مراحلش اینه که شما اول حساب اکانت مرکزیتون رو شارژ پولی میکنید.
بعد به فروشنده میگید پیشنهاد بفرسته و تو قسمت انتقال اکانت شما پیشنهاد اون شخصو میبینید و تایید میکنید و پول از حسابتون کم.میشه.
بعد هم ایمیلش میشه ایمیل شما و هم پسوردش.کسی هم نمیتونه غیر از شما واردش بشه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
بعد به فروشنده میگید پیشنهاد بفرسته و تو قسمت انتقال اکانت شما پیشنهاد اون شخصو میبینید و تایید میکنید و پول از حسابتون کم.میشه.
اخه مشکل اینجاس که من قراره به طرف شارژ بفرستم اون وقت قضیه چجوری میشه ؟
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]مراحلش اینه که شما اول حساب اکانت مرکزیتون رو شارژ پولی میکنید.
[/div][/quote]
اخه مشکل اینجاس که من قراره به طرف شارژ بفرستم اون وقت قضیه چجوری میشه ؟ :)
مراحل فروششو توی تاپیک بازار فروش اکانت پست اول گذاشتم.
اگه حساب بانکی رو وارد نکرده باشیم و پیشنهاد بدیم و طرف قبول کنه پولی که باید پرداخت کنه کجا میره؟
inera@att.net
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]مراحل فروششو توی تاپیک بازار فروش اکانت پست اول گذاشتم.[/div][/quote]
اگه حساب بانکی رو وارد نکرده باشیم و پیشنهاد بدیم و طرف قبول کنه پولی که باید پرداخت کنه کجا میره؟:roll:
اگه طرف قابل اعتماد باشه بعد اینکه اکتنت رو تحویل گرفتم میرم از اکانت مرکزی ایمیل جدید میدم همه چی حل میشه ؟
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]مراحل فروششو توی تاپیک بازار فروش اکانت پست اول گذاشتم.[/div][/quote]
اگه طرف قابل اعتماد باشه بعد اینکه اکتنت رو تحویل گرفتم میرم از اکانت مرکزی ایمیل جدید میدم همه چی حل میشه ؟
اگه حساب بانکی رو وارد نکرده باشیم و پیشنهاد بدیم و طرف قبول کنه پولی که باید پرداخت کنه کجا میره؟
پول میاد تو حساب مرکزیت و میتونی به پشتیبانی بگی انتقال بده به حساب بانکیت
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]مراحل فروششو توی تاپیک بازار فروش اکانت پست اول گذاشتم.[/div][/quote]
اگه حساب بانکی رو وارد نکرده باشیم و پیشنهاد بدیم و طرف قبول کنه پولی که باید پرداخت کنه کجا میره؟:roll:[/div][/quote]
پول میاد تو حساب مرکزیت و میتونی به پشتیبانی بگی انتقال بده به حساب بانکیت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.