من یه تـراوین بردم جایزش 100 هزار تومن بود
نفر دوم هم 50 هزار تومن
نفر دوم نداشتیم فقط من بودم
حالا به نظرتون با این 100 تومن چیکار کنم ؟
...
سایت بازی
travianj.ir
خواستین سرور بعد در خدمتیم
این مطلب در 1393/01/21 21:25:22 نوشته شده است و در 1393/01/21 21:31:11 ویرایش شده است .
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
من یه تـراوین بردم جایزش 100 هزار تومن بود
نفر دوم هم 50 هزار تومن
نفر دوم نداشتیم فقط من بودم
حالا به نظرتون با این 100 تومن چیکار کنم ؟
...
سایت بازی
travianj.ir
خواستین سرور بعد در خدمتیم
من یه تـراوین بردم جایزش 100 هزار تومن بود نفر دوم هم 50 هزار تومن نفر دوم نداشتیم فقط من بودم حالا به نظرتون با این 100 تومن چیکار کنم ؟
اسپانسر من شو
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]من یه تـراوین بردم جایزش 100 هزار تومن بود نفر دوم هم 50 هزار تومن نفر دوم نداشتیم فقط من بودم حالا به نظرتون با این 100 تومن چیکار کنم ؟[/div][/quote]
اسپانسر من شو
من یه تـراوین بردم جایزش 100 هزار تومن بود نفر دوم هم 50 هزار تومن نفر دوم نداشتیم فقط من بودم حالا به نظرتون با این 100 تومن چیکار کنم ؟
اسپانسر من شو
اگه جمعیتت تو سرور 25 از 10000 بیشتره
باشه
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]من یه تـراوین بردم جایزش 100 هزار تومن بود نفر دوم هم 50 هزار تومن نفر دوم نداشتیم فقط من بودم حالا به نظرتون با این 100 تومن چیکار کنم ؟[/div][/quote]
اسپانسر من شو [/div][/quote]
:| اگه جمعیتت تو سرور 25 از 10000 بیشتره
باشه
اسپانسر من شو
اگه جمعیتت تو سرور 25 از 10000 بیشتره باشه
نفر اول به 1000 نرسیده
موسس اتحاد 1 هستم
رتبه 35
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]من یه تـراوین بردم جایزش 100 هزار تومن بود نفر دوم هم 50 هزار تومن نفر دوم نداشتیم فقط من بودم حالا به نظرتون با این 100 تومن چیکار کنم ؟[/div][/quote] اسپانسر من شو [/div][/quote] :| اگه جمعیتت تو سرور 25 از 10000 بیشتره باشه[/div][/quote]
نفر اول به 1000 نرسیده
موسس اتحاد 1 هستم
رتبه 35
اسپانسر من شو
اگه جمعیتت تو سرور 25 از 10000 بیشتره باشه
نفر اول به 1000 نرسیده
موسس اتحاد 1 هستم
رتبه 35
پس من نمیام
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]من یه تـراوین بردم جایزش 100 هزار تومن بود نفر دوم هم 50 هزار تومن نفر دوم نداشتیم فقط من بودم حالا به نظرتون با این 100 تومن چیکار کنم ؟[/div][/quote] اسپانسر من شو [/div][/quote] :| اگه جمعیتت تو سرور 25 از 10000 بیشتره باشه[/div][/quote]
نفر اول به 1000 نرسیده
موسس اتحاد 1 هستم
رتبه 35 [/div][/quote]
:mrgreen: پس من نمیام
من به شدت به اسپانسر نیاز دارم سرور 24.
تو یک نفر اول شدی؟سرورش رو بگو ما هم بیایم.
تو پست اول نوشتم
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من به شدت به اسپانسر نیاز دارم سرور 24.
تو یک نفر اول شدی؟سرورش رو بگو ما هم بیایم.[/div][/quote]
تو پست اول نوشتم
من به شدت به اسپانسر نیاز دارم سرور 24. رتبه ی 39 تو یک نفر اول شدی؟سرورش رو بگو ما هم بیایم.
جان ؟؟
با من بودی؟
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من به شدت به اسپانسر نیاز دارم سرور 24. رتبه ی 39 تو یک نفر اول شدی؟سرورش رو بگو ما هم بیایم.[/div][/quote]
جان ؟؟
با من بودی؟
من به شدت به اسپانسر نیاز دارم سرور 24. رتبه ی 39 تو یک نفر اول شدی؟سرورش رو بگو ما هم بیایم.
جان ؟؟
با من بودی؟
نه با من بود سرور تـراوینو خواست
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من به شدت به اسپانسر نیاز دارم سرور 24. رتبه ی 39 تو یک نفر اول شدی؟سرورش رو بگو ما هم بیایم.[/div][/quote]
جان ؟؟
با من بودی؟ [/div][/quote]
نه با من بود سرور تـراوینو خواست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.