سلام دوستان کی تونسته با جمعیت زیر 320 شهر جدید بزنه البته غیر از امپراطوری گردبادها
تو سرور های قبل فک کنم زده باشم.مطمئن نیستم.
منظورت اس 26 هست ؟
راستی عنوان سلام هم هیچ ربطی به متن تاپیک نداره.
عنوان مناسب انتخاب کن.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]@king@[/b][/div][div]سلام دوستان کی تونسته با جمعیت زیر 320 شهر جدید بزنه البته غیر از امپراطوری گردبادها[/div][/quote]
منظورت اس 26 هست ؟
راستی عنوان [b]سلام [/b]هم هیچ ربطی به متن تاپیک نداره.
عنوان مناسب انتخاب کن.
سلام دوستان کی تونسته با جمعیت زیر 320 شهر جدید بزنه البته غیر از امپراطوری گردبادها
منظورت اس 26 هست ؟
عنوان مناسب انتخاب کن.
بله سرور 26
سرور تابستونی
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div]سلام دوستان کی تونسته با جمعیت زیر 320 شهر جدید بزنه البته غیر از امپراطوری گردبادها[/div][/quote]
منظورت اس 26 هست ؟
عنوان مناسب انتخاب کن.[/div][/quote]
بله سرور 26
منظورت اس 26 هست ؟
عنوان مناسب انتخاب کن.
بله سرور 26
[/quote
اگه کسی بخواد بزنه کار نداره ولی من عادت ندارم تا روز پنجم شهر بزنم.اولین کار منابع 9-10 قصر 10 اکادمی 10 و رکن اصلیش معبد 10 هست
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div]سلام دوستان کی تونسته با جمعیت زیر 320 شهر جدید بزنه البته غیر از امپراطوری گردبادها[/div][/quote]
منظورت اس 26 هست ؟
بله سرور 26 [/div][/quote
اگه کسی بخواد بزنه کار نداره ولی من عادت ندارم تا روز پنجم شهر بزنم.اولین کار منابع 9-10 قصر 10 اکادمی 10 و رکن اصلیش معبد 10 هست
منظورت اس 26 هست ؟
عنوان مناسب انتخاب کن.
بله سرور 26
[/quote
[/quote]
اره اگه کاری نداشت همه زده بودن
سرور تابستونی
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div]سلام دوستان کی تونسته با جمعیت زیر 320 شهر جدید بزنه البته غیر از امپراطوری گردبادها[/div][/quote]
منظورت اس 26 هست ؟
اگه کسی بخواد بزنه کار نداره ولی من عادت ندارم تا روز پنجم شهر بزنم.اولین کار منابع 9-10 قصر 10 اکادمی 10 و رکن اصلیش معبد 10 هست[/div][/quote]
منظورت اس 26 هست ؟
عنوان مناسب انتخاب کن.
بله سرور 26
[/quote
[/quote]
[/quote]
همه پاپ باز نیستن عزیزم
بعدشم باید بلد باشی چجوری بیاری بالا که منابع کم نیاری واسه معبد 10.وگرنه عقب میفتی
این مطلب در 1393/02/14 16:38:25 نوشته شده است و در 1393/02/14 16:39:08 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div]سلام دوستان کی تونسته با جمعیت زیر 320 شهر جدید بزنه البته غیر از امپراطوری گردبادها[/div][/quote]
منظورت اس 26 هست ؟
اگه کسی بخواد بزنه کار نداره ولی من عادت ندارم تا روز پنجم شهر بزنم.اولین کار منابع 9-10 قصر 10 اکادمی 10 و رکن اصلیش معبد 10 هست[/div][/quote]
اره اگه کاری نداشت همه زده بودن [/div][/quote]
همه پاپ باز نیستن عزیزم
بعدشم باید بلد باشی چجوری بیاری بالا که منابع کم نیاری واسه معبد 10.وگرنه عقب میفتی
منظورت اس 26 هست ؟
عنوان مناسب انتخاب کن.
بله سرور 26
[/quote
[/quote]
[/quote]
همه پاپ باز نیستن عزیزم
[/quote]
الان من یه اکانت دارم که تو صفحه 5 ولی ساعت 12 مهاجرامو میفرستم شهر بزنن
سرور تابستونی
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div]سلام دوستان کی تونسته با جمعیت زیر 320 شهر جدید بزنه البته غیر از امپراطوری گردبادها[/div][/quote]
منظورت اس 26 هست ؟
اره اگه کاری نداشت همه زده بودن [/div][/quote]
همه پاپ باز نیستن عزیزم
بعدشم باید بلد باشی چجوری بیاری بالا که منابع کم نیاری واسه معبد 10.وگرنه عقب میفتی[/div][/quote]
الان من یه اکانت دارم که تو صفحه 5 ولی ساعت 12 مهاجرامو میفرستم شهر بزنن
کینگ عزیز به رهام جان بگو دمت گرم رکورد زدی ولی هوای اکانتشو داشته باشه جون ممکنه یکی مثله من بیاد و بازی واقعیو نشونش بده
کسی نقل قول نزنه موچکر
====> ادامه
کینگ عزیز به رهام جان بگو دمت گرم رکورد زدی ولی هوای اکانتشو داشته باشه جون ممکنه یکی مثله من بیاد و بازی واقعیو نشونش بده :lol:
کسی نقل قول نزنه موچکر
[b]====> ادامه[/b]
همین دیگه من امشب ساعت 12 یا زود تر میزنم با این که اکانتم صفحه 5
سرور تابستونی
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]والا ربطی به جمعیت نداره
زودتر زدن ملاکه :mrgreen:[/div][/quote]
همین دیگه من امشب ساعت 12 یا زود تر میزنم با این که اکانتم صفحه 5
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]والا ربطی به جمعیت نداره
زودتر زدن ملاکه :mrgreen:[/div][/quote]
همین دیگه من امشب ساعت 12 یا زود تر میزنم با این که اکانتم صفحه 5 [/div][/quote]
وقتی امروز صبح 10 20 نفر زدن رکورد محسوب نمیشه اون دیگه :mrgreen:[/div][/quote]
من از نظر جمعیت گفتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.