سلام دوستان یکی از دوستان بم گفت قانونی مبنی بر اینکه اگه مثلا من به اکانت یکی دیگه دسترسی داشته باشم(رمز)و او به اکانت من دسترسی داشته باشد نمیشه جانشین کرد
این مطلب در 1393/01/16 23:12:21 نوشته شده است و در 1393/01/17 00:47:13 ویرایش شده است .
سلام دوستان یکی از دوستان بم گفت قانونی مبنی بر اینکه اگه مثلا من به اکانت یکی دیگه دسترسی داشته باشم(رمز)و او به اکانت من دسترسی داشته باشد نمیشه جانشین کرد
:lol::lol:
http://upload7.ir/imgs/2014-04/87522198128990287513.png
جالب است صمیمی ترین دوستانم نمی توانند شهرم را ببینند و جانشینشون کنم
من الان 2 تا از دوستام رمز من را دارند و نمیشه جانشین کرد بازم قانون مزخرف
این مطلب در 1393/01/17 00:20:11 نوشته شده است و در 1393/01/17 00:36:30 ویرایش شده است .
عجب
جالب است صمیمی ترین دوستانم نمی توانند شهرم را ببینند و جانشینشون کنم:lol:
من الان 2 تا از دوستام رمز من را دارند و نمیشه جانشین کرد :evil: بازم قانون مزخرف
چقدر اینا به فکر اذیت کردن مولتی پلیرها هستن !!
عوض اینکه بیان قابلیت جدیدی بذارن !!
ما الان قول نرم افزار آندروید بازیو تو انجمن قبلی گرفتیم هنوز کاری نکردن !!
اما هر روز دارن مارو بدبخت تر میکنن !!
بابا من مولتیامو دوس دارم میخوام جانشینشون کنم !!
ای خدا ...
kingg222
مثه هر قانونی راه فرار داره دگ
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
چقدر اینا به فکر اذیت کردن مولتی پلیرها هستن !!
عوض اینکه بیان قابلیت جدیدی بذارن !!
ما الان قول نرم افزار آندروید بازیو تو انجمن قبلی گرفتیم هنوز کاری نکردن !!
اما هر روز دارن مارو بدبخت تر میکنن !!
بابا من مولتیامو دوس دارم میخوام جانشینشون کنم !!
ای خدا ... [quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]سلام دوستان یکی از دوستان بم گفت قانونی مبنی بر اینکه اگه مثلا من به اکانت یکی دیگه دسترسی داشته باشم(رمز)و او به اکانت من دسترسی داشته باشد نمیشه جانشین کرد
:lol::lol:
مثه هر قانونی راه فرار داره دگ[/div][/quote]
من گفتم مربوط به رمزه
اگه شما کلا وارد اکانت یکی دگ شی دگ نمیتونی جانشین اکانت خودت بکنی
اندرستود
پس او داخل پرانتز رمز تو پاک کن. یه نگاهی به نوشته هات بنداز بعد بگو من نگفتم
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]من گفتم مربوط به رمزه:|
اگه شما کلا وارد اکانت یکی دگ شی دگ نمیتونی جانشین اکانت خودت بکنی
اندرستود[/div][/quote]
پس او داخل پرانتز رمز تو پاک کن. یه نگاهی به نوشته هات بنداز بعد بگو من نگفتم;)
اصولا شما چطوری به یه اکانت دگ دسترسی پیدا میکنید
حتما شما جادو جنبل میکنی وارد میشی نه رمزو اینا نمیخواد
راه زیاد کار به جادو جنبل نمیکشه
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]اصولا شما چطوری به یه اکانت دگ دسترسی پیدا میکنید:|
حتما شما جادو جنبل میکنی وارد میشی نه:| رمزو اینا نمیخواد
[/div][/quote]
راه زیاد کار به جادو جنبل نمیکشه;)
یعنی روز به روز قانون های آشغال تر منی که مولتی ندارم میخوام رفیقم موقع هایی که نیستم جا نشینم شه باید برم بمیرم دیگه؟
من 4 تا سرور با این قانو زباله سازی گنجینه ها بازی کردم هنوز یه ده تایی نتونستم بزنم
بابا جمش کنید با این مسخره بازی هاتون
Ƙєηѕнι
یعنی روز به روز قانون های آشغال تر منی که مولتی ندارم میخوام رفیقم موقع هایی که نیستم جا نشینم شه باید برم بمیرم دیگه؟:evil:
من 4 تا سرور با این قانو زباله سازی گنجینه ها بازی کردم هنوز یه ده تایی نتونستم بزنم
بابا جمش کنید با این مسخره بازی هاتون :evil::x
درسته ضد مولتیه،اما کارو یه ذره واسه اوناییم که مولتی نیستنو گروهی. بازی میکنن سخت کرده
البته یه مزیت دیگه ام داره،اونم اینکه از تعداد اون افرادی که میان میگن منو * کردن کم میشه
درسته ضد مولتیه،اما کارو یه ذره واسه اوناییم که مولتی نیستنو گروهی. بازی میکنن سخت کرده
البته یه مزیت دیگه ام داره،اونم اینکه از تعداد اون افرادی که میان میگن منو هک کردن کم میشه;)
نه فکر نکنم اگه وارد بازی شدی و آی پی ها یکی بود اون موقع نمیشه جانشین کرد کلا به اک مرکزی ربط نداره البته فکر کنم !! :-!
bi masraf
وارد اکانت مرکزی کسی بشیم دیگه نمیتونیم جانشینش بشیم
منظورش اینه دیگه ؟
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
نه فکر نکنم اگه وارد بازی شدی و آی پی ها یکی بود اون موقع نمیشه جانشین کرد کلا به اک مرکزی ربط نداره البته فکر کنم !! :-!
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]وارد اکانت مرکزی کسی بشیم دیگه نمیتونیم جانشینش بشیم
منظورش اینه دیگه ؟[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.