سلام دوستان عزیز و بازی ساز میخواستم بپرسم سرور بعدی حدودا در چه تاریخی و با چه سطحی شروع میشود ؟ برای ما پلیرها خیلی مهم هست که از چند روز جلوتر {حدودا 10 روز } خبردار بشیم > با تشکر
سلام دوستان عزیز و بازی ساز میخواستم بپرسم سرور بعدی حدودا در چه تاریخی و با چه سطحی شروع میشود ؟ برای ما پلیرها خیلی مهم هست که از چند روز جلوتر {حدودا 10 روز } خبردار بشیم > با تشکر
میدونی تا الان اونی هم که تموم سرور هارو بازی کرده نمیتونه بفهمه این مسئله رو
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]babaw[/b][/div][div]سلام دوستان عزیز و بازی ساز میخواستم بپرسم سرور بعدی حدودا در چه تاریخی و با چه سطحی شروع میشود ؟ برای ما پلیرها خیلی مهم هست که از چند روز جلوتر {حدودا 10 روز } خبردار بشیم > با تشکر[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
میدونی تا الان اونی هم که تموم سرور هارو بازی کرده نمیتونه بفهمه این مسئله رو:?::?::?::?::?:
زمان فعال سازی سرورهای جدید در سایت رسمی بازی kingsera.ir ،بخش وضعیت سرورها و همچنین به صورت خبر در قسمت تازه های سایت ثبت می شود.
ضمن اینکه در سرورهای فعال و بلاگ رسمی بازی نیز اطلاعیه در مورد فعال شدن سرور جدید ثبت خواهد شد.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
زمان فعال سازی سرورهای جدید در سایت رسمی بازی kingsera.ir ،بخش وضعیت سرورها و همچنین به صورت خبر در قسمت تازه های سایت ثبت می شود.
ضمن اینکه در سرورهای فعال و بلاگ رسمی بازی نیز اطلاعیه در مورد فعال شدن سرور جدید ثبت خواهد شد.
فک کنم ایشون میخوان خیلی زود باخبر شن میگن(قبل این که پیش ثبت نام بیاد)
FROZEN THRONE
◘به خدا نگو من یه مشکل بزرگ دارم.به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم◘
SHIRAZ
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]زمان فعال سازی سرورهای جدید در سایت رسمی بازی kingsera.ir ،بخش وضعیت سرورها و همچنین به صورت خبر در قسمت تازه های سایت ثبت می شود.
ضمن اینکه در سرورهای فعال و بلاگ رسمی بازی نیز اطلاعیه در مورد فعال شدن سرور جدید ثبت خواهد شد.[/div][/quote]
شما هنوز پیش ثبت نام میکنی؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]lich king seer[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]زمان فعال سازی سرورهای جدید در سایت رسمی بازی kingsera.ir ،بخش وضعیت سرورها و همچنین به صورت خبر در قسمت تازه های سایت ثبت می شود.
ضمن اینکه در سرورهای فعال و بلاگ رسمی بازی نیز اطلاعیه در مورد فعال شدن سرور جدید ثبت خواهد شد.[/div][/quote]
فک کنم ایشون میخوان خیلی زود باخبر شن میگن(قبل این که پیش ثبت نام بیاد)[/div][/quote]
شما هنوز پیش ثبت نام میکنی؟:shock:
جان ما به آمار سرور 24 دقت کنین بعد 2هفته هنوز ...
بازیکنان ثبت نام شده * : 11330
بازیکنان فعال * : 11320
بازیکنان آنلاین : 714
در حقیقت:بازیکنان ثبت نام شده * : 11330
بازیکنان فعال * : 1330
بازیکنان آنلاین :انگشت شمار
FROZEN THRONE
◘به خدا نگو من یه مشکل بزرگ دارم.به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم◘
SHIRAZ
[quote][div][b]mooos[/b][/div][div]جان ما به آمار سرور 24 دقت کنین بعد 2هفته هنوز ...
بازیکنان آنلاین : 714[/div][/quote]
:lol:
بازیکنان آنلاین :انگشت شمار:mrgreen:
جان ما به آمار سرور 24 دقت کنین بعد 2هفته هنوز ...
بازیکنان آنلاین : 714
بازیکنان آنلاین :انگشت شمار
مولتی ها انقدر زیاد بودن؟!
بخاطر قوانین جدید هم هست.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lich king seer[/b][/div][div][quote][div][b]mooos[/b][/div][div]جان ما به آمار سرور 24 دقت کنین بعد 2هفته هنوز ...
بازیکنان آنلاین : 714[/div][/quote]
:lol:
بازیکنان آنلاین :انگشت شمار:mrgreen:[/div][/quote]
مولتی ها انقدر زیاد بودن؟!:shock::lol:
بخاطر قوانین جدید هم هست.
عجب
بگو چرا خیلی ها تو انجمن خودشونو به اب و اتیش میزدن و بعد هم سریع بای بای میکردن
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
عجب:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بگو چرا خیلی ها تو انجمن خودشونو به اب و اتیش میزدن و بعد هم سریع بای بای میکردن:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.