flower_2a2
alfa_force
از مسئولین سرور 25 تقاضا دارم در خصوص حذف آی پی های مشابه که خبر از وجود یک نفر با چند اکانت را میدهد اقدام نمایند و یا راه حلی مناسب اتخاذ فرمایند
اونوقت تکلیف کسایی که مثلا دو نفرن و از یک * استفاده میکنن چی میشه؟
و چطوری کسایی که مولتی هستن ولی با هر بار قطع و وصل کردن اینترنت ای پیشون تغییر میکنه رو پیدا کنن؟؟
منم یه بار دو تا اکانت رو که مطمئن بودم مولتی هستن به پشتیبانی گفتم ولی نبستنش. لابد نمیتونن به این راحتی مولتی بودنشو ثابت کنن
خب اونایی که این کاره هستن تو سرور بلدند چیکار کنند
شایدم خودشون برای بازار گرمی این غائله را براه انداختند
ولی سایتها از طرق مختلف این کار را میکنند مثل اختصاص کد فعال سازی فقط به یک تلفن همراه و یک ایمیل
پس چطوری سایتها * میشن یا مخابرات و یا سایر مراجع افراد متخلف را شناسایی و دستگیر مینمایند؟!!!
پس راه زیاده ولی خود صاحبان سرور نمیخواهند چون بازارشون کساد میشه
[quote][div][b]flower_2a2[/b][/div][div][quote][div][b]alfa_force[/b][/div][div]از مسئولین سرور 25 تقاضا دارم در خصوص حذف آی پی های مشابه که خبر از وجود یک نفر با چند اکانت را میدهد اقدام نمایند و یا راه حلی مناسب اتخاذ فرمایند[/div][/quote]
اونوقت تکلیف کسایی که مثلا دو نفرن و از یک سیستم استفاده میکنن چی میشه؟
و چطوری کسایی که مولتی هستن ولی با هر بار قطع و وصل کردن اینترنت ای پیشون تغییر میکنه رو پیدا کنن؟؟
منم یه بار دو تا اکانت رو که مطمئن بودم مولتی هستن به پشتیبانی گفتم ولی نبستنش. لابد نمیتونن به این راحتی مولتی بودنشو ثابت کنن[/div][/quote]
خب اونایی که این کاره هستن تو سرور بلدند چیکار کنند
شایدم خودشون برای بازار گرمی این غائله را براه انداختند
ولی سایتها از طرق مختلف این کار را میکنند مثل اختصاص کد فعال سازی فقط به یک تلفن همراه و یک ایمیل
پس چطوری سایتها هک میشن یا مخابرات و یا سایر مراجع افراد متخلف را شناسایی و دستگیر مینمایند؟!!!
پس راه زیاده ولی خود صاحبان سرور نمیخواهند چون بازارشون کساد میشه