شما می توانید شهرهای سایر بازیکنان را تسخیر نمایید و آنها را به کشور خود اضافه نمایید. البته تسخیر شهرهای سایرین دارای شرایطی است که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.
یه روز خوب میاد !
در انتظار نامه دوستان قدیم !
آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد !
شما می توانید شهرهای سایر بازیکنان را تسخیر نمایید و آنها را به کشور خود اضافه نمایید. البته تسخیر شهرهای سایرین دارای شرایطی است که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.
تو سرور10 هنوز آزاد نشده ولی فکر کنم اول باید قصرت برسه به 20 ....بعدش مشاور بسازی .....بعد بری شهر دوم مردم رو اونم در صورتی که خودت شهر سومت رو نساخته باشی تصرف کنی !!!!! چی گفتم!!!!!
کلا کار سختیه
به امو ها ظلم میشه
تو سرور10 هنوز آزاد نشده ولی فکر کنم اول باید قصرت برسه به 20 ....بعدش مشاور بسازی .....بعد بری شهر دوم مردم رو اونم در صورتی که خودت شهر سومت رو نساخته باشی تصرف کنی !!!!! چی گفتم!!!!!:lol::lol:
کلا کار سختیه :)
و باید شهر طرف رو خالی از نیرو بکنی شهر اصلیش رو هم نمیتونی تسخیر کنی
داداش فعال نسیت که.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sarzamin761[/b][/div][div]سلام دوست عزیز !
به میزان لازم تمدن
به میزان لازم مشاور
و باید شهر طرف رو خالی از نیرو بکنی شهر اصلیش رو هم نمیتونی تسخیر کنی[/div][/quote]
داداش فعال نسیت که.
شدن یا نشدن مهم نیست سوال پرسیده که میشه یا نمیشه من روش شدنشو گفتم اینکه فعال نشده یه بحث جداگونه ای هستش که موقع اومدن گنیکزها فعال میشه فکر کنم
یه روز خوب میاد !
در انتظار نامه دوستان قدیم !
آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد !
سلام دوست عزیز !
شدن یا نشدن مهم نیست سوال پرسیده که میشه یا نمیشه من روش شدنشو گفتم اینکه فعال نشده یه بحث جداگونه ای هستش که موقع اومدن گنیکزها فعال میشه فکر کنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.