داداش با یک گل بهار نمیشه این قضیه افزاریش لشکرکشی ها این همه تایبیک اینا زدن اما فایده ای نهداشته فکر کنم وسطای سرور14 بود .
جان کلام این که فایده نداره
وخته رفتنه
داداش با یک گل بهار نمیشه این قضیه افزاریش لشکرکشی ها این همه تایبیک اینا زدن اما فایده ای نهداشته فکر کنم وسطای سرور14 بود .
جان کلام این که
[b]فایده نداره [/b]
بچه ها به نظ شما بهتر نیستش حمله رو از 100بیشتر کنن
مثلا 5سکه بدیم بشه150یا200بهتر نیستش
نظر شما چیه؟
این کارو بکنن موجه تاپیکای شکایته که از طرف بازیکنا میاد
چرا دکون باز کردید-اینا فقط دنبال پولن-که چی بشه از اولم نقشتون این بود که 1000 تا رو بکنید 100 تا که پول در بیارید-همه چی شده با سکه و .....
[quote][div][b]rasool616[/b][/div][div]بچه ها به نظ شما بهتر نیستش حمله رو از 100بیشتر کنن
مثلا 5سکه بدیم بشه150یا200بهتر نیستش
نظر شما چیه؟[/div][/quote]
این کارو بکنن موجه تاپیکای شکایته که از طرف بازیکنا میاد
چرا دکون باز کردید-اینا فقط دنبال پولن-که چی بشه از اولم نقشتون این بود که 1000 تا رو بکنید 100 تا که پول در بیارید-همه چی شده با سکه و .....
حالا نمیشه بدون سکه بشه 200 تا؟ دوستان راس میگن وقتتونو تلف نکنید مثلا من بیشتر از 20 تا تیکت به پشتیبانی زدم که لیست غارت رو بشه با یک کلیک انجام داد اما یه جواب درست حسابی ندادن بهم هی مینویسه پیشنهاد شما ارجاع داده شد
اینا مثلا شب خواب میبینن که جوایز رو اینطوری پخش کنن بعد صبح که بیدار میشن همونو عملی میکننمیدونی که چی میگم؟
هرکاری دلشون بخواد میکنن.اون قانون هایی که ما بگیم رو نمیذارن.کلا عشقی قانون میذارن واسه همین خوشم میاد ازشون
این مطلب در 1393/02/03 23:32:45 نوشته شده است و در 1393/02/03 23:34:50 ویرایش شده است .
حالا نمیشه بدون سکه بشه 200 تا؟
[b]دوستان راس میگن وقتتونو تلف نکنید [b]مثلا[/b] من بیشتر از 20 تا تیکت به پشتیبانی زدم که لیست غارت رو بشه با یک کلیک انجام داد اما یه جواب درست حسابی ندادن بهم هی مینویسه پیشنهاد شما ارجاع داده شد:lol:
اینا مثلا شب خواب میبینن که جوایز رو اینطوری پخش کنن بعد صبح که بیدار میشن همونو عملی میکنن:lol:میدونی که چی میگم؟:lol:[/b]
هرکاری دلشون بخواد میکنن.اون قانون هایی که ما بگیم رو نمیذارن.کلا عشقی قانون میذارن واسه همین خوشم میاد ازشون:mrgreen:
100 تا خیلیم زیاده مگه فارمهاتون تو چه وضعی هستن همشون 9 جمعیتن ! خب معلومه که نه !
عزیز دل برادر برا هر شهرت دو سه تا مولتی بزن حالشو ببر هم میری تاپ هم میری پاپ هم میری دیسکو عه نه ببخشید !
طــرف با 9 تا جمعیت تمدید حمایت زده آدم به کی بگه خب
100 تا خیلیم زیاده مگه فارمهاتون تو چه وضعی هستن همشون 9 جمعیتن ! خب معلومه که نه !
عزیز دل برادر برا هر شهرت دو سه تا مولتی بزن حالشو ببر هم میری تاپ هم میری پاپ هم میری دیسکو عه نه ببخشید !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.