سرباز خونه ی ما هم قسمت مرام و معرفت داره میدیم آکادمی اول تحقیق کنه البته میگه همچنین چیزی پیدا نمیشهادامه بحثو نگیرین البته اگه این قابلیت باشه مثلا سربازها میرفتن خیانت میکردن بعد تو آکادمی معرفتشونو ارتقا میدادی باحال میشد یه برج هم میزاشتن وسط شهر چندتا رپر استخدام میکردیمقابل توجه Zsedcl بعد تمدن میرفت بالا میفرستادی شهرهای دیگه کنسرت برگزار کنن اصن بیخی گفتم ادامه بحثو نگیرین من همینطور ادامه میدمیکی بیاد منو بگیره
fяїέηđs
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]جمعیتشون زیاده همین جوری خرج میکنن.[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
نه دادا از مرام و معرفتشونه:|[/div][/quote]
سرباز خونه ی ما هم قسمت مرام و معرفت داره میدیم آکادمی اول تحقیق کنه البته میگه همچنین چیزی پیدا نمیشه:lol:ادامه بحثو نگیرین البته اگه این قابلیت باشه مثلا سربازها میرفتن خیانت میکردن :mrgreen:بعد تو آکادمی معرفتشونو ارتقا میدادی باحال میشد یه برج هم میزاشتن وسط شهر چندتا رپر استخدام میکردیم:oقابل توجه Zsedcl بعد تمدن میرفت بالا میفرستادی شهرهای دیگه کنسرت برگزار کنن اصن بیخی گفتم ادامه بحثو نگیرین من همینطور ادامه میدم:lol:یکی بیاد منو بگیره:mrgreen:
سرباز خونه ی ما هم قسمت مرام و معرفت داره میدیم آکادمی اول تحقیق کنه البته میگه همچنین چیزی پیدا نمیشهادامه بحثو نگیرین البته اگه این قابلیت باشه مثلا سربازها میرفتن خیانت میکردن بعد تو آکادمی معرفتشونو ارتقا میدادی باحال میشد یه برج هم میزاشتن وسط شهر چندتا رپر استخدام میکردیمقابل توجه Zsedcl بعد تمدن میرفت بالا میفرستادی شهرهای دیگه کنسرت برگزار کنن اصن بیخی گفتم ادامه بحثو نگیرین من همینطور ادامه میدمیکی بیاد منو بگیره
خیلی روحیه خوش خیالی داری اینو میدونستی؟؟
تخیلش زیاده
عجب
[quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]جمعیتشون زیاده همین جوری خرج میکنن.[/div][/quote]
سرباز خونه ی ما هم قسمت مرام و معرفت داره میدیم آکادمی اول تحقیق کنه البته میگه همچنین چیزی پیدا نمیشه:lol:ادامه بحثو نگیرین البته اگه این قابلیت باشه مثلا سربازها میرفتن خیانت میکردن :mrgreen:بعد تو آکادمی معرفتشونو ارتقا میدادی باحال میشد یه برج هم میزاشتن وسط شهر چندتا رپر استخدام میکردیم:oقابل توجه Zsedcl بعد تمدن میرفت بالا میفرستادی شهرهای دیگه کنسرت برگزار کنن اصن بیخی گفتم ادامه بحثو نگیرین من همینطور ادامه میدم:lol:یکی بیاد منو بگیره:mrgreen:[/div][/quote]
خیلی روحیه خوش خیالی داری اینو میدونستی؟؟:lol:[/div][/quote]
تخیلش زیاده:lol::D
خیلی روحیه خوش خیالی داری اینو میدونستی؟؟
آره با خیالات سر میکنیم اصلا باید اینطور باشیم تو این وضعیت زندگی
fяїέηđs
[quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]جمعیتشون زیاده همین جوری خرج میکنن.[/div][/quote]
سرباز خونه ی ما هم قسمت مرام و معرفت داره میدیم آکادمی اول تحقیق کنه البته میگه همچنین چیزی پیدا نمیشه:lol:ادامه بحثو نگیرین البته اگه این قابلیت باشه مثلا سربازها میرفتن خیانت میکردن :mrgreen:بعد تو آکادمی معرفتشونو ارتقا میدادی باحال میشد یه برج هم میزاشتن وسط شهر چندتا رپر استخدام میکردیم:oقابل توجه Zsedcl بعد تمدن میرفت بالا میفرستادی شهرهای دیگه کنسرت برگزار کنن اصن بیخی گفتم ادامه بحثو نگیرین من همینطور ادامه میدم:lol:یکی بیاد منو بگیره:mrgreen:[/div][/quote]
خیلی روحیه خوش خیالی داری اینو میدونستی؟؟:lol:[/div][/quote]
آره با خیالات سر میکنیم اصلا باید اینطور باشیم تو این وضعیت زندگی:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.