فقط سکه مهم نیست. تجربه مهم تره. حالا یه سری نکات رو میشه بقیه بگن ولی اصل تجربه رو خودت باید به دست بیاری
واسه همین سرورای اولت زیادی پول خرج سکه نکن.
فقط سکه مهم نیست. تجربه مهم تره. حالا یه سری نکات رو میشه بقیه بگن ولی اصل تجربه رو خودت باید به دست بیاری
واقعاراست میگه
این مطلب در 1393/01/23 19:30:57 نوشته شده است و در 1393/02/02 16:45:06 ویرایش شده است .
[quote][div][b]flower_2a2[/b][/div][div]فقط سکه مهم نیست. تجربه مهم تره. حالا یه سری نکات رو میشه بقیه بگن ولی اصل تجربه رو خودت باید به دست بیاری
[/div][/quote]
واقعاراست میگه
قبول دارم اگه پول باشه خیلی کارا میتوان کرد اما یکی بازی بلده با 2000 تا سکه رتبه وسربازای خوبی هم داره اما یکی هست که بازی سرش نمیشه و با 10000 تا سکه هم از اون خیلی عقبه راستی وقت گذاشتن خیلی مهمه اگه تجربه باشه اما وقت نباشه بدرد نمیخوره که
اگر کسی اهل جنوب پیغام بده
قبول دارم اگه پول باشه خیلی کارا میتوان کرد اما یکی بازی بلده با 2000 تا سکه رتبه وسربازای خوبی هم داره اما یکی هست که بازی سرش نمیشه و با 10000 تا سکه هم از اون خیلی عقبه راستی وقت گذاشتن خیلی مهمه اگه تجربه باشه اما وقت نباشه بدرد نمیخوره که:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
واقعاراست میگه
کاملا درست گفته دوستمون
ده هزار تا سکه داشته باشی تجربه کافی نداشته باشی به هیچ جا نمیرسی
پیر شدیم ولی بزرگ نـــه
[quote][div][b]13471381[/b][/div][div][quote][div][b]flower_2a2[/b][/div][div]فقط سکه مهم نیست. تجربه مهم تره. حالا یه سری نکات رو میشه بقیه بگن ولی اصل تجربه رو خودت باید به دست بیاری
[/div][/quote]
واقعاراست میگه[/div][/quote]
کاملا درست گفته دوستمون
ده هزار تا سکه داشته باشی تجربه کافی نداشته باشی به هیچ جا نمیرسی
قبول دارم اگه پول باشه خیلی کارا میتوان کرد اما یکی بازی بلده با 2000 تا سکه رتبه وسربازای خوبی هم داره اما یکی هست که بازی سرش نمیشه و با 10000 تا سکه هم از اون خیلی عقبه راستی وقت گذاشتن خیلی مهمه اگه تجربه باشه اما وقت نباشه بدرد نمیخوره که
جای تجربه و یه راهنمای خوب رو هیچی نمیگیره.
ولی جای وقت رو میشه با سکه ی اضافی و یه سری کارای دیگه پر کرد.
این مطلب در 1393/02/12 01:29:42 نوشته شده است و در 1393/02/12 01:30:26 ویرایش شده است .
...
[quote][div][b]dnhgi[/b][/div][div]قبول دارم اگه پول باشه خیلی کارا میتوان کرد اما یکی بازی بلده با 2000 تا سکه رتبه وسربازای خوبی هم داره اما یکی هست که بازی سرش نمیشه و با 10000 تا سکه هم از اون خیلی عقبه راستی وقت گذاشتن خیلی مهمه اگه تجربه باشه اما وقت نباشه بدرد نمیخوره که:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
جای تجربه و یه راهنمای خوب رو هیچی نمیگیره.
ولی جای وقت رو میشه با سکه ی اضافی و یه سری کارای دیگه پر کرد.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.