چگونه یک ابادی را تسخیر کنم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
ابادی 1391/10/23 21:06:04
چگونه یک ابادی را تسخیر کنم
|
|
1391/10/23 21:07:01
بابا چند بار بگم انجمن جایه این گونه سعوال ها نیست لطفا بورو تو راهنما
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1391/10/24 01:06:54
شرایط لازم برای تسخیر یک شهر:
1- یک قهرمان برای فرماندهی لشکریان و سه مشاور به عنوان نماینده پادشاه جهت نگهداری قصر، شهردار جدید شهر و خزانه دار جدید نیاز دارید. 2- شهر مورد نظر، پایتخت بازیکن قربانی و یا تنها شهر وی نباشد. 3- در شهر مقصد قصر وجود نداشته باشد. اگر در آن شهر قصر وجود داشته باشد، باید قصر توسط منجنیق تخریب شود. 4-در شهر قربانی نباید هیچ نیروی نظامی وجود داشته باشد. قبل از تسخیر باید با یک لشکرکشی از نوع حمله همه نیروهای نظامی را از بین ببرید و یا در همان لشکرکشی از نوع محاصره آنقدر نیروی نظامی با خود ببرید که بتوانید کاملا شهر را پاکسازی نمایید. 5- لشکرکشی که به قصد تسخیر می خواهید به شهر مورد نظرتان ارسال نمایید، باید از نوع محاصره باشد. 6-از شهری که می خواهید حمله محاصره را ارسال کنید باید قصر آن به سطح 20 رسیده باشد و در ضمن امکان اضافه کردن یک شهر جدید وجود داشته باشد. در سطح 10 قصر می توانید یک شهر جدید بنا نمایید، اما در سطح 20 می توانید یک شهر دیگر بنا کنید و یا شهر یکی دیگر از بازیکنان را تسخیر نمایید. بنابراین اگر توسط قصر خود دو شهر بنا کرده باشید، دیگر امکان تسخیر شهری را توسط آن قصر ندارید. با رسیدن لشکر مهاجم به مقصد : 1- مهاجم با حمله به لشکریان جنگ را آغاز می کند و اگر پیروز شدند و هیچ نیروی نظامی در شهر باقی نماند، آن شهر را محاصره می کنند. 2- در مدت محاصره مدافع نمی تواند در شهر محاصره شده هیچ نیروی نظامی بسازد. اگر از قبل نیروی در صف ساخت باشد، روند ساخت متوقف می شود و اگر شهر کاملا تسخیر شود، نیروهای موجود در صف ساخت از بازی حذف می شوند و صف خالی می شود. 3- در مدت محاصره منابع بازیکن به انبارهایش واریز نمی شوند. 4- در مدت محاصره لشکر مهاجم گندم مصرفی خود را از دو منبع تامین می کنند. ابتدا از گندم تولیدی شهر محاصره شده و اگر میزان مصرف گندم بیشتر بود ، مابقی از شهر خودشان استفاده می شود. 5- در مدت محاصره، به شهر محاصره شده لشکرکشی از نوع " نبرد" را می توان اعمال کرد و سایر انواع لشکرکشی برای شهری که در حال محاصره است، امکان پذیرنمی باشد. 6- در مدت محاصره، بازار شهر محاصره شده غیر فعال می شود، زیرا بازارگانان نمی توانند از شهر خارج شوند. یه روز خوب میاد !
در انتظار نامه دوستان قدیم ! آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد ! |
|
1391/10/24 01:54:44
این تسخیر شهره
برای ابادی باید نیروی اادی رو از بین ببری و یک قهرمان تو این جنگ زنده بمونه تا جالا ابادی تسخیر نکردم ولی گفتن 1000 نیرو لازم داره امضا ندارم
|
|
1391/10/24 01:59:26
سلام دوست عزیز !
تسخیر آبادی ها: برای تسخیر یک آبادی باید با یک لشکر همراه با قهرمان به یک آبادی به صورت نبرد حمله کنید و تمام نیروهای گینگیز ساکن آن آبادی را از بین ببرید. البته دقت نمایید که شما آبادی هایی را می توانید تسخیر نمایید که فاصله آنها تا شهر شما کمتر از 3 خانه باشد( یعنی در یک مربع 7*7 به مرکزیت شهر شما)، اما ماجراجویی توسط قهرمان جهت بدست آوردن برخی گنجینه های مخفی تا شعاع 15 خانه در اطراف شهر شما امکان پذیر می باشد. البته تنها در برخی از سرورها خاص در آبادی ها گنجینه های مخفی قرار دارند. یه روز خوب میاد !
در انتظار نامه دوستان قدیم ! آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد ! |
|
1391/10/24 14:31:15
شما راهنمای سخنگو هستید؟ خوشوقتم hiiiiis jangjo khabide |
|
1391/10/24 14:32:14
داداش تو این جور تا پیک ها پست ندید تا بخوابه بخدا راهنما هست
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1391/10/24 17:32:35
بعضی وقتا کمتره.بعضی ابادی ها رو که جاسوسی کرده بودم ازشون کلا 300 تا میشد inera@att.net |
|
1391/10/24 18:47:02
حرفت درست اما من با 2000 به یکی حمله کردم نشد همه فنا شدن من هیچ وقت نمی بازم ؛
چون برد برام ارزشی نداره... |
منوی کاربری
|
||