سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه
♥ ♥ ♥
سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه
[quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه [/div][/quote]
پول مفت داری چرا که نه
واسا اخر سرور بخر :mrgreen:
پول مفت داری چرا که نه
واسا اخر سرور بخر
چرا اخر؟
♥ ♥ ♥
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه [/div][/quote]
پول مفت داری چرا که نه
واسا اخر سرور بخر :mrgreen:[/div][/quote]
چرا اخر؟
بستگی به خودت داره گلم . ایا تجربه لازم رو داری که یه اکانت قوی رو بخری و همینجور قوی نگهش داری؟؟؟ من که فکر نمیکنم . اول خودت تجربه کسب کن . هنوز راه زیـــــــــاد داری
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه [/div][/quote]
بستگی به خودت داره گلم . ایا تجربه لازم رو داری که یه اکانت قوی رو بخری و همینجور قوی نگهش داری؟؟؟ من که فکر نمیکنم . اول خودت تجربه کسب کن . هنوز راه زیـــــــــاد داری
بیشتر از 17 سرور چی میخوایین
♥ ♥ ♥
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه [/div][/quote]
بستگی به خودت داره گلم . ایا تجربه لازم رو داری که یه اکانت قوی رو بخری و همینجور قوی نگهش داری؟؟؟ من که فکر نمیکنم . اول خودت تجربه کسب کن . هنوز راه زیـــــــــاد داری[/div][/quote]
بیشتر از 17 سرور چی میخوایین
پول مفت داری چرا که نه
واسا اخر سرور بخر
چرا اخر؟
هیچی دیگه کلا یه سره می کنی کارو
یه اکانتی هم بگیر که بشه کتیبه زد نیرو هاشم اوکی باشه خلاصه یه چیزی بزنی دیگه
تجربه داری ؟
این مطلب در 1393/02/12 22:53:06 نوشته شده است و در 1393/02/12 22:54:28 ویرایش شده است .
[quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه [/div][/quote]
پول مفت داری چرا که نه
چرا اخر؟[/div][/quote]
یه اکانتی هم بگیر که بشه کتیبه زد نیرو هاشم اوکی باشه خلاصه یه چیزی بزنی دیگه
تجربه داری ؟
پول مفت داری چرا که نه
واسا اخر سرور بخر
چرا اخر؟
تجربه داری ؟
نخری تر بزنی
نه حاجی فقط بگواگه بخرم بهتره یا خودم بازی کنم
♥ ♥ ♥
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه [/div][/quote]
پول مفت داری چرا که نه
چرا اخر؟[/div][/quote]
تجربه داری ؟
نخری تر بزنی[/div][/quote]
پول مفت داری چرا که نه
واسا اخر سرور بخر
چرا اخر؟
تجربه داری ؟
نخری تر بزنی
[quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه [/div][/quote]
پول مفت داری چرا که نه
چرا اخر؟[/div][/quote]
تجربه داری ؟
نه حاجی فقط بگواگه بخرم بهتره یا خودم بازی کنم [/div][/quote]
اکانت خوب پیدا کردی چرا که نه حتما بخر
پول مفت داری چرا که نه
واسا اخر سرور بخر
چرا اخر؟
تجربه داری ؟
نخری تر بزنی
اکانت خوب پیدا کردی چرا که نه حتما بخر
ولی اکانت نفر اولو نمیشه خرید هیچ کدوم تو هیچ سرور نمیفروشن نامردا برای کتیبه اماده شدن
♥ ♥ ♥
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]سلام دوستان خواستم بدونم اگه اول سرور به جای ایکه یه اکانت بسازم بعد خودم براش خرج کنم و زحمت بکشم تا اول بشه بهتر نیست به اکانت خوب بخرم که جزء 10 نفر اول باشه [/div][/quote]
پول مفت داری چرا که نه
چرا اخر؟[/div][/quote]
تجربه داری ؟
نه حاجی فقط بگواگه بخرم بهتره یا خودم بازی کنم [/div][/quote]
اکانت خوب پیدا کردی چرا که نه حتما بخر[/div][/quote]
ولی اکانت نفر اولو نمیشه خرید هیچ کدوم تو هیچ سرور نمیفروشن نامردا برای کتیبه اماده شدن
سلام
بزار یه توضیح کامل بهت بگم
اکانتی که خودت بسازی ، همسایه ها رو از اول بشناسی ، ابادی ها ، وضعیت گندم ، اردوگاه ها ، نحوه شهر سازی ، کدوم دفاعی و کدوم هجومی و .... اون اکانت قطعا بهتر هست تا یهو اخر سرور اکانت بخری ، اونکار واسه پشتیبانی از اکانت اصلی خودت خوبه یا برای زدن اینو اون و یا جلو زن شدن برای کتیبه
اکانت های عالی هم تا اخر سرور معمولا حداقل ۷۰۰ - ۶۰۰ تومن ( حداقل ) خرج میکنن و معمولا هم نمیفروشن
به پاپ بازی نگاه نکن ، ممکنه یارو رتبه پاپ ۵ سرور باشه ولی اکانتش ۲۰۰ تومن هم ارزش نداشته باشه ، به عینه دیدم
موفق باشی
lord mg the great
سلام
بزار یه توضیح کامل بهت بگم
اکانتی که خودت بسازی ، همسایه ها رو از اول بشناسی ، ابادی ها ، وضعیت گندم ، اردوگاه ها ، نحوه شهر سازی ، کدوم دفاعی و کدوم هجومی و .... اون اکانت قطعا بهتر هست تا یهو اخر سرور اکانت بخری ، اونکار واسه پشتیبانی از اکانت اصلی خودت خوبه یا برای زدن اینو اون و یا جلو زن شدن برای کتیبه
اکانت های عالی هم تا اخر سرور معمولا حداقل ۷۰۰ - ۶۰۰ تومن ( حداقل ) خرج میکنن و معمولا هم نمیفروشن
به پاپ بازی نگاه نکن ، ممکنه یارو رتبه پاپ ۵ سرور باشه ولی اکانتش ۲۰۰ تومن هم ارزش نداشته باشه ، به عینه دیدم
موفق باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.