lich king seer
mahdi521
من خیلی توی این زمینه اطلاعات ندارم.
ولی سرورهای بلند مدت چون نیروی بیشتری توش ساخته میشه میگن که کشاورز بردارید تا گندمتون بکشه.البت توی سرور های کوتاه مدت هم خیلی ها گندمشون کم میاد ولی خب سرور بلندمدت همر های بیشتری میسازن.
بقیه دوستان حرفه ای بیان اصلاح کنن حرف مارو
ممنون تا حد کمی کمک کرد
دوستان لطفا بیاین از تجربیاتتون در اختیارمون بذارین ماهم یکم بیایم بالا
منم بعضی جاها شنیدم که منجم برای بازیکنای تازه وارد خوبه.البته از هر تخصصی میشه به صورت حرفه ای استفاده کرد.
مثلا همر سازا سعی میکنن کشاورز و صنعتگر بردارن چون کشاورز برای گندمشونه و صنعتگر به تولید آهن کمک میکنه برای ساخت شمشیر زن و نیرو های هجومی.
سنگ هم نمی دونم برای چیه.فک کنم پاپ بازا برمیدارن
چون باز هم ما شنیدیم ساختمونا بیشتر سنگ میبرن تا بقیه چیزا
اساتید بیایید اصلاح کنید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lich king seer[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من خیلی توی این زمینه اطلاعات ندارم.
ولی سرورهای بلند مدت چون نیروی بیشتری توش ساخته میشه میگن که کشاورز بردارید تا گندمتون بکشه.البت توی سرور های کوتاه مدت هم خیلی ها گندمشون کم میاد ولی خب سرور بلندمدت همر های بیشتری میسازن.
بقیه دوستان حرفه ای بیان اصلاح کنن حرف مارو :roll:[/div][/quote]
ممنون تا حد کمی کمک کرد:mrgreen:
دوستان لطفا بیاین از تجربیاتتون در اختیارمون بذارین ماهم یکم بیایم بالا[/div][/quote]
منم بعضی جاها شنیدم که منجم برای بازیکنای تازه وارد خوبه.البته از هر تخصصی میشه به صورت حرفه ای استفاده کرد.
مثلا همر سازا سعی میکنن کشاورز و صنعتگر بردارن چون کشاورز برای گندمشونه و صنعتگر به تولید آهن کمک میکنه برای ساخت شمشیر زن و نیرو های هجومی.
سنگ هم نمی دونم برای چیه.فک کنم پاپ بازا برمیدارن:mrgreen:
چون باز هم ما شنیدیم ساختمونا بیشتر سنگ میبرن تا بقیه چیزا :roll:
اساتید بیایید اصلاح کنید :mrgreen: