از اول بازی یه اردوگاهم نزدیک من نیفتاده این چه وضشه من خودم باچشمام دیدم که تو یه ناحیه دواردوگاه دقیقا کنار هم بودن
عزیزم افتادن اردوگاه ها در نقشه همش به صورت تصادفیه.و پشتیبانی با کسی پارتی نداره.
شما اگه شهراتونو پراکنده میزدید خیلی راحت گنجینه ها رو میگرفتید.
مشکل از بازی خودتونه.
موفق و پیروز باشید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سلطان دوم[/b][/div][div]از اول بازی یه اردوگاهم نزدیک من نیفتاده این چه وضشه من خودم باچشمام دیدم که تو یه ناحیه دواردوگاه دقیقا کنار هم بودن:?::x[/div][/quote]
عزیزم افتادن اردوگاه ها در نقشه همش به صورت تصادفیه.و پشتیبانی با کسی پارتی نداره.
شما اگه شهراتونو پراکنده میزدید خیلی راحت گنجینه ها رو میگرفتید.
مشکل از بازی خودتونه.
موفق و پیروز باشید :mrgreen:
نه کاملا شانسیه ، البته شانس ما کلا خیلی خرکی تشریف داره
یه کلید طلا افتاده بود کنارم دیروز سرور 22 ، ولی من دیروز کامل داشتم فیلم نیگا میکردم ، از اونور دانلود میشد از اینور نیگا میکردم
دیروز یه روزی بود اصلا کلا - - و +- زو گشتم 5 تا کلید طلا یحویی ازاد شده ولی خشبختانه قبلا یکی زدیم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]نه کاملا شانسیه ، البته شانس ما کلا خیلی خرکی تشریف داره :roll:
یه کلید طلا افتاده بود کنارم دیروز سرور 22 ، ولی من دیروز کامل داشتم فیلم نیگا میکردم ، از اونور دانلود میشد از اینور نیگا میکردم :mrgreen:[/div][/quote]
دیروز یه روزی بود اصلا کلا - - و +- زو گشتم 5 تا کلید طلا یحویی ازاد شده ولی خشبختانه قبلا یکی زدیم
از اول بازی یه اردوگاهم نزدیک من نیفتاده این چه وضشه من خودم باچشمام دیدم که تو یه ناحیه دواردوگاه دقیقا کنار هم بودن
خب شانس نداری عزیزم
هیراد قهرمان
[quote][div][b]سلطان دوم[/b][/div][div]از اول بازی یه اردوگاهم نزدیک من نیفتاده این چه وضشه من خودم باچشمام دیدم که تو یه ناحیه دواردوگاه دقیقا کنار هم بودن:?::x[/div][/quote]خب شانس نداری عزیزم:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.