان دوتا شهر دیگه هم میتونم بزنم تا فردا.ولی منابعو سکه دارم فقط سه ایکس پر میکنم.فکر کنم ده رو رد کنه:geek:[/div][/quote]
منظورم یه چیز دیگه بود.
این مشکل از اول بوده وقتی واسه جانشین شهر میسازی شهر ساخته میشه ولی تو نوار نمیاد باید از اکانت خارج شی دوباره وارد شی بعد که نوار رو باز کنی میبینی که شهر اومده
hiiiiis jangjo khabide
این مشکل از اول بوده وقتی واسه جانشین شهر میسازی شهر ساخته میشه ولی تو نوار نمیاد باید از اکانت خارج شی دوباره وارد شی بعد که نوار رو باز کنی میبینی که شهر اومده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.