با عرض سلام و تیریک سال نو سوالی دارم در خصوص لوگوی قهرمانان سرور 19 عکس تمام قهرمانان 20 سرور اول گذاشته شده بجز سرور 19 ممنون میشم اگه اطلاع رسانی کنید در خصوص لوگو تصاویر قهرمانان سرور نوزده قبلا از بذل توجه شما کمال تشکر را دارم
با عرض سلام و تیریک سال نو سوالی دارم در خصوص لوگوی قهرمانان سرور 19 عکس تمام قهرمانان 20 سرور اول گذاشته شده بجز سرور 19 ممنون میشم اگه اطلاع رسانی کنید در خصوص لوگو تصاویر قهرمانان سرور نوزده قبلا از بذل توجه شما کمال تشکر را دارم
با عرض سلام و خسته نباشید . من با شما موافقم . لگو قهرمانان سرور های بیشتر سرور هایی که تمام شده اما لگو قهرمانان سرور 19 هنوز زده نشده .
آقای انجیدنی لطفا پاسخ گو باشید
این مطلب در 1393/01/03 14:17:50 نوشته شده است و در 1393/01/03 14:20:34 ویرایش شده است .
[quote][div][b]SOLTAN_OMID_KHAN[/b][/div][div]با عرض سلام و خسته نباشید . من با شما موافقم . لگو قهرمانان سرور های بیشتر سرور هایی که تمام شده اما لگو قهرمانان سرور 19 هنوز زده نشده .
آقای انجیدنی لطفا پاسخ گو باشید [/div][/quote]
سلام بهارتون مبارک بله چرا تبعیض قائل میشن سرور19 مگه چه مشکلی بوده که نزدن؟؟
این مطلب در 1393/01/03 14:19:15 نوشته شده است و در 1393/01/03 14:21:10 ویرایش شده است .
ادامه دارد.......
[quote][div][b]del4v4r[/b][/div][div]با عرض سلام و تیریک سال نو سوالی دارم در خصوص لوگوی قهرمانان سرور 19 عکس تمام قهرمانان 20 سرور اول گذاشته شده بجز سرور 19 ممنون میشم اگه اطلاع رسانی کنید در خصوص لوگو تصاویر قهرمانان سرور نوزده قبلا از بذل توجه شما کمال تشکر را دارم[/div][/quote]
سلام بهارتون مبارک بله چرا تبعیض قائل میشن سرور19 مگه چه مشکلی بوده که نزدن؟؟:oops::oops:
با عرض سلام و خسته نباشید . من با شما موافقم . لگو قهرمانان سرور های بیشتر سرور هایی که تمام شده اما لگو قهرمانان سرور 19 هنوز زده نشده .
آقای انجیدنی لطفا پاسخ گو باشید . شمایی که دم از پاک بودن میزنید . برسیش کنید
[quote][div][b]soltan_omid_khan[/b][/div][div][quote][div][b]SOLTAN_OMID_KHAN[/b][/div][div]با عرض سلام و خسته نباشید . من با شما موافقم . لگو قهرمانان سرور های بیشتر سرور هایی که تمام شده اما لگو قهرمانان سرور 19 هنوز زده نشده .
آقای انجیدنی لطفا پاسخ گو باشید . شمایی که دم از پاک بودن میزنید . برسیش کنید [/div][/quote]
[/div][/quote]
سلام بهارتون مبارک بله چرا تبیض قائل میشن سرور19 مگه چش بوده که نزدن
عزیزان قهرمانان سرور باید عکس های خوش تیپ خودشونو به ایمیل مورد نظر ارسال کنن.اگر تاحالا در وبلاگ نصب نشده حتما عکس ها کامل نیست.به محض اینکه کامل بشه ما میزاریمشون تو وبلاگ.
از زبان پشتیبانی
رضا نقل قول نکن
عزیزان قهرمانان سرور باید عکس های خوش تیپ خودشونو به ایمیل مورد نظر ارسال کنن.اگر تاحالا در وبلاگ نصب نشده حتما عکس ها کامل نیست.به محض اینکه کامل بشه ما میزاریمشون تو وبلاگ.
از زبان پشتیبانی :mrgreen:
از زبان پشتیبانی
نه داداش
باید تو اکانت مرکزیشون عکسشون رو بذارن
کوروش00
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]عزیزان قهرمانان سرور باید عکس های خوش تیپ خودشونو به ایمیل مورد نظر ارسال کنن.اگر تاحالا در وبلاگ نصب نشده حتما عکس ها کامل نیست.به محض اینکه کامل بشه ما میزاریمشون تو وبلاگ.
از زبان پشتیبانی :mrgreen:[/div][/quote]
نه داداش
باید تو اکانت مرکزیشون عکسشون رو بذارن;)
از زبان پشتیبانی
نه داداش
نه.
خود پشتیبانی به من گفتش باید به ایمیل ارسال کنن.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mooos[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]عزیزان قهرمانان سرور باید عکس های خوش تیپ خودشونو به ایمیل مورد نظر ارسال کنن.اگر تاحالا در وبلاگ نصب نشده حتما عکس ها کامل نیست.به محض اینکه کامل بشه ما میزاریمشون تو وبلاگ.
نه داداش
باید تو اکانت مرکزیشون عکسشون رو بذارن;)[/div][/quote]
نه.
از زبان پشتیبانی
نه داداش
نه.
داداش به ایمیل که ارسال کردند گفتند باید عکستون رو تو اکانت مرکزی بگذارید
کوروش00
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mooos[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]عزیزان قهرمانان سرور باید عکس های خوش تیپ خودشونو به ایمیل مورد نظر ارسال کنن.اگر تاحالا در وبلاگ نصب نشده حتما عکس ها کامل نیست.به محض اینکه کامل بشه ما میزاریمشون تو وبلاگ.
نه داداش
نه.
خود پشتیبانی به من گفتش باید به ایمیل ارسال کنن.[/div][/quote]
داداش به ایمیل که ارسال کردند گفتند باید عکستون رو تو اکانت مرکزی بگذارید;)
از زبان پشتیبانی
نه داداش
نه.
داداش به ایمیل که ارسال کردند گفتند باید عکستون رو تو اکانت مرکزی بگذارید
دیگه من خیلی در جریان نیستم
توی نظرات وبلاگ جوابشون این طور بود.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mooos[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mooos[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]عزیزان قهرمانان سرور باید عکس های خوش تیپ خودشونو به ایمیل مورد نظر ارسال کنن.اگر تاحالا در وبلاگ نصب نشده حتما عکس ها کامل نیست.به محض اینکه کامل بشه ما میزاریمشون تو وبلاگ.
نه داداش
نه.
خود پشتیبانی به من گفتش باید به ایمیل ارسال کنن.[/div][/quote]
داداش به ایمیل که ارسال کردند گفتند باید عکستون رو تو اکانت مرکزی بگذارید;)
[/div][/quote]
دیگه من خیلی در جریان نیستم :roll:
توی نظرات وبلاگ جوابشون این طور بود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.